27 Μαΐ 2012

Άρθρο-σοκ από Γερμανία:"Στο Βερολίνο συζητούν πραξικόπημα, ακόμη και ένοπλη επέμβαση στην Ελλάδα"!!!

- Τρομοκρατία και απειλές από τους "εταίρους"
- Συνυπογράφει και ο Κον-Μπεντίτ

   Το αποκαλυπτικό άρθρο προέρχεται από την ιστοσελίδα German Foreign Policy και αναφέρεται στα μαύρα – Γερμανικά - σενάρια για την Ελλάδα και εξηγεί γιατί οι φήμες για πραξικόπημα που πάντα ακούγονται από το εξωτερικό, δεν είναι και τόσο τυχαίες.
   Στο άρθρο γίνεται λόγος για πραγματικά εφιαλτικά σενάρια που έχουν να κάνουν ακόμη και με αποστολή ένοπλης επέμβασης στην Ελλάδα και γίνεται άμεση σύνδεση με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης που έφερε το Χίτλερ στην εξουσία.
   Το περιεχόμενο του άρθρου είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, πχ:...
     - "η Ελλάδα σαν χώρα είναι ένα ¨αποτυχημένο-ανίκανο κράτος ("failed state")¨, τό οποίο δεν είναι σε θέση να κάνει από μόνο του μια νέα αρχή. Γι' αυτούς τους λόγους θα πρέπει να μετατραπεί το Ελληνικό "failed state" σε ένα Ευρωπαϊκό Προτεκτοράτο"
     - "Όσο αφήνουμε τους Έλληνες να προσπαθούν να βρουν λύσεις από μόνοι τους, διακινδυνεύουμε την έκρηξη ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος"
     - "Όπως φαίνονται τα πράγματα, δεν υπάρχει άλλη λύση για την επιβολή των μέτρων λιτότητας της Μέρκελ στους δρόμους της Αθήνας, εκτός από αυτή της ένοπλης καταστολής( mit Waffengewaltdurchsetzen )"

   Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο "Πράσινος" Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ,που τόσος λόγος έγινε τελευταία για δηλώσεις του σχετικά με τις ελληνικές εκλογές και το ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνεί με αυτές τις απόψεις. Συγκεκριμένα, ο Κον Μπεντίτ θεωρεί πως είναι αναπόφευκτη μια εκτεταμένη ανάμειξη στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.