29 Μαρ 2012

Άνοιξαν οι πόρτες του... μαντριού στη Νέα Δημοκρατία

- Η επανάσταση... αναβάλλεται για μετά τις εκλογές!
- Επιστρέφει και ο Κώστας Παπασιώζος

Επέστρεψε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας, ενώ το δρόμο της επιστροφής στο... μαντρί παίρνουν άλλοι τρεις βουλευτές, μέχρι στιγμής.
   Την απόφαση για την επιστροφή του Μαργαρίτη Τζίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σήμερα θα στείλει την σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.   Είχε προηγηθεί επιστολή του βουλευτή στον κ. Σαμαρά με την οποία δηλώνει "παρών στην πανστρατιά" που κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ διαβεβαιώνει παράλληλα ότι δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στον αρχηγό και στην παράταξη και ότι δεν αμφισβητεί τη συνέπεια και τον αγώνα κανενός συναδέλφου. "Η μάχη αυτή υπερβαίνει προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις. Είμαι στην διάθεσή σας να με αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε" καταλήγει ο Τζίμας.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι τρεις από τους διαγραφέντες που επιστρέφουν είναι οι Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Παπασιώζος και Γιώργος Καρασμάνης, οι οποίοι έχουν επίσης στείλει ανάλογες επιστολές στον πρόεδρο της ΝΔ.
   Ο Σαμαράς έχει ήδη αποφασίσει να δεχθεί την αίτηση για επιστροφή των βουλευτών και είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωση.

15 σχόλια:

  1. Τι μικράνθρωποι Θεέ μου. Τι γυμνοσάλιαγκες της πολιτικής. Δεν έχει σημασία αν είχαν δίκιο πριν ή τώρα. Με τέτοια κωλοτούμπα πρέπει να τιμωρηθούν από το λαό. Κανένας σταυρός σε αυτούς. Ας τιμωρήσει και κάποιον ο λαός, μιάς και δεν έμεινε κανείς άλλος για να ελέγχει και να τιμωρεί σε αυτόν τον τόπο.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα λάχανα. Όλοι ξέραμε ότι ο κωλοτούμπας Κώστας θα επέστρεφε στο μαντρί.Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει σαυτόν τον μάταιο Κόσμο. Διορίσθηκε στον ΟΤΕ, έγινε πρόεδρος Κοινότητος στον Κάμπο γιαυτό και το χαϊδευτικό ΚΑΜΠΑΡΧΗΣ, έγινε Δήμαρχος, ανέθεσε την ανέγερση του Δημοτικού Μεγάρου,πήγε στην ΒΟΥΛΗ, δεν έχει τα χρόνια να συνταξιοδοτηθεί. Ευκαιρία να τον συνταξιοδοτήσουμε να δούμε τι θα τις κάνει τόσες συντάξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε το λαό να αποφασίσει λοιπόν,εσείς (οι κανα-δυό γραφικοί)τον υποκαθιστάτε τον αρτινό με αυτή τη πάγια εμμετική συμπεριφορά του ανώνυμου τηλεκατευθυνόμενου κουκουλοφόρου κρατάτε τα αρχεία του ,που ήταν και τι έκανε ή μήπως σας είχε για θεραπενίδες του και τα ξέρετε όλα απο μέσα κι απέξω.Για πολύ πικραμένους σας κόβω αλλά βάλτε και το πραγματικό ονοματάκι σας όπως επιβάλλεται για προσωπική κριτική στον πολιτισμένο κόσμο.Με τόση ρουφιανιά κι ο παπάς θα σας ξεσκεπάσει όταν πάτε για μετάληψη απ τη χολή των χνώτων σας .Αν αυτές οι φτηνές συκοφαντίες είχαν πέραση θα είμαστε όλοι του επιπέδου σας εδώ στην Αρτα ,κι ευτυχώς το μέτρο απ το σοβαρό κόσμο δεν έχει χαθεί . Ευχαριστώ για το βήμα .Ιωάννης Στεργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΕΥΓΑΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπασιοζο με οπιο κομα και να ειναι το θελομε γιατι ξερη καλα τα αγροτικα και τα προβλιματα μασ απο χρονια πηραματα δεκανομε σαφτα τελοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπασιώζος εκπρωσοπεί ένα κομματικό σύνολο που έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και μάλιστα πολύ πιο αναξιοπρεπεί. Οι αντιφάσεις είναι τεράστιες..

    Οι ψηφοφόροι της ΝΔ(και του ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ κλπ) παρακαλάν για διορισμούς, για επιχορηγησεις-επιδοτησεις συχνά ανύπαρκτων ή αλλοιωμένων προυποθέσεων, κλπ.
    Πολλοί τον ακολουθούν ΜΟΝΟ για εξυηρετήσεις ενώ και όσοι τον πλησιάζουν ή σε όσους τους χαρίσει μία καλημέρα, ελπίζουν σε κάτι που σίγουρα προσβάλει την αξιοπρέπεια τους/των κλπ...

    Το ότι γύρισε εκεί που χθές είπε οχι είναι στοιχείο και του ίδιου, πάντα ήταν αλλά και ΟΛΩΝ των ψηφοφόρων της ΝΔ. Σκεφθητε ότι αυτός ο πολιτικός χώρος της δεξιάς, ενώ ευαγγελίζεται την εθνικοφροσύνη και τον πατριωτισμό δεκάδες φορές, χιλιάδες μέλη του, κατά τη νεότερη ελληνική ιστορία συνεργάστηκαν με κατακτητές, ήταν εξόφθαλμά δοσίλογοι(Ράληδες κλπ), πούλησαν την Κύπρο(αττίλας 2) ενώ ακόμη και σήμερα υιοθετούν τους πρωτεργάτες του Αττίλα 1(Βορίδης) ενώ ψηφίζουν άπαντες τα μνημόνια που είναι συμβόλαια κατοχής.

