12 Ιουν 2012

Καρατζαφύρερ προς Σαμαρά-Βενιζέλο: Αφήστε τον Τσίπρα να... κερδίσει!!!

Τι είπε στο MEGA ο "Χέρι-χέρι με το 1,5%";

   Ο εκπληκτικός πολιτικός άντρας που ακούει στο όνομα Γιώργος Καρατζαφέρης, ξαναχτύπησε προτρέποντας τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να αφήσουν τον Τσίπρα να κερδίσει τις εκλογές.
   Αφού πρώτα εκτίμησε με την πολιτική διορατικότητά του ότι: «Όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές, θα έχει λίγους μήνες ζωής», έκανε ανάλυση στα μετεκλογικά σενάρια.
   Είπε λοιπόν ο φωστήρας της πολιτικής ζωής:...
   - «Αν βγει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς θα περάσουν 76 επώδυνα μέτρα και ο Τσίπρας θα κατεβάσει κόσμο στους δρόμους, η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και μετά θα βγει ο Τσίπρας για 8 χρόνια».
   - «Αν βγει τώρα ο Τσίπρας, το πράγμα θα ξεφουσκώσει σε 2 μήνες και εμείς θα φτιάξουμε κατόπιν ένα πλατύ πολιτικό μέτωπο, για να γίνει διαχείριση της κρίσης».
   Και έκανε έκκληση προς τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο:  «Μη μας φορτώσετε τον Τσίπρα στην πλάτη για 8 χρόνια»!!!
 
   Εγώ τι να πω γι' αυτά; Σε λίγο θα μας πούνε ότι αν βγει ο Τσίπρας, δεν θα είναι επειδή τον προτίμησε ο κόσμος, αλλά επειδή τον... άφησαν οι Σαμαράδες και οι Βενιζέλοι!!!
   Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου...
   Πάντως, πέρα από την πλάκα, έχει πολύ ενδιαφέρον το σημείο, όπου είπε: "Αν βγει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς θα περάσουν 76 επώδυνα μέτρα". Κάτι θα ξέρει φαίνεται...

5 σχόλια:

  1. Επιστολή - βόμβα έστειλε ο Νίκος Χανιάς, στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που αποχωρεί από το κόμμα, αναφέροντας ότι ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα.
    Γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα:
    "Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει κι άλλα ο πρώην υποψήφιος βουλευτής.
      Λέει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
      Όλως περιέργως, αυτές ακριβώς ήταν οι λέξεις, mot-a-mot, της Φώφης Γεννηματά προχτές. Προφανώς ο Χανιάς στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν είχε ακούσει για ακύρωση του Μνημονίου, γιακαταγγελία των επαχθών όρων της δανειακής σύμβασης κλπ. Δεν τα γνώριζε.
      Τα έμαθε μόνο μετά την αποτυχία του να εκλεγεί και μετά την αποτυχία του να το παίξει παράγοντας.
      Ο Χανιάς είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για κάθε νόσο και κάθε μαλακία. Ο παλιός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ το κατάλαβε και έγινε... Κατσίκης, γυρίζοντας πίσω στο μαντρί του.

      Διαγραφή
  2. δυο ακόμα σποτάκια ΟΝΝΕΔ και καμπόσες τέτοιες δημοσιεύσεις ακόμα απέχει αυτοδυναμία για το ΣΥΡΙΖΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ακριβως τηλεβοα, ΕΠΕΝ >ΠΑΣΟΚ>ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ξανα πίσω .κοματοσκυλοκρατία άκρατη, κι απο καυσαέρια μπόλικα ,συμπίεση όμως μηδέν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα Μαβιού
    Συγνώμη αλλά ρε συ Τηλεβόα ..τι του έχεις κάνει αυτού του ανώνυμου και τα χει βάλει μαζί σου......????
    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της επίθεσης...
    Και να ρωτήσω κάτι? Είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ?
    Αν ναι με κάνεις να χαμογελώ...
    Αν πάλι όπως ακούω άνηκες κάπου στη δεξιά και τώρα υποστηρίζεις το ΣΥΡΙΖΑ τότε ΠΟΛΛΑ μπράβο σου αξίζουν !!!
    Αυτό σημαίνει ότι είσαι ανοιχτόμυαλος και το μυαλό σου σε εγρήγορση !!!
    Συνέχισε μ αυτόν τον τρόπο....
    Μακάρι να μπορούσαμε ΟΛΟΙ να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.