23 Ιαν 2014

Ο λασπιάς Μάνεσης και τα «60΄ Άρτα»

Respect 2681ΜΗΔΕΝ

   Δεν ξέρω ποιος είσαι 2681ΜΗΔΕΝ, αλλά σκάω από ζήλεια. Τι να λέμε τώρα; 60 λεπτά Άρτα ο Μάνεσης; Όλα τα λεφτά η ανάρτησή σου...

Απαράδεκτη η εκπομπή του Alpha, λασπιάς, προβοκάτορας, καμπίσιος ο Μάνεσης 
   Από το πρωί σήμερα έχω ξαμολήσει τα λαγωνικά μου και θα επανέλθω με νεότερη ανάρτηση που θα αποκαλύπτω την οικογενειακή μερίδα του Μάνεση που κατάγεται από τα χωριά του κάμπου και μας κατσικώθηκε ακάλεστος να μας κάνει μια εκπομπή για την πόλη που ζω και εργάζομαι, ό,τι να 'ναι. Καταρχάς, που ήταν ο Δήμαρχος, που ήταν το Δημοτικό συμβούλιο, που ήταν οι αξιότιμοι βουλευτές του Νομού; Τα φάουλ είναι απανωτά, αγγούρια διαφήμιση μας έκανε ο Μάνεσης.
   Τα τηλέφωνα από τους φίλους μου χθες βράδυ πέφτανε βροχή. Και ήταν όλοι χλευαστικοί. Τι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Χανιά, Βόλο, Έδεσσα,με πήρανε όλοι. Κάτι υποτιθέμενους φίλους που είχα από Γιάννενα και Πρέβεζα, τίποτε, κατάπιαν τη γλώσσα τους από τη ζήλια για την αναφορά και μόνο στην Άρτα! Αλλά νισάφι, καλύτερα να μη την βλέπανε κι αυτοί που την είδαν.
   Τα άκουσα καταρχάς γιατί τους δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είμαστε η Μέκκα του καλού και εκλεκτού ψαροφαγά. Τζαμπατζή με ανεβάζαν, φραγκοφονιά με κατεβάζανε που δεν τους πηγαίνω να φάνε σε ψαροταβέρνες κάθε φορά που τους φιλοξενώ και τους στρώνω να πονιαστούν κοψίδια. Ρε παιδιά,δεν είναι έτσι τα πράγματα να λέω. Ο άλλος, έχει την απαίτηση, επειδή άκουσε τον Βασίλη Γκανιάτσα ότι ψαροντουφεκάς φίλος του ανακάλυψε τη διάβρωση των θεμελίων στο ιστορικό γεφύρι, θέλει λέει να έρθει Σου Κου να κάνει ψαροντούφεκο στο γεφύρι και να τον περιμένω στο Prestige να βγάλει την ψαροντουφεκοστολή και να απολαύσουμε το φρεντάκι μας.
   Ο άλλος από Θεσσαλονίκη ήταν να έρθει με το αμόρε και την τζιπάρα του, αλλά το ακύρωσε μην κολλήσει στη λάσπη και χάσει και το αμόρε. Με τη δημοσιότητα που γνώρισε το σχετικό βιντεάκι και η φωτογραφία στο facebook, κατρακύλησε η μετοχή της εταιρίας jeep, ενώ μέσα στην ημέρα,θα παιχτεί σε όλα τα κανάλια απάντηση της επίσημης αντιπροσωπίας της Jeep Ελλάς ΑΕ που κατηγορεί τον Μάνεση για διαφυγόντα κέρδη και δυσφήμηση, καθώς το αυτοκίνητο που κόλλησε και για 15 ολόκληρα λεπτά έπαιζε σε πανελλήνια εμβέλεια να το τραβάνε ΔΥΟ τρακτέρ, ήταν κακοσυντηρημένο, από τα αρχεία της εταιρίας προκύπτει ότι έχει να κάνει σέρβις από διετίας τουλάχιστον και τα ελαστικά του ήταν όπως φαίνεται από τα πλάνα, εμφανώς φθαρμένα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, μπας και ξανακερδίσω πίσω τους τζιπάτους φίλους μου.
   Δυο τρία λαμόγια πολιτικοί μηχανικοί που έχω,βορειοελλαδίτες κι αυτοί, φαγώθηκαν να τους πάω στην Κόπραινα,να φτιάξουν κι αυτοί με τίποτε ΕΣΠΑ πέτρινα αναπαλαιωμένα σπίτια ή καφενεία Τους ήρθε φλασιά λέει στο αθώο πλάνο που έπαιζε με τις γριές φιλενάδες που δεν μιλιούνται. Από όλο το βίντεο, το πέτρινο λουξ σπίτι και το πέτρινο λουξ καφενείο τους έκανε εντύπωση και θέλανε πληροφορίες. Τι να τους έλεγα και γω; Ελάτε να βρείτε τα παιδιά τους, να σας πουν πώς τα χτίσανε.ΕΣΠΑ, Λιάπης κτλ.