    Η πολιτική και κοινωνική αξία της Δεξιάς , δεν προσβάλεται απο τον Παπασιώζο, αυτός αποτελλεί απλά ένα τυπικό δείγμα δεξιού ..

    Μην είστε λοιπόν αυστηροί μαζί του , απλά να είστε ειλικρινείς συνολικά με έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο που έδρασε μεταπολεμικά εώς και σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6.26 ΑΜ > Βαλε ονομα αντρίκεια και πες μας εσένα προσωπικά που σε ζημίωσε και σε ρουφιάνεψε να πιστέψουμε κι εμείς ,αν εισαι γυναίκα με τις υγείες σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.26 Πουθενα δε με ρουφιανεψε ούτε βέβαια με ζημίωσε με την πρωσωπική του στάση. Θεωρό όπως αναφέρω και παραπάνω ότι ο συγκεκριμένος αποτελλεί μέρος ενός συνόλου που λειτουργεί και λειτουργούσε πάντα έτσι.

    Δεν κάνω το λάθος να καταλογίζω πρωσωπικές ευθήνες χρήσης του βουλευτή αλλά θεωρό ότι έτσι συμπεριφέρεται ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος, αυτός της δεξιάς.
    Ίσα Ίσα που η αρχική και επιπόλαια όπως μας απέδειξε στάση του Οχι, δεν άνηκε στον πολιτικό του χώρο και για αυτ'ο έσπευσε να την διορθώσει..

    Αυτά τα ολίγα περί δεξιάς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) και των βουλευτών τους, τα υπόλοιπα περί φύλου, απλά πλατανόφυλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ADMIN λυπαμαι αλλα οταν φιλοξενεις αυτα τα σχολια ριχνεις το επιπεδο ,οσοι μπαινουν στο ιντερνετ δεν ειναι ηλιθιοι ,ουτε παραπανω εξυπνοι οσοι χλευαζουν ανωνυμα τους επωνυμους για οποιοδηποτε λογο.Θελουμε να διαβαζουμε για τα τοπικα νεα αλλα ξερναμε στα κακεντρεχη κουτσομπολια .Μεχρι εδω σε ευχαριστω για την ενημέρωση,παραμορφωση δεν θελουμε ομως ουτε να τρωμε στη μουρη σκουπιδαριο ,και κατηχητικο κατοχικο . δεν επιθυμω να το δημοσιευσεις ειναι μονο για σενα ,καλο υπολοιπο να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο τα σχόλια δεν ξεπερνάνε κάποιες κόκκινες γραμμές (τις οποίες εγώ τηρώ, όχι σαν κάποιους άλλους που ξέρω), θα δημοσιεύονται, χωρίς να με νοιάζει για το αν το επίπεδο είναι ψηλό ή χαμηλό. Το blog δεν είναι φιλολογικό περιοδικό, είναι καθρέφτης μιας κοινωνίας και του επιπέδου της.
    Καλό υπόλοιπο και σε εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το οτι ξαναγυριζει οπωσ και αν γυριζει σε ενα κομα του μνημονιου που θελει να μασ κατασπαραξει οσο ο γ.α.π και περισοτερο οικονομικα και κοινωνικα σαν λαο.δεν θελει αλλο λογο. υ.γ εσεις που θιγεστε για λογαριασμο προδοτων και δοσιλογων γιατι γραφεται ανωνυμα????μετα της εκλογεσ μονο μειωσεισ,περικοπεσ και φορους θα παρεται.οτι και αν σας ταζουν,μη ξεχνατε οτι ειναι μετρ στης κολωτουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν συκοφαντώ προσωπικά κανέναν άνανδρα και πισώπλατα για να βάλω όνομα ,οπως ακριβώς γνωρίζω οτι δεν ειναι αντρικό να κατατάξω στο γκέτο των οπισθογεμών, οποιον δεν επεδίωξα σαρκική επαφή μαζί του ,ψάξε αλλού για τοιούτους .

      Διαγραφή
  12. Η δημοσίευση των σχολίων έχει την έννοια της ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την αρχική ανάρτηση.
    Αν αρχίζετε όμως να μιλάτε για "οπισθογεμείς" και άλλα τέτοια κατινίστικα, θα αναγκαστώ με λύπη μου να παραδεχτώ ότι ο Ανώνυμος (10:14) είχε δίκιο κι εγώ στην απάντησή μου άδικο και θα αναγκαστώ να αρχίσω να διαγράφω σχόλια.
    Σας παρακαλώ, έχετε να σχολιάσετε κάτι καλό ή κακό για τον Παπασιώζο και τις κινήσεις του; Κάντε το, αλλά αν θέλετε να Τατιανίζετε, σας παρακαλώ, κάντε το αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν φτάνει η δήλωση μετάνοιας προς την ΝΔ διότι με το όχι που ψήφισε προσπάθησε να κάνει τον ήρωα για να πάρει ψήφους απο τον λαό και αυτό αποδεικνύεται απο την ίδια την δήλωσή του. Οφείλει να ζητήσει συγνώμη δημοσίως απο τον λαό για αυτή την κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.