7 Μαΐ 2016

Συγκίνηση και κέφι στο reunion των αποφοίτων 1982 του 1ου Λυκείου Άρτας - ΦΩΤΟ

Αναμνήσεις, ασταμάτητος χορός και κέφι μέχρι πρωίας


   Τη Δευτέρα του Πάσχα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση (αυτό που στα χωριά μας λένε"reunion") των παλιών συμμαθητών, που αποφοίτησαν το 1982 από το 1ο Λύκειο Άρτας. Όπως, γράφει μία κοπέλα από τις συμμετέχουσες, η οποία έστειλε και τις φωτογραφίες από το 1ο Λύκειο και το Θεατράκι:
   "Για πρώτη φορά η θέα του "καταλόγου" βαθμολογίας του καθηγητή Μαθηματικών κου Νίκου Γαγλία προκάλεσε συγκίνηση και όχι αγωνία ή άγχος. Φύλαξε το "μπλοκάκι" του τόσα χρόνια με πολύ αγάπη και μας ξύπνησε αναμνήσεις από τα μαθητικά μας χρόνια στο 1ο Λύκειο Άρτας.
   Στο προαύλιό του συναντηθήκαμε τη Δευτέρα 2-5-2016 οι συμμαθητές και συμμαθήτριες που αποφοιτήσαμε το 1982. Εκεί, παρούσα και η φιλόλογός μας κα Ροδούλα Χατζηστεφανίδου.
   Η συνέχεια περιλάμβανε διασκέδαση με ασταμάτητο χορό και κέφι μέχρι πρωίας σε γνωστό στέκι της πόλης μας. Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αγάπη και χαρά την οποία όλοι υποσχεθήκαμε να επαναλάβουμε."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.