4 Νοε 2015

Για πρώτη φορά αιμοδοσία στο Δημαρχείο Άρτας

Η αρχή για μια σειρά ανάλογων δράσεων


    Έγραφα χθες (δείτε εδώ) ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή αιμοδοσία στην Άρτα... στο Δημαρχείο της πόλης! Πραγματικά, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αρταίων, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και, φυσικά, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας συνεργάστηκαν και, από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ., οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Αρταίων -και όχι μόνο, αφού η αιμοδοσία ήταν ανοιχτή για όλους τους Αρτινούς που ήθελαν να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, προσφέροντας αίμα- αιμοδότησαν στο χώρο του Δημαρχείου, για πρώτη φορά!
   Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αρταίων Κώστας Πατήλας δήλωσε «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και καλής θέλησης προς το συνάνθρωπο. Αυτή η εκδήλωση είναι η αρχή για μια σειρά ανάλογων δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου» και ευχαρίστησε, τόσο το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, όσο και το Νοσοκομείο Άρτας για την άψογη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.