1 Μαρ 2012

Η Άρτα κερδίζει το Ρεκόρ Guinness στη... Δημοτική Κολύμβηση!

- Κολυμβητές χωρίς... κολυμβητήριο πρωταγωνιστούν σε διεθνείς εκδηλώσεις!
- Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας, ντρεπόμαστε για τους... άρχοντές μας 

   Την ίδια στιγμή που απροειδοποίητα οι δημοτικοί άρχοντες παρατείνουν το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου για άλλον ένα μήνα (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση), μια αθλήτριά μας βρίσκεται στο Βερολίνο και πέφτει στην πισίνα για να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τα Ελληνικά χρώματα.
   Πρόκειται για την 16χρονη Ελίνα Μάνθα (δείτε τη δημοσίευση στη gazetta) που τιμάει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την πόλη της, την Άρτα. 
   Δυστυχώς η Άρτα δε δείχνει την ίδια τιμή προς το πρόσωπό της. Την έχει καταδικάσει να πηγαινοέρχεται στα Γιάννενα για τις προπονήσεις της και το ίδιο συμβαίνει για δεκάδες συναθλητές της, που πηγαινοέρχονται καθημερινά. Η Ελίνα πίστευε ότι επιστρέφοντας από το Βερολίνο θα έβρισκε ανοιχτό το Κολυμβητήριο, έτσι της είχαν πει: ότι θα άνοιγε την 1η Μαρτίου. 
   Όπως πίστεψε ότι ήταν αληθινά τα λόγια των δημοτικών μας αρχόντων που το καλοκαίρι την επαινούσαν μπροστά στην κάμερα της τηλεόρασης, κλέβοντας από την λάμψη μιας 16χρονης κοπέλας που κατόρθωσε να κολυμπήσει τα 11,5 χλμ του διάπλου του Αμβρακικού σε 2 ώρες και 41 λεπτά.
   Τους άκουγε να  υπόσχονται ότι θα βρίσκονται δίπλα στην αθλούμενη νεολαία, ότι ο αθλητισμός είναι η απάντηση στα ναρκωτικά, όλα αυτά τα όμορφα λόγια που λένε οι πολιτικοί μόλις βλέπουν φακό και πίστεψε ότι εννοούσαν αυτά που έλεγαν.
   Όχι επειδή την παρέσυρε η αφέλεια των 16 χρόνων της, τα παιδιά μας είναι πολύ πιο μπροστά απ΄ όσο ήμασταν εμείς στα χρόνια τους. Αλλά επειδή είχε ανάγκη να τα πιστέψει, επειδή γι' αυτήν ο αθλητισμός είναι στάση ζωής και η πισίνα δεύτερο σπίτι της.
    Αναρωτιέμαι τι θα της πούνε όταν την Δευτέρα επιστρέψει στην Άρτα. Θα έχουν το θράσος να αποζητήσουν άλλη μια φωτογραφία μαζί της, να κλέψουν πάλι κάτι από την λάμψη της;
    Μπορώ όμως να φανταστώ τι έχει να τους πει αυτή...

7 σχόλια:

  1. Δεν τους αφορά οι Δημοτικοί μας Άρχοντες ενδιαφέρονται για τα αθλήματα που δεν βγαίνουν εκτος νομου μη μας μάθουν παραέξω και γίνουμε βούκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ, ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ!
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΚΙΑΜΟΣ, ΒΡΑΔΥ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ 50.000,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΣΎ ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;;; ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ; ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. 50.000,00 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ 10 Ή 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΠΡΩΙ 11 Π.Μ.) ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝΕ ΕΝΑΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΡΤΙΝΕ ΛΑΕ, ΕΙΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...
    ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα απ΄ όλα, απ΄ όσο ξέρω, το 50.000 είναι ένα ποσό που δεν υπάρχει σαν μηνιαίο κόστος. Πού το βρήκαν, αυτοί το ξέρουν.
    Δεύτερον, μιας και θέτεις θέμα γηπέδων, το ξέρεις ότι για τη συντήρηση του χλοοτάπητα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο συντήρηση (λίπανση, κούρεμα-το πότισμα είναι τζάμπα) και μόνο του χλοοτάπητα (όχι αποδυτηρίων, περίφραξης κλπ) 8 γηπέδων στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες, ψηφίστηκε κονδύλιο 84.000 ευρώ; Δηλαδή πάνω από 10.000 ευρώ το γήπεδο; Αυτά πώς σου φαίνονται μιας και είσαι γνώστης; Πολλά ή λίγα τα λεφτά;
    Τρίτον, μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κονδύλιο που έρχεται από την Αθήνα, ειδικά για το Αθλητικό Κέντρο, που κανονικά δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού;
    Τέταρτον, μιας και όπως γνωρίζεις το Κολυμβητήριο απασχολεί αρκετούς υπαλλήλους, πιστεύεις ότι, αφού το Κολυμβητήριο κλείνει το 1/3 της χρονιάς, θα έπρεπε και οι υπάλληλοι, μιας και δεν έχουν αντικείμενο εργασίας να μπαίνουν σε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών για 4 μήνες; Γιατί κι εκεί είναι πολλά τα λεφτά, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης, πήγα με τα παιδιά μου στη Δημοτική Πινακοθήκη για την έκθεση των Κρητικών ζωγράφων και ήμουν εγώ και η υπάλληλος.
    Πιστεύεις ότι πρέπει να κλείσει και η Πινακοθήκη; Γιατί κι εκεί είναι πολλά τα λεφτά και μπορεί κανείς να πει ότι μπροστά στη κρίση, αυτά είναι πολυτέλειες, έτσι δεν είναι;
    Αυτό θέλεις να πεις, αγαπητέ φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 20 ΜΕ 25 ΒΑΘ. ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ. ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 10.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.
    Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ.
    ΓΡΗΓΟΡΗ, ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΚΡΑΥΓΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν σου πω ότι τα είχε τα 50 χιλιάρικα και τον τρόπο να μειώσει κατά 50% το κόστος θέρμανσης του νερού ο Δήμος και τα κλώτσησε, τι θα πεις;
    Διάβασέ με αύριο το πρωί και θα καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.