17 Μαρ 2012

Η Ήπειρος "πεινάει" και με τη βούλα της Eurostat

Πού βρίσκονται η Βουλγαρία και η Εσθονία, που είναι το "όνειρο" του Βενιζέλου;

    Σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις φτωχότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
   Η έρευνα καταγράφει το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, όχι μόνο των ευρωπαϊκών κρατών αλλά και συγκεκριμένων περιοχών τους. Σύμφωνα λοιπόν, με την εν λόγω έρευνα η Ελλάδα, σε εθνικό επίπεδο βρίσκεται, χαμηλότερα από το μέσο όρο του 125% αγγίζοντας μετά βίας το 94%, ενώ η Ήπειρος με 65,3% και η Δυτική Ελλάδα με 65,8% είναι από τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27 κρατών.
   Σαν φτώχεια θεωρείται ποσοστό κάτω από το 75%, και οι πιο φτωχές περιοχές με ποσοστό μόλις στο 27% εντοπίζονται στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Επίσης, ενώ κάτω από το όριο του 75% βρίσκονται περιοχές στην Ουγγαρία, στην Εσθονία, στη Λιθουανία και τη Λετονία. 

5 σχόλια:

  1. Αυτό που υπαινίσσεσαι κ Τηλεβόα είναι πολύ συκοφαντικό για την κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας. Αν πράγματι πεινάμε δεν θα ρίχναμε τα δοχεία με το λάδι για να στραγγίσουν άλλοι. Θα τα στραγγίζαμε μόνοι μας. Μόνο το χωνί του λείπει για να βγάλει την τηγανιά.Αν πεινάμε όπως γράφεις δεν θα ρίχναμε τα γιαουρτάκια στους πολιτικούς και στον Νταλάρα. Θα τα τρώγαμε και θα ζούσαμε. Προσπαθείς να τρομάξεις τον κόσμο με αυτά που γράφεις. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και άσε την πολιτική για τους άλλους. Αμα θέλεις να είσαι αρεστός γράψε ότι ο λαός ευημερεί γιαυτό οι άλλοι ψάχνουν τα σκουπίδια !!!! Μη προκαλείς τους βολευτές και τους πολιτικούς γιατί τώρα τελευταία σε βλέβω όλο και πιό κοντά.Δεν είδα καμία αντίδραση από την πλευρά σου για τα νέα θεροκήπια που έφτιαξαν οι μαγαζάτορες και έκλεισαν τους πεζόδρομους!!! δεν είδα καμία ανάρτηση για το έργο της δημοτικ΄ςη αστυνομίας .Αλλά τι λέω αφού κιεσύ είσαι στο σύστημα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον εσύ αρτινέ είσαι στο σύστημα, ο τηλεβόας καλά τα λέει.Εσύ μπορεί να μην πεινάς γιατι μάλλον θα έτρωγες καλά τα προηγούμενα χρόνια της ευημερίας.Υπάρχει όμως κόσμος που πεινάει και αυτό δεν φαίνεται από μια φωτογραφία του site,κοίτα γύρω σου τι γίνεται.Μάλλον δεν θες να δεις και δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος έβαλε 2 τραπέζια παραπάνω στο πεζοδρόμιο ή αν κάνει σωστα τη δουλειά της η δημοτική αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΡΤΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ..ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΕ?? ΗΝΝΙΓΓΕΝ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ....ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολύ δημοκρατία στο διαδίκτυο, βλάπτει σοβαρά τα μυαλά των άλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.