   Ό,τι και να λέμε όμως η ζημιά για τον τουρισμό έγινε. Τόσα χρόνια με κόπο και χρήμα, καλλιεργώ στους φίλους μου την εικόνα ότι η πόλη που έλαχα να ζω, είναι μια καλαίσθητη ευρωπαϊκή σύγχρονη πόλη με την πλούσια αγορά της στον πεζόδρομο, τις καφετέριες που συναγωνίζονται σε πολυτέλεια και τιμή του φρέντο, μπαράκια όπου το κέφι είναι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χαρούμενες φατσούλες, σέξυ θαμώνες, αρσενικά και θηλυκά. Τι πας και μου ρίχνεις πλάνα από μανταρίνια, ακτινίδια, καλύβες του ψαρά ρε καραγκιόζη Μάνεση; Δείξε λίγο Δημοτική Πινακοθήκη, Νεόκτιστο Δημαρχείο, Νεόκτιστη εφορία, επιμελητήριο κόσμημα, δείξε λίγο Αρτινό κομιτάτο. Αμ να δείχνει τα παιδάκια να χορεύουν τζαζ και να παίζουν μπουζούκι στη Γραμμενίτσα στην πλατεία; Έλεος. Κάνε τα πλάνα σου Κυριακή μεσημέρι από River Marine μέχρι Eleven με τρεις καφετέριες στη σειρά με DJ set να σφύζουν από κέφι και τεστοστερόνη. Δείξε λίγο πλάνα με Κώστα Μπόβολο να κάνει kite surf στην Κορωνησία με τους φίλους του, να δεις πως θα λάβει ώθηση ο τουρισμός.
   Πήγε και έδειξε τον γραφικό με τα μουλάρια του; Κι εγώ φίλε σε πολυεθνική δουλεύω, γραβατωμένος και κουστουμάτος κάθε μέρα, όπως κορόιδευες, αλλά δεν τα παράτησα, δεν τα βρόντηξα φίλε. Πολεμάω το σύστημα από μέσα. Έχω και τους άλλους τώρα, τους συναδέλφους από τα κεντρικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είδαν τον καουμπόι, να με ζαλίζουν να κανονίσω κάποιο από τα επόμενα σαββατοκύριακα να τους πάω στον πρώην συνάδελφο για ροντέο και ιππασία και να θέλουν όλοι να μείνουν στην αυτοσχέδια σκηνή του Ινδιάνου που έδειξε. Με κατέστρεψες Μάνεση, με πήγες 10 χρόνια πίσω, μου τσαλάκωσες το προφίλ του επιτυχημένου φτασμένου εργένη.
   Το απαράδεκτο θέμα του μουσικού σχολείου το πήρε προσωπικώς πάνω του ο Δήμαρχος. Η εικόνα του προβλήματος του κτιριακού,παραποιήθηκε. Αντί να τονιστεί το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν την πολυτέλεια να χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους πολλές διαφορετικές αίθουσες, στα διπλανά πρώην καταστήματα,ο Μάνεσης έβαλε το χέρι του και έκανε το άσπρο μαύρο. Η πλατεία τι τους έφταιξε και το 'λεγε και το ξανά 'λεγε; Ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης που έκανε μάθημα; Μάθε ιστορία Μάνεση και μετά φέρε το τηλεοπτικό συνεργείο σου. Η αλήθεια θα αποκατασταθεί εντός των ημερών, στην εναρκτήρια συγκέντρωση-συναυλία του προεκλογικού αγώνα του Παπαλέξη. Εκεί ο δήμαρχος δίπλα στον Μουζουράκη που θα ξαναφέρει, θα κάνει ειδική μνεία, φόρο τιμής στο μουσικό σχολείο Άρτας. Παρεμπιπτόντως με συναυλία θα ξεκινήσει και τον όμορφο αγώνα του ο Τσιρογιάννης καλώντας τον Justin Bieper για το νεανικό κοινό των νέων ψηφοφόρων στους οποίους στοχεύει ο Χρήστος, ενώ για τους γεροντότερους θα ακολουθήσει καγκελάρι.

