24 Απρ 2012

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Άρτα

Ποιά είναι η άποψή τους για το Κομμένο;

    Τα άτομα που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής δεν είναι απλά υποψήφιοι βουλευτές. Είναι "στρατιώτες της Ιδέας", απαιτείται σιδηρά πειθαρχία και οποιαδήποτε ανυπακοή "θα παταχθεί αμείλικτα".
   Το διαβάζω στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής:
   "Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο."
   Οι υποψήφιοι λοιπόν στην Άρτα είναι:...

1. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. ΓΚΙΡΕΜΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΜΠΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

   σημ. Τηλεβόα: Η φωτογραφία απεικονίζει απόσπασμα άρθρου του Γ. Γ. της Χ.Α., του Ν. Μιχαλολιάκου, επ' ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Χίτλερ: "ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος εις την γήϊνη παρουσία Του" (τα "Του", λες κι ο Χίτλερ ήταν ο Χριστός, είναι του Μιχαλολιάκου).
   Και συνεχίζει: "Νοιώθουμε την θέλησή μας ακέραιη να συνεχίσουμε τον αγώνα, Πιστοί στα λόγια του Μεγάλου μας Αρχηγού. Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας, αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί;".
   Και καταλήγει με το: "HEIL HITLER". 
   Την τελευταία φορά που κάποιοι ένοιωθαν ότι τους οδηγούσαν τα λόγια του Μεγάλου Αρχηγού και κατευθύνθηκαν στο Κομμένο, έσφαξαν, βίασαν, έκαψαν, ξεκοίλιασαν μανάδες, παιδιά, γέροντες, Έλληνες.
   Ο οραματιστής και οι Πιστοί του ξεκλήριζαν Έλληνες, μαυρόντυναν Ελληνίδες, ορφάνευαν Ελληνόπουλα.
   Δεν τα γράφω για να με ακούσουν οι κύριοι υποψήφιοι, τα γράφω μπας και με διαβάσουν νεαροί που παραμυθιάζονται με τα δήθεν Ελληνικά ιδεώδη.

20 σχόλια:

  1. ψαχνω ρωτάω μαθαίνω24 Απριλίου 2012 στις 11:08 π.μ.

