2 Μαΐ 2012

Ποιος υποψήφιος της Ν.Δ. στην Άρτα έχει βοήθεια από τα... αριστερά του;

Συγκυβέρνηση

   Βοά η πιάτσα στην Άρτα από παράξενες κινήσεις γνωστού "σοσιαλιστή παράγοντα", ο οποίος δεν ρίχνει το βάρος των προσπαθειών του "δίπλα του", αλλά "απέναντί του".
   Το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους άλλους υποψήφιους, οι οποίοι... πνέουν μένεα για την περίεργη "πριμοδότηση".
   Ηρεμία παιδιά, συγκυβέρνηση δεν είπε ο Βενιζέλος;
   Ε, εμείς στην Άρτα την έχουμε κάνει ήδη πράξη.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΒΟΑ Η ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφάλμα και ρουφιανιά θα ήταν αν το έλεγα πριν την κάλπη και επηρέαζα.
    Εδώ θα 'μαστε και μετά τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστοφορος Μίχου3 Μαΐου 2012 στις 6:15 μ.μ.

      Καλησπέρα σας διαφωνώντας μαζί σας αυτή τη φορά. Σφάλμα και ρουφιανιά είναι η απόκρυψη της αλήθειας, απόκρυψη δλδ συμφωνιών και ψιθύρων που βλάπτουν την κοινωνία, αφού παρόμοιες "ομορφιές" στην πολιτική, δε μπορεί παρά να συντελούνται από ανήθικα στοιχεία, στοιχεία που έτσι κ αλλιώς πρέπει ως κοινωνία να τα απομακρύνουμε από τα κοινά πράγματα και να απαλλαγούμε από “καρκινώματα” του είδους μια κ εξω.
      Το φίδι το πατάμε στο κεφάλι δεν το προστατεύουμε αγαπητέ Τηλεβόα από όποια θέση κ αν είμαστε ( αυτό για να μην επικαλεστείς δεοντολογίες κ άλλα τέτοια όμορφα, που τα χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση όλοι μας).

      Διαγραφή
    2. Πω πω βρε Χριστόφορε, είσαι τόσο μαχητικός! Καλά του τα λες του Γρηγόρη. Πρέπει να πάρει παραδείγματα από εσένα, από την δική σου δυναμική! Εσύ δεν υποκύπτεις, ό,τι βλέπεις στραβό το λες αμέσως. Εσύ δεν φοβάσαι κανέναν! Απλά μέχρι τώρα δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψή σου για κανέναν! Ίσως βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι συναναστρέφεσαι και με τον Σαμαρά που είναι και αυτός τόσο αγνός και τόσο σπουδαίος και ο καλύτερος και...όλα τα καλά μαζί. Καλά του τα λες του Γρηγόρη!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας, προσπερνώ τα περισσότερα και στέκομαι στο αν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου κλπ κλπ , σε τέτοια περίπτωση, αν μιλούσα, θα είχατε κάθε λόγο να το θεωρήσετε αναληθές και πικρόχολο κατασκεύασμα, διότι είχα διεκδικήσει το χρίσμα.
      Οι κανόνες πολιτικής ευγένειας, επιβάλουν τη σιωπή μου απέναντι στους υποψηφίους
      Όσο για τη σχετική συναναστροφή μου με το Σαμαρά, με βεβαιώνει πως είναι όντως σπουδαίος, και αγνός πατριώτης , αλλά όχι και αλάθητος (δεν είναι ο πάπας).
      Τώρα για το αν φοβάμαι κανένα, σας παραπέμπω στο στίχο του Βαμβακάρη από το όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά, "όσοι δε με γνωρίζουνε να ‘ρθουν να με γνωρίσουν, εγώ κάνω την τσάρκα μου κ ας με καλαμπουρίσουν", καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, αν και το καλύτερο είναι να ρωτήστε όσους με ξέρουν.
      Ακόμα δε μασάω τα λόγια και δεν έχω κανένα λόγο, ούτε μου πάει να το κάνω. Σας ευχαριστώ 

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ .ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είδα αγαπητέ κύριε Μίχου για τον εαυτό σας δικαιολογείτε το "Οι κανόνες πολιτικής ευγένειας, επιβάλουν τη σιωπή μου απέναντι στους υποψηφίους", ενώ για τον ΤΗΛΕΒΟΑ επιφυλάσσετε το "Σφάλμα και ρουφιανιά είναι η απόκρυψη της αλήθειας", που γράψατε στο πρώτο σας σχόλιο, όταν είχα γράψει ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν πριν την κάλπη, ειδικά επειδή οι πληροφορίες δεν είναι αποδείξεις και δεν μπορώ να ξέρω αν είμαι θύμα ραδιο-αρβύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, έχετε δίκιο, οι αβάσιμες πληροφορίες δε μπορεί να δημοσιεύονται, ζητώ συγνώμη που δεν σας το αναγνώρισα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.