2 Φεβ 2012

Αποκλεισμένα και... υποτιμημένα τα Θεοδώριανα!

Ανοίκεια αναφορά από το κανάλι του Αλαφούζου!

   Η συνεχής χιονόπτωση απέκλεισε τα Θοδώριανα, αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε τους κατοίκους, αφού είναι κυριολεκτικά "μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια".
   Αυτό που πραγματικά ενόχλησε τους απανταχού Θοδωριανίτες ήταν ότι πριν λίγη ώρα στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ ακούστηκε ότι "Στο Νομό Άρτας είναι αποκλεισμένος ο οικισμός των Θεοδωριάνων". Ε, όχι και οικισμός κύριοι Λυριντζή και Οικονόμου, όχι δα και οικισμός...

   Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Παπαγιάννης, ετοιμάζεται, μόλις φτιάξει ο καιρός και αρθεί ο αποκλεισμός, να ηγηθεί πορείας διαμαρτυρίας των κατοίκων προς την Αθήνα.
   σημ.Τηλεβόα: Ο φίλος Γιάννης διαθέτει την ευστροφία και το χιούμορ για να εκλάβει αυτή την ανάτηση, όπως πραγματικά είναι: Μια αλλιώτικη καλημέρα σ' ένα τόπο που μόνο έτσι βλέπει "άσπρη μέρα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.