27 Μαΐ 2012

Προσπαθεί να... τα "μαζέψει" μέσω Facebook η Λαγκάρντ!

- Δείτε τι έγραψε στον τοίχο της
- Εσείς, την πιστεύετε τη... ΔΝΤού;;;

   Έγραφα χθες για την "ξινή" Λαγκάρντ και για τα όσα είπε σε συνέντευξη στη Γκάρντιαν για την ανθρωπιστική καταστροφή που προκαλούν τα οριζόντια μέτρα και οι περικοπές, για τους ασθενείς που δεν βρίσκουν φάρμακα, για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν κλπ (διαβάστε εδώ).
   Σηκώθηκαν "μέχρι κι οι πέτρες", για να διαμαρτυρηθούνε για την σκληρότητα των κυνικών δηλώσεων και την βάναυση αντιμετώπιση ενός ολόκληρου λαού, που βιώνει έναν ορυμαγδό οριζόντιων μέτρων και... τσεκουρεμάτων σε μισθούς, δικαιώματα, ασφάλιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ.
   Μέχρι και οι αναγνώστες της Γκάρντιαν ξεσηκώθηκαν και ξεχνώντας το βρετανικό τους φλέγμα, χρησιμοποίησαν "Γαλλικά" για να της πούνε τι ιδέα έχουν για το σινάφι της.
   Έτσι, η Κριστίν "τα πήρε πίσω" και δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook ότι "βλέπει με συμπάθεια τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει" και ότι το Ταμείο στηρίζει τους Έλληνες και εννοούσε να πληρώσουν οι πιο προνομιούχοι κλπ κλπ...


   Θα γινόταν πιο πιστευτή η "ξινή" αν αυτά που λέει, τα έκανε κιόλας. Για την ώρα, αυτοί που ζούνε την εξαθλίωση δεν είναι οι πιο προνομιούχοι, αλλά οι μισθωτοί, οι μεροκαματιάρηδες, οι μικροεπαγγελματίες, που είτε έμειναν χωρίς δουλειά, είτε δουλεύουν ακόμη και με τα λεφτά που φέρνουν στο σπίτι δεν φτάνουν για τις ανάγκες της οικογένειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.