21 σχόλια:

  1. Ας μη μιλησουμε για το Θεμα της Κάτω Καλεντίνης... Απόλυτη προσβολή για τους ανθρωπους που ζήσανε και μαγαλώσανε εκεί... Οι οποίοι εκτός του οτι μαθανε από "τη γύρα" οτι εγινε εκπομπή για τα χαμένα τους σπίτια, περιμένανε ... και το μόνο που ειδανε ήταν ο Μάνεσης να κολλάει στης λάσπες. Ε ναι ρε .... μη σε χαρακτηρίσω. Κάνεις μια εκπομπή. Ρωτα. Που πήγαν αυτοι οι άνθρωποι, πως ζησανε, βρες τους .... να μιλήσουν αυτοι για το σχολειο που εσυ περιγραφεις. Μη τους βγάλεις στη τηλεοραση.(μη χασεις και τη πρωτια σου) αλλά ρωτα τους ετσι ωστενα εισαι ενημερωμένος και φυσικά να πάς και από το σωστο δρομο στο χωριο.... Μη κολλάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Πραγματικά όμως,γέλασα με τη ψυχή μου με το άρθρο σου.Στις πρώτες 3 σειρές μή σου πω ότι ψάρωσα λίγο...ε,εντάξει.μετά το τερμάτισες.ΘΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ Α........ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα θα μας τρελανει ο Μανεσης; Του ειπε κανενας οτι θελαμε να μας υποβαθμισει; Αυτη ειναι η πολη της Αρτας; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ κ. Μανεση;Ειναι η πολη μου οι γριες που δεν μιλιουνται στην Κοπραινα; Ειναι η πολη μου η γιαγια που πλενει στη σκαφη; Ειναι η πολη μου η λασπη στην Καλεντινη και στο Νεοχωρι; ΟΧΙ κ. Μανεση. Η πολη που εζησε ο Μακρυγιαννης, ο Σκουφας, ο Καρα΄ι'σκακης κλπ , η πολη που γεννηθηκε ο Μοραλης, ο Νικος Ριζος και αλλοι νεοτεροι δεν ειναι αυτη που μας παρουσιασες. Και δεν προσεβαλες ολη την Αρτα και τους Αρτινους με αυτη σου την εκπομπη εγινες ρεζιλι και ο ιδιος. Μου θυμησες τον σημερινο υπουργο Πανο Παναγιωτοπουλο που οταν εκανε το δημοσιογραφο στο τελος της εκπομπης εφερε πιτσες στο πλατο ταχα μου να κερασει το Λεβεντη. Νομισε οτι εκανε εξυπναδα αλλα γελοιοποιηθηκε ο ιδιος. Πως μπορεις ομως να το σωσεις; Η θα πρεπει αφου διαβασεις και ενημερωθεις καλα για την Αρτα να κανεις μια εκπομπη αναλογη με την ιστορια της ή να μπεις σε ενα σαιτ το οποιο και εγω χθες το ανακαλυψα -στο Νομος Αρτας στο fb-να δεις ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΤΑ και αφου δεις να κανεις καποιο αφιερωμα σε αυτη την πολη και να ζητησεις ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Αρτινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί χαλιέσαι ρε Ιωάννα? τι είναι ο μάνεσης ?Ενα παπαγαλάκι που πλουτισε τόσα χρόνια στο γυαλί, ρυτίδιασε και τώρα κάνει γύρες στην ελλάδα να το παίξει αρναούτογλου.
      Ουτε ιστορικός είναι ούτε σε κανένα δημόσιο κανάλι δουλεύει να αποτυπώσει την εικόνα της ελλάδας μπας και ανέβει ο τουρισμός. Πήρε τους οπερατέρ του, άνοιξε τοGPS στην αμαξαρα του, "χρεώθηκε" καναδυο τηλέφωνα και απο εκεί και πέρα ότι πέτυχε στον δρόμο του ...τραβιξε πλάνα και είπε και κανα καλησπέρα να νοιώσει και λίγο παιδί του λαού.
      ΑΡΠΑΧΤΈΣ λέγονται αυτά και ειναι αποτέλεσμα μιας κλειστής ΕΡΤ (στον ιδιωτικό τομέα λέει...τα πράγματα γίνονται σωστά και φτηνά) αλλά και ανικανότητα των ΕΔΩ να εκτιμήσουμε να εξελίξουμε και να αναδείξουμε (πρώτα σε εμάς και μετά παραέξω) τα ωραία και τα σημαντικά του τόπου μας.Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο μάνεσης (και ο κάθε μάνεσης που έχει τον γάιδαρό του δεμένο)
      Το θέμα είναι τι σκ@τ@ κάνουμε εμεις.
      Γιατί όπως πάει η δουλειά αύριο μεθαύριο στην σκάφη θα πλένουμε τα βρακιά μας ή γιατι θα μας έχουν κόψει το ρευμα ή γιατί δεν θα έχουμε να πάρουμε καινουριο πλυντίριο.