    με μία απλή αναζήτηση στο google ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο κόσμος μπορεί να ενημερωθεί για το πόση βρωμιά υπάρχει μέσα σε μία επικίνδυνη για όλους οργάνωση που έχει παρουσιαστεί δυστυχώς σαν κόμμα διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για συμμορία δολοφόνων που το παίζουν πατριώτες, την ίδια στιγμή που είναι οι χειρότεροι γερμανοτσολιάδες και οι γνήσιοι απόγονοι των δοσίλογων εθνοπροδοτών του 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωπα παιδια ειδαμε και τους λεβεντες που κυβερνανε τοσα χρονια τι περισσοτερο δωσανε ?ιδεες ?μας ηπιανε το αιμα και τα δυσκολα ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δεν πατε να γ@μηθητe λεω εγω.σας παει αιμα που θα μπουνε Ελληνες στη βουλη και οχι μπολσεβικοι.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μιχαλολιακος εχει δηλωσει οτι η γερμανια εκανε εγκληματα κατα της Ελλαδος στο β παγκοσμιο πολεμο.Απο εκει και περα η αναφορα σε παλαιοτερα τευχη του περιοδικου και της εφημεριδας της Χρυσης Αυγης εχουν σχεση μονο με την ιδεολογια του εθνικοσοσιαλισμου και μονο με αυτη σε μια προσπαθεια αναλυσης της παραπανω ιδεολογιας.Με την ιδια λογικη το κκε θα πρεπει να απολογηθει για τον σταλιν,τσαουσεσκου,χοτζα,μαο κτλ.Οσον αφορα το Κομμενο τι σχεση εχει η Χρυση Αυγη με την σφαγη που εγινε εκει;(Αλλωστε απανταμε και ποιο πανω οτι οι γερμανοι κανανε εγκληματα στην Ελλαδα).Απο εκει και περα οι Χρυσαυγιτες ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και τιποτα αλλο.Οσον αφορα οτι ειμαστε δολοφονοι κτλ δειξτε μας εναν νεκρο που προερχετε απο μελη της Χρυσης Αυγης.Τα παραμυθακια η συκοφαντια και η τρομοκρατηση του Ελληνικου λαου σχετικα με την Χρυση Αυγη εχουν φτασει στο τελος τους μιας και κανεις λογικος πολιτης δεν πιστευει την προπαγανδα και τα ψεμματα των νταβατζηδων και των διαπλεκομενων Μ.Μ.Εξαπατησεις.Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους, και ένα εκλεπτυσμένο σχόλιο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της... κάλπης!!!
    Όταν φίλε ο Μιχαλολιάκος λέει αυτά που λέει, δεν κάνει φιλοσοφική ανάλυση του εθνικοσοσιαλισμού (του ναζισμού δηλαδή). Ο ίδιος λέει τι πιστεύει για τον Μεγάλο Ηγέτη του, τον Αδόλφο Χίτλερ, οπότε δεν χρειάζομαι παραμύθια για να πείσω. Βάζω την φωτογραφία με τα λόγια του και τις προτροπές του και είμαι εντάξει.
    Βεβαίως και το ΚΚΕ πρέπει να απολογηθεί για ΚΚΕ και Τσαουσέσκου, γιατί απ' όσο ξέρω, και τώρα λέει πως καλά τα είχαν καμωμένα, αλλά κι οι Χρυσαυγίτες πρέπει να εξηγήσουν γιατί τα mail που μου στέλνουνε καταλήγουνε με το σύνθημα "ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ".
    Για όποιον δεν ξέρει, ας το μάθει: το "ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ", στα γερμανικά "BLUT UND EHRE" ήταν το σύνθημα της Χιτλερικής Νεολαίας.
    Οπότε ανώνυμε Χρυσαυγίτη, δεν τσιμπάμε με το μασκάρεμά σας. Νεοναζιστική οργάνωση ήσασταν και νεοναζιστική οργάνωση είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οσον αφορα οτι ειμαστε δολοφονοι κτλ δειξτε μας εναν νεκρο που προερχετε απο μελη της Χρυσης Αυγης" Έφτασεεεεε....
    http://antipetroula.blogspot.com/2011/04/blog-post_7798.html Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε τηλεβοα μπορεις να ερμηνευεις της θεσεις της Χρυσης Αυγης οπως σου αρεσει κανενα προβλημα,για σενα ειμαστε<>αφου ετσι πιστευεις ετσι ειναι...Τα σχολια μου αυτα ειναι τι να κανουμε δεν ειχα καλο ινστρουχτορα να με δασκαλεψει καλυτερα ωστε να ικανοποιουν τα γραφομενα μου τους προοδευτικους αριστερους εγκεφαλους.Οσο αφορα τον τσαουσεσκου θα πρεπει να απολογηθει και ο συνασπισμος σαν συνεχεια του κκε εσωτερικου για την λατρεια που ειχε για τον μεγαλο ηγετη,απο εκει και περα αιμα(φυλη) και τιμη(εθνος)που ειναι το κακο;(ομως εσεις δεν πιστευετε σε τιποτα απο τα παραπανω οποτε λογικο ειναι να αντιδρατε ετσι)Τι παει να πει το ειχε η χιτλερικη νεολαια;Και το συνθημα μας η Ελλαδα στους Ελληνες το ελεγε καποτε ο α.παπανδρεου σημαινει πως ειμαστε πασοκτζηδες;Τελος δεν περιμενω κατι καλυτερο απο κομμα που προπαγανδιζει υπερ της αποδοσης ιθαγενειας σε αλλοδαπους,ισως ετσι ελπιζετε σε αυξηση του ποσοστου του κομματος σας μελλοντικα χωρις να σας ενδιαφερει οτι θα μετατραπουμε σε μειονοτητα μεσα στην πατριδα μας.Τελος ειναι τιμη να μας υβριζουν κομματα σαν τον συριζα που αναγνωριζει τουρκικη μειονοτητα στην θρακη.
    Ανωνυμε,δολοφονο δεν υπεδειξες ακομη,περιμενω.
    Για μια ακομη φορα το ξαναλεω ειμαστε Ελληνες Εθνικιστες οσο και αν δεν σας αρεσει αυτο.Σας χαιρετω και ανανεωνουμε το ραντεβου στης 7 μαιου εντος του κοινοβουλιου.Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος.Καλημερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε Χρυσαυγίτη, συγγνώμη αλλά δεν ερμηνεύω θέσεις κανενός.
    Όταν ο Μιχαλολιάκος λέει: "ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος εις την γήϊνη παρουσία Του" Και συνεχίζει: "Νοιώθουμε την θέλησή μας ακέραιη να συνεχίσουμε τον αγώνα, Πιστοί στα λόγια του Μεγάλου μας Αρχηγού. Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας, αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί;". Και καταλήγει με το: "HEIL HITLER", ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
    Όταν λες με χαιρετάς, εννοείς με τεντωμένο το χέρι και την παλάμη σε ναζοστοκό χαιρετισμό;
    Γιατί έχω ένα σωρό τέτοιες φωτογραφίες από χαιρετισμούς σας. Και δεν χρειάζεται να πάμε παλιά. Πριν 10 μέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NEW DREAM για αξέχαστες ερωτικές νύχτες, άλλη μία πτυχη της φιλοσοφίας των ναζιστών, για την ελλάδα που ονειρεύονται.. Διαβάστε και φρίξτε με τις επιχηρηματικές δράσεις των ναζιστών μέσα σε μία απο τις πιο πυκνοκατηκοιμένες περιοχές της Αθήνας. Τα ιδανικά των ελληνών ναζιστών δεν έμειναν στα καμμένα ελληνικά χωριά αλλά βρήκαν την συνέχεια τους με την προστασία και της αστυνομίας στο πιο διεφθαρμένο κομμάτι της νύχτας, την πορνεία.
    Οι τσατσάδες που θα ξεβρωμίσουν την ελλάδα!!!!

