30 Μαΐ 2012

Ο Σόι-Μπλε στην Άρτα. Δείτε την λίστα των υποψηφίων της Ν.Δ.

Ν.Δ.: Η τέχνη της κωλοτούμπας

   Τελικά η ζωή (και η Συγγρού) επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες του ΤΗΛΕΒΟΑ (δείτε εδώ) και ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου, πριν ακόμη στεγνώσει το σάλιο στο φτύσιμο προς τη Ν.Δ.: "Οι παρέες και οι μηχανισμοί έχουν πάλι τον πρώτο λόγο στο κόμμα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω πλέον καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.", συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
   Σύμφωνα με το επίσημο site της Ν.Δ., ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου μπαίνει στην τρίτη θέση της λίστας, πάνω από τις ήδη "καπνισμένες" Τασούλα Σίμου και Εύη Καραμπίνα.

ΑΡΤΑ
1
ΣΤΥΛΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ
2
ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 
3
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 ΙΑΤΡΟΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ 
4
ΣΙΜΟΥ-ΤΑΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
5
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

   Δεν γνωρίζω τι τον έκανε να... καταπιεί τα λόγια του, δεν μπορώ να ξέρω τι του... τάξανε, μπορεί και να μην ήταν τίποτε. Μπορεί να πήρε απλά παράδειγμα από τη Ντόρα, γιατί αυτή κι όχι κι αυτός; Γιατί το Μητσοτακέικο κι όχι και το Παπαδημητρέικο. Κι αυτή κατηγορούσε κι έλεγε τα μύρια-δυο και συμπλήρωνε ότι θα πάει σπίτι της και τελικά με κωλοτούμπα πήγε στη Συγγρού, γιατί όχι κι αυτός; 
   Σημασία για τον κόσμο της Άρτας έχει ότι πλέον καταλαβαίνει πως οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις τους είναι κουβέντες του αέρα, χωρίς καμιά αξιοπιστία και φερεγγυότητα.
    Ίσως πάλι να τον αδικώ και να μην τίθεται θέμα κωλοτούμπας, αλλά ζήτημα "οικογενειακών υποχρεώσεων", οπότε -σε αυτή την περίπτωση- δικαίως μπορεί να έχει τον τίτλο του "Σόι-Μπλε" στην Άρτα!!!
  

7 σχόλια:

  1. Είδες η πείνα Γρηγόρη μου τι σε κάνει και γράφεις? Σε λυπάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι κρίνεις ως χορτάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ρε μαύρε τέτοια ρουφιανέματα ειναι πιασάρικα για να δεις και συ κανασχόλιο και πελάτες οι διαφημισεις σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μάγκα που τα είδες τα ρουφιανέματα; τσόυζει η αλήθεια; εκει που έφτυνε δε παει τωρα να γλύψει ο σωτηρας; Κι εσύ τι λυπάσαι τον τηλεβοα η τον γιατρό που θα τον πιασει η μεση του από τη κολοτουμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον γιατρό τι να τον λυπηθώ!? Μην του κόψουν το ψωμί? Την ηθική έχει ξεχάσει ο τηλεβόας απο το λεξιλόγιο του... και επιτήθεται σε λάθος ανθρώπους...

      Διαγραφή
  5. Mήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις, λέγοντάς μου ποιος είναι ο σωστός άνθρωπος, που αξίζει στηλίτευση για την "κωλοτούμπα"; (έτσι την λέω εγώ ο ανήθικος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.