      Α!και δεν θα μιλιώμαστε γιατί ο ένας θα έχει το ρευμα και ο άλλος το πλυντηριο.

      ΑΑπ

      Διαγραφή
  5. Εγραψα ενα σχολιο ως Ιωαννα. Απορριφθηκε; ή θα το δουμε αργοτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ιωάννα, δεν είμαι πάντα on line...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ομολογώ οτι δεν την είδα όλη την εκπομπή..αλλά απορώ γιατι κανετε ετσι?δεν λεω ωραιο το γεφυρι η κοπρενα κτλ..και
    οτι η Αρτα εχει ιστορια αλλα δεν μου λεει κατι το 2014...γιατι να χρυσώνουμε το χαπι?εγω βλεπω στην πολη μου δασκαλο
    να προοθει την βια,κοσμο να ψαχνει τα σκουπιδια, εναν αμβρακικο που δεν μπορεις να κολυμπήσεις η νεολαια να αναλώνεται
    στισ καφετεριες,ο ενας να φαει τον αλλον...κανετε σαν χαζοι που σασ θιξαν την πολη.να γινει ενα δημοψήφισμα την
    επομενη φορα τι εκπομπη θέλουμε για την πολη μας...να ειναι ιστορικη,τουριστικη,σουλεαλιστικη η ρεαλιστικη...
    εδω ο κοσμος χανετε και ασκολουμαστε με μια εκπομπη που δεν ηταν οπως την θέλαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις και συ φιλε μου το δικιο σου.Δεν παυει ομως η πολη μας να ειναι μια πολη με μεγαλη ιστορια και μεγαλους ανθρωπους και ετσι θα επρεπε να συνεχισει.
      Η μεγαλη αληθεια ομως ειναι οτι η νεολαια μας δυστυχως αναλωνεται στις καφετερειες και στα μπαρ.Και εδω δεν μιλαω για τη νεολαια των εικοσαρηδων και πανω αλλα και για τη νεολαια των εφηβων 14-17 ετων.
      Ειμαι μητερα εφηβων και τα παιδια μου ηρθαν δυο φορες σχεδον μεθυσμενα απο τις καφετερειες και τα μπαρ.Δεν ειναι δυνατον να πηγαινω και εγω μαζι τους και να τα παρακολουθω.Η πολιτεια τι κανει ομως γιαυτο; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      Και μη μου πεις οτι δεν μπορει. Να μπει στο fb που φαινονται οι ηλικιες των παιδιων και τα ονοματα τους και να δει τις φωτογραφιες τους μεσα στις καφετερειες και τα μπαρ οπου τα τραπεζια που καθονται ειναι γεματα απο ποτα και μπυρες και να πραξει τα δεοντα.Αλλα η μιζα φαινεται οτι παει συννεφο.

