12 Φεβ 2015

Το ΕΚΑΒ Άρτας μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής

   Μετά την αυξημένη και επιτυχημένη ανταπόκριση στον πρώτο κύκλο εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο νομό Ιωαννίνων και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας – Τομέα Άρτας προχωρεί στην επέκταση του προγράμματος στο νομό Άρτας και διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες για τον πολίτη».
   Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης – ως μέρος μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ - έχει προγραμματιστεί να υλοποιείται μία φορά το μήνα, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας στις εγκαταστάσεις του Δευτέρου λυκείου Άρτας και προς τούτο ευχαριστούμε το δήμαρχο Αρταίων και τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την συμβολή τους στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΚΑΒ .
   Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω σεμινάριο να δηλώνουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στο ΕΚΑΒ Τομέα Άρτας (Κο Νικολό Παντελή, Δήμο Γεώργιο) είτε αυτοπροσώπως είτε δια τηλεφώνου (2681021401) και ώρες 9:00 π.μ. έως 13:00.
   Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Κ.Α.Β. 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ. - ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.