2 Μαρ 2012

Γονείς κολυμβητών Δόξας Άρτας προς Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου: "Προσβάλετε τη νοημοσύνη μας"!

"Επιεικώς απαράδεκτες οι δηλώσεις του κ. Γκόκα"

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!
   Επιεικώς απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του κ. Γκόκα ως προέδρου του ΔΣ του Νομικού Προσώπου «Κέντρο κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» που αφορούν την παράταση αναστολής λειτουργίας του κολυμβητηρίου μέχρι τις 31-3-2012.
   Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κ. Γκόκα, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε. Μην χρησιμοποιείτε όμως τους παιδικούς σταθμούς ως δικαιολογία για την απόφασή σας. Είμαστε και εμείς γονείς και δεν θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε παγωμένους παιδικούς σταθμούς, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
   Σε καμιά περίπτωση, με στοιχεία του δικού σας αθλητικού κέντρου, ένας μήνας λειτουργίας του δεν κοστίζει 50.000€.
   Προσβάλετε τη νοημοσύνη μας λέγοντας ότι έχετε δρομολογήσει αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Τα ίδια ακούμε 5 χρόνια τώρα. Φτάνουν πια οι μελέτες. Βαρεθήκαμε!!! Βγείτε επιτέλους και πείτε ότι το κολυμβητήριο θα λειτουργεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί έτσι σας βολεύει και αφήστε τα περί ασφάλειας των παιδιών μας και τις ψεύτικες συγνώμες «για την αναστάτωση των προπονήσεων» όπως αναφέρετε.
   Ταξιδεύουμε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με τα παιδιά μας για αγώνες και βλέπουμε κ. Γκόκα. Κλείνουν και αλλού πισίνες, αλλά φροντίζουν και βρίσκουν λύσεις. Αξιοποιούν ιδέες και εκτιμούν τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών τους, κάτι που εσείς, στα βήματα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής , δεν κάνετε. Αλήθεια τα 25.000€ που δαπανήθηκαν από τον Δήμο για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, τα εξοικονομήσατε και αυτά από το κλειστό κολυμβητήριο;
   Λυπούμαστε που ένας αθλητικός χώρος και τα παιδιά μας που ασχολούνται με την κολύμβηση, έχουν προξενήσει τόσο μεγάλη οικονομική ζημιά σ΄αυτήν την πόλη, της οποίας μην ξεχνάτε είμαστε και κάτοικοι και ψηφοφόροι.

Οι γονείς των Κολυμβητών 
ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ

   σημ. Τηλεβόα:  Δείτε επίσης κι εδώ...
   Επαναλαμβάνω την δήλωση που είχα κάνει σε προηγούμενη ανάρτηση για το ίδιο θέμα: "Για να προλάβω τους καλοθελητές, που ξανά, όπως και στο παρελθόν, θα τρέξουν να αυτοϋβρισθούν, για να διαρρήξουν αργότερα τα ιμάτιά τους για τον προσβλητικό Τηλεβόα, δηλώνω ότι σε αυτή την ανάρτηση θα δεχτώ μόνο σχόλια που θα εκθειάζουν τους "υπεύθυνους"".
 

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 20 ΜΕ 25 ΒΑΘ. ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ. ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 10.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.
    Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ.
    ΓΡΗΓΟΡΗ, ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΚΡΑΥΓΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ατσίδες που σκαρφίστηκαν το παραπάνω εύρημα,εχουν κατά νού να αποφύγουν τη σύγκριση των λειτουργικών δαπανών.Είναι γνωστό ότι πριν το καύσιμο θέρμανσης του κολυμβητηρίου πήγαινε πρώτα στα σπίτια των διαχειριστών και εκπρώσωπων λέγεμε Π@... Ετσι έφθανε το κονδύλι της θέρμανσης ψηλά.Αμα λειτουργήσει το κολυμβητήριο με λιγότερα λεφτά,όλοι θα ρωτήσουν που πήγαιναν τα καύσιμα.Γιαυτό αλλά και για κάτι λεπτομέρειες ακόμα κάνουν αυτές τις παρατάσεις κιαν ο καιρός δεν πάει καλά θα πάμε από Μάιο για προπόνηση.Τώρα ρωτάω κιεγώ.Αφού το κολυμβητήριο έμεινε για καιρό κλειστό γιατί έπερναν μισθό τα μέλη του ΔΣ. Τι λέι γιαυτό ο αρμόδιος εκπρόσωπος του Δήμου.Ο κ. Γκόγκας που το βρήκε το κονδύλι των 50.000 ευρώ.Οι σπάτάλες που έγιναν σε κρίσιμο χρόνο για χορηγίες πως δικαιολογούνται έναντι των αναγκών της νεολαίας.Ας απαντήσει κάποιος και ας σταματήσουν τις πολιτικοαριστολογίες των βολεμ@ν@ν. Περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους καποιοι πρεπει να τα πουνε στους αιρετους της πολης μας, γιατι το εχουν καβαλησει το καλαμι και τους νοιαζει μονο η θεση τους και οχι ο κοσμος.Μπραβο στους γονεις των κολυμβητων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ = ΥΓΕΙΑ2 Μαρτίου 2012 στις 2:58 μ.μ.

    Ο ΤΕΜPORA, O MORES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους που ωθούν τους αθλητές μας στην απομάκρυνση από τον αθλητισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.