12 Ιουν 2012

Κι άλλη αυτοκτονία στην Αθήνα: Συνταξιούχος αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου

- Δεν άντεξε άλλο
- Άφησε τη "διαθήκη" του σε σημείωμα 

   Στις 7 παρά δέκα το πρωί, ένας 75χρονος άντρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 100 μέτρα με το όπλο στα χέρια, έφτασε στη γωνιά του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στην άσφαλτο, το ακούμπησε στο σαγόνι του και αυτοκτόνησε.
   Το σκηνικό έγινε στη γωνία των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Περαστικοί άκουσαν τον πυροβολισμό, έτρεξαν και τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.
   Ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος αξιωματικός του στρατού με ειδικότητα χημικού μηχανικού.
   Έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημείωμα στο οποίο... μιλάει για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρει τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα που είχε και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του και στα παιδιά του για την περιουσία τους.
   Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα: Άκουσα με οργή κι ανατριχίλα το πρωί στα κανάλια δυο "ευφυολογήματα", που μου 'ρθε να γίνω... Κασιδιάρης. Η μια τηλεπερσόνα (δεν ξέρω και τα ονόματά τους...) είπε ότι "εντάξει 75άρης ήταν, τα 'χε φάει τα ψωμιά του". Η άλλη απάντησε: "Στη Κηφισιά έμενε, λεφτά είχε. Θα φοβήθηκε μη βγει ο Τσίπρας και τα χάσει"!!!  
   Και οι κλώσσες προχώρησαν στις συμβουλές ομορφιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.