      Διαγραφή
    2. Και η αθήνα δεν παύει να είχε μεγάλη ιστορία και μεγάλους ανθρώπους αλλά εγώ όποτε κατεβαίνω μία σάπια κατάσταση αντικρίζω.Δεν φτιαχνουν οι πολεις τους ανθρωπους αλλά οι άνθρωποι τις πόλεις.Το πρόβλημα με τους έλληνες είναι οτι χαζεύοντας στο παρελθόν τσαλαπατάμε το μέλλον.Το ζήτημα που θίγεις είναι πολύ σημαντικό .Η Άρτα όσο σκληρό και άν ακούγεται θα έλεγε κανεις: είναι η πόλη του αλκοολισμού.και γιαυτό δεν φταίει ούτε η λάθος "αστυνόμευση" ούτε η φιλαργυρία αυτών που εμπορεύονται και διαθέτουν το αλκοολ. Φταίει για εμένα το ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να αξιοποιήσουμε τα τόσα πλεονεκτήματα που προσφέρονται στην πόλη και την περιοχή μας.Είναι ενδεικτικό το ότι ενώ υπάρχουν τόσοι πολιτιστικοι, αθλητικοί και καλλιτεχνικοί συλλόγοι (και θα μπορούσε να φτιαχτούν άλλοι τόσοι) οι καφετεριες και τα μπαράκια είναι ασφυχτικά γεμάτα.Αλλά βλέπεις όλα πρέπει να σχετίζονται με το κέρδος και το φαίνεσθαι. Έτσι μας μάθαν έτσι λειτουργούμε .Και άν τυχών και "παρεκτραπεί" κάποιος από τα συνηθισμένα ακούει τα χίλια μύρια.
      Και να δώσω και ένα παράδειγμα. έχουμε το παραποτάμιο πάρκο: Γιατί άν έφτιαχναν μια τσιμεντένια βλακεία για ταβέρνα 'η καφετέρια στις όχθες ,θα ήταν φίσκα ενώ τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος πικ-νικ με την οικογένεια του? δεν ειναι μόνο για περπάτημα το παραποτάμιο αλλά για πες μου ποιος θα το αμφισβητήσει στην πράξη...

      "Η πολιτεία τι κανει ομως γιαυτο; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ."
      Πολύ καλα το λες. Και όσο κιαν φωνάξεις πάλι το Τίποτε θα κάνει.
      Το ζήτημα είναι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς σαν κοινωνία.

