2 Φεβ 2012

ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία στην Άρτα

Μια ώρα μετά το χτύπημα του κουδουνιού

   Παρά την κανονική πρωινή προσέλευση των μαθητών στα σχολεία, πριν λίγο αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία στην Άρτα.
   Μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα από τη Διεύθυνση του σχολείου που πηγαίνουν τα παιδιά μου, που με ειδοποιούσε να πάω να τα πάρω, διότι ήρθε απόφαση από την Περιφέρεια.
   Ίσως θα μπορούσε αυτό να γίνει μία ώρα νωρίτερα, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, για άλλη μια φορά όλοι πιαστήκαμε απροετοίμαστοι, παρά τις σαφείς προβλέψεις των μετεωρολόγων.

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΑΛΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΡΤΑ - ΡΟΔΑΥΓΗ - ΔΑΦΝΩΤΗ - ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρμοδιότητα είναι των Δήμων. Υπήρξε εισήγηση από τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης να είναι ανοικτά τα σχολεία μέσα στην Άρτα. Μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη στο Δήμαρχο αποφασίστηκε να παραμείνουν τα σχολεία και στην Άρτα κλειστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαθάτε με αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι το αν θα κλείσουν τα σχολεία λόγω καιρικών συνθηκών, είναι υπόθεση της Π.Ε. Άρτας.
    Το λέω με κάθε επιφύλαξη, αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.