    Η περιγραφή απο "συντρόφους" τους: http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.ustream.tv/recorded/22251206 απαντηση για το ψεμα περι ροζ ξενοδοχειου.Οσο για αυτο που λες ο ιδιος υποστηριξε σε συνεντευξη της.Τελος ο ιδιος σε συνεντευξη του στην ετ1 υποστηριξε οτι τα κειμενα αυτα ειναι πλαστα.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JMDIFYEfRZU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσή αυγή. Ντροπή και μόνο ντροπή αισθάνομαι που μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω. Να σχολιάσω τι;Τους νοσταλγούς του ναζισμού του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
    Γερμανοτσολιάδες,συνεργάτες των κατακτητών και δολοφόνοι αντιστασιακών αγωνιστών οι πρόγονοί τους στην κατοχή.
    Ρατσιστές, άνανδροι μαχαιροβγάλτες, βγάζουν τον κομπλεξισμό τους και το μίσος τους σε κάθε αδύναμο και απροστάτευτο που δεν κολάει στο άρειο χρωματολόγιό τους. Θρασύδειλοι και ανθρωπάρια μπροστά στα αφεντικά τους, δεν θα τους βρείτε ποτέ στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού.
    Ο νεοναζισμός είναι απόλυτα χρήσιμος στους νεοταξίτες τροικανούς. Θα τους χρησιμοποιήσουν ως 5η φάλαγγα σε οποιδήποτε κίνημα αντιστέκεται στην σύγχρονη κατοχή.
    Ντροπή για τον πολιτισμό μας. Δεν μας αξίζει, οφείλουμε να αντιδράσουμε να τους αποκαλύψουμε.
    Σπάστε το αυγό του φιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να ξεβρομίσει ποίος?4 Μαΐου 2012 στις 12:07 π.μ.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE
    υπόθεση Παντελή Καζάκου [Επεξεργασία]
    Στις 19 και 21 Οκτωβρίου 1999, ο 23χρονος Παντελής Καζάκος σκότωσε αναίτια δύο μετανάστες και τραυμάτισε σοβαρά άλλους εφτά λόγω του διαφορετικού χρώματος και θρησκεύματος. [60] [61]. Οι ρατσιστικές δολοφονίες αυτές απασχόλησαν πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καθηγητής του Καζάκου από το 34ο Λύκειο δήλωσε ότι από νεαρός ο Καζάκος είχε εκφράσει ανοικτά τις ακροδεξιές απόψεις, οι οποίες ταυτιζόταν με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ενώ συμμαθητές του εξέφραζαν ότι είναι μέλος αυτής [62]. Στο δικαστήριο ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής παρουσίασε φωτογραφία του Καζάκου στο οποίο απεικονίζεται να κρατά πανό σε πορεία της Χρυσής Αυγής [63]. Ο Ιός της Ελευθεροτυπίας χαρακτήρισε όχι τυχαίο γεγονός ότι τις ημέρες που έγιναν οι δολοφονίες η Χρυσή Αυγή (στις 22 Οκτωβρίου 1999) δημοσίευσε πρωτοσέλιδο με τίτλο "Ο θάνατος ενός Έθνους" (με θέμα τον υπερπληθυσμό των μεταναστών) [64]. Παρόλο που έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Καζάκος με ψυχολογικά προβλήματα [65] καταδικάστηκε με δις ισόβια φυλάκιση θεωρώντας ότι είχε πλήρη καταλογισμό των πράξεών του [66].

    δολοφόνοι κρετίνοι και τσιράκια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να ξεβρομίσει ποίος?4 Μαΐου 2012 στις 12:14 π.μ.

    Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου. Το newsit επικαλείται πληροφορίες του που μιλούν για αδιάσειστα στοιχεία στοιχεία σε βάρος του. Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος έκανε το λάθος να πάει το όπλο με το οποίο φαίνεται πως έγινε το έγκλημα σε οπλουργό λέγοντάς του “πως είχε κάνει ζημιά” με αυτό και του ζήτησε να του αλλάξει τα στοιχεία. Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας. Τον είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού. Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Ο 36χρονος που έχει πλούσια δράση με ακροδεξιές οργανώσεις και είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας με την “Εθνική Συσπείρωση” (Χρυσή Αυγή), είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο. Σύγχυση υπάρχει για την ιδιότητα του συλληφθέντακ, καθώς τα περισσότερα μέσα δείχνουν τον ιδιοκτήτη γνωστού καφενείου στην περιοχή, το οποίο θεωρείται “κέντρο επιχειρήσεων” των χρυσαυγιτών, ενώ το NewsBomb αναφέρει ότι διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Οι ακροδεξιοί κύκλοι πάντως ήδη αναφέρονται σε συνωνυμία, επικαλούμενοι ως αιτιολογία το γεγονός ότι θα ήταν αδύνατο να είναι υποψήφιος και ταυτόχρονα σεσημασμένος. Σε αντίθεση με τους έφηβους ύποπτους για “τρομοκρατία” των οποίων τα πρόσωπα και τα ονόματα περιφέρονται από ιστοσελίδα σε εφημερίδα και από ραδιόφωνο σε τηλεόραση, δυστυχώς (για τους πρώτους), στις περιπτώσεις των κατηγορούμενων για εν ψυχρώ δολοφονίες και εκτέλεσης συμβόλαιων θανάτου, το ιδιωτικό απόρρητο παραμένει σεβαστό μέχρι κεραίας.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1283838


    και άλλα πόσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παραμένει προκλητικός και αμετανόητος ο Νορβηγός ακροδεξιός, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ. Κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης του, αυτοχαρακτηρίστηκε «εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού και νορβηγικού κινήματος αντίστασης» και υποστήριξε ότι «θα το έκανα και πάλι.
    Κατά την είσοδό του στην αίθουσα του δικαστηρίου απεύθυνε και πάλι ναζιστικό χαιρετισμό.
    ανέφερε ότι οι 77 έφηβοι που σκότωσε στο νησί Ουτόγια δεν ήταν «αθώα παιδιά», αλλά «πολιτικοί ακτιβιστές που προωθούσαν την πολυπολιτισμικότητα».
    Εκατοντάδες φασιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, που αναφέρονται στο πολυσέλιδο μανιφέστο του –μεταξύ τους το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα– έσπευσαν αμυνόμενες να τον αποκηρύξουν και να αποσαφηνίσουν πως δεν διατηρούσαν καμία σχέση μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kalhmera den ime e8nikistis oute xrisavgfitis . exo soas tas frenas .
    poso ili8ioi mporoune na eine kapia atoma san ke sas omos ;;;;;;; diavazontas afta pou grafete kata tis xrisis avgis ;;\

    exete anaroti8i ali8ia poso alites poso ko8onia poso kseftiles poso alites ke foniades prodotes ine i afti pou esis psifizete ke stirizete ;;; den ftoxine i ellada apo aftous ala apo kati tomaria san ke sas kati gliftes politikantidon pou to pezete di8en dimokrates ntropisas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα κατάλαβα!Για όλα σε αυτή τη χώρα φταίει η Χρυσή Αυγή!Εύκολο είναι!Αυτοί μας υποδούλωσαν με το μνημόνιο,αυτοί μας φόρτωσαν με χαράτσια,αυτοί έφαγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού,αυτοί,αυτοί,αυτοί!Ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να διαβάζουμε το κείμενο πριν κάνουμε το σχόλιο.
      Οι υποψήφιοι της Χ.Α. στην Άρτα, σε ένα νομό που έχει ένα Κομμένο, δεν φταίνε ούτε για τα μνημόνια, ούτε για τα χαράτσια, γιατί και σ' αυτούς τους τα φόρτωσαν στην πλάτη όπως σε όλους μας.
      Για άλλο φταίνε: Είτε δεν διάβασαν τα κείμενα του ίδιου του αρχηγού τους (αδιάβαστοι σαν τον Χρυσοχοΐδη) κι έτσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το Κομμένο, είτε τα διάβασαν, συμφώνησαν και συνέχισαν, οπότε ας δώσουν τις απαντήσεις τους στα παιδιά και τα εγγόνια όσων σφάχτηκαν.
      Ούτε για μνημόνια έγραψα, ούτε για χαράτσια...

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.