7 Μαρ 2012

Ο Χριστόφορος Μίχου... "μπλογκάρει" στην Άρτα

Χριστόφορε, άλλαξε την "Κεφαλίδα" του blog!!!

   Το όνομα του Χριστόφορου Μίχου είναι ένα από αυτά που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ο Χριστόφορος Μίχου δεν είναι νέος στην πολιτική, (στέλεχος της ΠΟΛΑΝ και υποψήφιος βουλευτής με την ΠΟΛΑΝ - από τότε χρονολογείται η στενή του σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά), αλλά χρησιμοποιεί νέους τρόπους προσέγγισης του κόσμου, όπως για παράδειγμα το blogging.
   Προφανώς έχει καταλάβει από την επιχειρηματική του δραστηριότητα την σημασία που διαδραματίζουν τα νέα μέσα επικοινωνίας στην προώθηση ιδεών και την μοναδική τους δυνατότητα να πλησιάζουν ανθρώπους, κυρίως νέους, που δεν χρησιμοποιούν κανένα άλλο μέσο για την καθημερινή τους ενημέρωση.
   Το ιστολόγιό του είναι το http://xristoforosmichou.blogspot.com/ και παίρνω το θάρρος να τον προτρέψω (με χιούμορ) να αλλάξει την προμετωπίδα του blog. Γνωρίζω άλλωστε πολύ καλά, από προσωπική πείρα, ότι είναι από τους ανθρώπους που και χιούμορ διαθέτουν και ανοιχτό μυαλό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαφωνήσει (και διαδικτυακά) και ποτέ δεν υπερασπίστηκε τις θέσεις του δογματικά. Κι όσο κι αν προσπαθούσα να τον στριμώξω, μου απέδειξε ότι "μπλογκάρει" αλλά δεν... μπλοκάρει (πολιτικός γαρ)!!!.
   Λοιπόν, για να επανέρθω: Χριστόφορε, εκείνο το "Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...", βγάλτο, οδηγεί σε αρνητικούς συνειρμούς. Κάνει τον επισκέπτη να σκέφτετει τον μακρύ δρόμο του Μνημονίου και κανένας σύγχρονος Οδυσσέας δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξεφύγει από την Σκύλλα και την Χάρυβδη.
   Κι ακόμη κι αν κάποιος μπορεί να αντιτείνει ότι στο τέλος του δρόμου υπάρχει η προσμονή της Πηνελόπης, λυπάμαι που θα τον προσγειώσω στην πεζή πραγματικότητα της Ελλάδας του 21ου αιώνα, αλλά οι μνηστήρες έχουν ήδη καταλάβει την Ιθάκη (την Ελλάδα), έχουν ήδη στοχεύσει τα κάλλη της Πηνελόπης (τον πλούτο της Ελλάδας) και ετοιμάζονται να την βιάσουν ομαδικά και κατ' εξακολούθηση, κατά φύση και παρά φύση!!!

8 σχόλια:

  1. Πολυ σ ανιδιοτελη προβολη τοχεις ριξει τελευταιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινώ από το τελευταίο, ..κατά φύση και παρά φύση!

    Με αρκετή δόση χιούμορ και εύστοχος (δυστυχώς για τα συγκεκριμένα) στα γραφόμενά του ο “Τηλεβόας”, με δυο κουβέντες ζωγράφισε μια τραγική πραγματικότητα για τη χώρα μας.

    Αγαπητέ “Τηλεβόα” ευχαριστώ για την προτροπή... αλλά, πολιτικός μεν, αγύριστο κεφάλι δε σε ότι αφορά την πατρίδα, σα πρώτο βήμα θα προσπαθήσω να βάλω την Πηνελόπη μπροστά στον καθρέφτη, μπας και εκτιμήσει τα κάλλη της, ώστε να επιλέγει η ίδια αυστηρά τους μνηστήρες της, μέχρι ο Οδυσσέας να πάρει και πάλι το παιχνίδι στα χέρια του!

    Καλημέρα και σας ευχαριστώ για το …βήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύστοχη ανάρτηση, εύστοχη απάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΥΤΗ. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σταθώ στα απρεπή κατά τη γνώμη μου σχόλια των ανωνύμων αναγνωστών σας. Θεωρώ ότι ο έχων το θάρρος της γνώμης, δημοσιοποιεί την άποψή του με τα όνομά του και όχι πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας. Αγαπητοί ανώνυμοι, πρέπει να μάθετε μια και η φρασεολογία σας δείχνει ότι δεν ξέρετε, ότι οι καθώς πρέπει άνθρωποι δεν βρίζουν αυτόν που συνομιλούν μαζί του, τον τιμούν. Διαβάζοντας προσεκτικά την απάντηση του κ. Μίχου, τολμώ να πω ότι κάνετε λάθος για τους χαρακτηρισμούς σας. Τα λόγια του δείχνουν ότι θέλει μόνο αξιοπρεπείς ανθρώπους γύρω του. Επαναστάτης δε γίνεται κανείς βρίζοντας από τον καναπέ.
    Το να αποκαλεί κάποιος ""κοπρόσκυλο"" κάποιον που δεν τον έχει γνωρίσει πρώτα ως δημόσιο πρόσωπο και μετά κατ΄ιδίαν... νομίζω ότι είναι εκ μέρους του αγενές.
    Αν θέλετε και την προσωπική μου άποψη, θεωρώ ευτύχημα τη συμμετοχή ανθρώπων που πέτυχαν στη ζωή, να μπαίνουν με επιχειρηματική σκέψη και στην πολιτική, έλεος με τους γλυκανάλατους δημοσίους υπαλλήλους και μεγαλότιτλους επιστήμονες, χορτάσαμε!!!Αυτά ήθελα να σας εκφράσω. Είναι η ταπεινή δική μου άποψη. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια γκαζιερα δωρο στο 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.