      ΑΑπ

      Διαγραφή
    3. Εγω σαν μητερα προσπαθησα και προσπαθω να μεγαλωσω τα παιδια μου με αξιες και ιδανικα και μονη μου καθημερινη κουβεντα ειναι πως πανω απο ολα ειναι να γινουν καλοι ανθρωποι.Απο μικρα τα απαχολουσα με αθλητισμο, με χορο και ακομα συνεχιζουν.Ελα ομως που μολις μεγαλωσουν λιγο και μπουν στην εφηβια αρχιζουν οι καφετερειες και τα μπαρακια.
      ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει λέει ο σοφός λαός.
      Και να παρέμβει η πολιτεία την άλλη μέρα πάλι τα ίδια .και να σου πώ γιατί?Γιατί αυτοί που έχουν αυτά τα μαγαζιά... είναι σχεδόν το ίδιο με την πολιτεία.
      "οι πελάτες" πρώτα απο αυτούς περνάνε και μετά απο τους δημάρχους, βουλευτές, προθυπουργούς κ.ο.κ.
      Εγώ και εσύ άμα θέλαμε τα "τάξουμε" ψηφοφόρους σε κάποιο πολιτευτή πόσους λες θα μαζεύαμε ? πάντως οι μαγαζάτορες μπορούν να του "τάξουνε" χιλιάδες ψιφαλάκια.
      Αν τυχών εφαρμοζόντουσαν οι μισοί από τους υπάρχοντες νόμους,(υγειονομικό,πολεοδομία,επιθεώρηση εργασίας,εφορία ) η Άρτα δεν θα είχε ούτε καφενείο.
      ΑΑπ

      Διαγραφή
  8. Άμα δεν κόλλαγε στη λάσπη μπορεί να έβρισκε και εδώ καμιά Μανωλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποκλίνομαι στον 2681ΜΗΔΕΝ!!!
    Γέλασα αφάνταστα !!!!
    Επίσης γελάει με την πόρτα που έφαγαν οι αρχές του τόπου και μάλιστα προεκλογικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γρηγόρη αγαπητέ φίλε,
    Πρέπει να προτείνεις στον 2681ΜΗΔΕΝ μια μόνιμη συνεργασία!!!
    Δυο τέτοιες πένες στο ίδιο blog κέρδος δικό μας!!!
    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H άποψη μου :
    Το είδος της εκπομπής του Μάνεση -που την παρακολουθώ απο την αρχή της - δεν είναι του είδους «Κυριακή στο Χωρίο» ,να προβάλλει δλδ αποκλειστικά τα ήθη και τα έθιμα ,του τόπου ,τις ομορφιές (ακόμη και τους τοπικους αξιωματούχους!!) . Η κάμερα κυκλοφορεί στον δρόμο – σαν ντοκιμαντέρ – και καταγράφει στιγμές καθημερινότητας , ακολουθώντας τις ευαισθησίες του παρουσιαστή , όποιες και αν είναι αυτές .

    H ιστορία με το Jeep στην λίμνη – που σχεδόν μονοπώλησε την εκπομπή – κανονικά θα έπρεπε να ήταν κάποια δευτερόλεπτα στο τέλος της , εκεί που συνήθως βλέπουμε κάποια αμοντάριστα πλάνα απο τα γυρίσματα. Η μεγάλη προβολή που έτυχε ,μάλλον είχε να κάνει με το συμπλήρωμα του χρόνου της εκπομπής ,έπειτα από την μεγάλη καθυστέρηση που πιθανό να τους έβγαλε εκτός αρχικού πλάνου .

    Εμείς σαν Αρτινοι ,είχαμε το μειονέκτημα – όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις – να ξέρουμε τι ΔΕΝ έδειξε , και σίγουρα ήταν πολλά .Αν το καλοσκεφτείς όμως ..τα έδειξε όλα ,δλδ είδαμε εικόνες και απο την ορεινή Αρτα ,και απο την ίδια την πόλη ,και απο τον Αμβρακικό .Απο την μια σου έδινε την εντύπωση πως δεν ήξεραν που πάνε ,και απο την άλλη αναρωτιόσουν ..μα καλά αυτόν πως τον βρήκαν?

    Ο Μάνεσης πρέπει να είχε επηρεαστεί – δεν μπορώ να του καταλογίσω σκοπιμότητα- απο το οτι επισκέπτονταν μια απο τις πιο φτωχές περιοχές της ΅Ελλάδας ,δλδ την Ηπειρο, ..και αυτό το αίσθημα πέρασε στην εκπομπή του.

    Μήπως όμως βοηθήσαμε και εμείς ...? ,γιατί όταν είσαι σε ένα μοναδικό μέρος στην Ευρώπη ,για να μην πούμε σε όλον κόσμο όπως είναι ο Αμβρακικός ,σε επισκέπτεται ενα τηλεοπτικό συνεργείο ,και εσύ αντί να τους πάρεις απο το χέρι ,να τους δείξεις τις ομορφιές της περιοχής σου ,τους λες για την κακή κατασκευή του λυμένος , και κατηγορείς τους συντοπίτες σου ,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Που είναι η φιλοξενία μας ? Ούτε ένα ποτήρι κέρασμα τσίπουρο δεν είδαμε κύριοι ,που σε άλλες εκπομπές ο Μάνεσης τα κατέβαζε το ενα μετα το άλλο . Τι είδαμε αντίθετα ? ενα καφενείο βραδιάτικα όπου ένας έδειχνε με το χερι !! ένα άλλο που έπινε ΕΝΑ τσίπουρο . .. ντροπή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω φιλε μου του καταλογιζω σκοπιμοτητα και μαλιστα μεγαλη.
      Αν ξαναδεις την εκπομπη και παρατηρησεις τα πλανα θα δεις ποσο θολα και γρηγορα ειναι σε σημειο που ζαλιζεσαι.
      Θελω να δεις στην επομενη εκπομή για το Καρπενησι ποσο σταθερα και καθαρα ειναι τα πλανα.
      Θεωρω οτι απο ολες τις εκπομπες που εκανε ο Μανεσης -και τις παρακολουθουσα ολες- , η εκπομπη για την Άρτα ηταν μια "ξεπετα" και τιποτα παραπανω.
      Οσον αφορα για το κερασμα που λες, μια χαρα αυγοταραχο τους εκοψε στην Κορωνησια ο Πατεντας και δε νομιζω να το εκοψε για τον εαυτο του, το συνεργειο θα το εφαγε. Γιαυτο σου λεω "ξεπετα".
      Και κατι αλλο που δεν μου αρεσει.
      Καθε φορα που ερχεται τηλεοπτικο συνεργειο στην Κορωνησια εχουμε πλανα μονο απο την ταβερνα του Πατεντα. Υπαρχουν στο χωριο και αλλα μαγαζια και καφετερειες και ταβερνες.
      Και δεν θελω να με παραξηγησει ο κ.Πατεντας. Ουτε ανταγωνιστης ειμαι, ουτε κανενα συμφερον εχω. Ισα-ισα που ειμαι και πελατης του. Απλα θελω να τα βλεπω ολα με δικαιη ματια.

      Διαγραφή
  12. εχει και συνεχεια το πραγμα που ν δειτε τα χειροτερα να τελειωναν εδω καλα θα ηταν ρεζιλιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχει και συνεχεια το ρεζιλικι παιδια καντε υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σωστη η τοποθετηση σασ για την προσβλητικη εκπομπη του κυριου Μανεση στην Αρτα αλλα οσο για την αναφορα σασ στα λουξ καφενεια και σπιτια τησ Κοπραινασ και το πως χτηστικανε θα ηταν να ειστε καλυτερα ενημερωμενος πριν μιλησετε για ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΛΙΑΠΙΔΕΣ.............Λ Υ Π Α Μ Α Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.