12 Φεβ 2015

Δεν θα ξεπουλήσουμε τη γη μας στο ιδιωτικό κέρδος

ΝΑΙ στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, αλλά μόνο όταν αυτές γίνονται εκεί που πρέπει, με κεντρικό κυβερνητικό σχέδιο, για την ωφέλεια των δημοτών και όχι των εταιρειών!!!...

   Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στην Άνω Καλεντίνη, πραγματοποιήθηκε ημερίδα διαβούλευσης του Δήμου Γεωργίου Καραΐσκάκη για την γνωμοδότησή του στην επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου όπου θα συζητηθεί το θέμα δημιουργίας αιολικού πάρκου στη θέση Γεραμπή.
   Η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” Τζένη Ταπρατζή-Κοίλια στην τοποθέτησή της ανέφερε:
   "Ο δήμος Γεωργίου Καραΐσκάκη αποτελεί έναν από τους πιο φτωχούς δήμους της Ελλάδας ολόκληρης!!! Κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, αγαπητές φίλες και φίλοι αγαπητοί προσκεκλημένοι καλώς ήλθατε στο Ραδοβύζι!!!
   Καταρχήν σας ευχαριστώ και αισθάνομαι πραγματικά ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί οι μάχες που έδωσα μέσα από αυτά τα έδρανα ως δημοτική σύμβουλος, ως πρόεδρος δημ. συμβουλίου, ως αντιδήμαρχος είναι πολλές και δεν ξεχνιούνται!!!
   Στις 1/2/2015 βιώσαμε και δυστυχώς βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας του νομού της Άρτας ανείπωτες καταστροφές από τις πλημμύρες που προκάλεσε κατά την γνώμη των περισσότερων η ανεύθυνη στάση της ΔΕΗ, μιας ΔΕΗ που με νύχια και με δόντια καταφέραμε να μην πουληθεί το καλοκαίρι και φυσικά τώρα είμαι βέβαιη ότι δεν θα γίνει!!!
   Βιώνουμε επίσης την εκτροπή του Αχελώου, που πάλι με ανεύθυνο τρόπο στήθηκε και βλέπουμε σήμερα την γέφυρα του Κοράκου να κρίνεται ακατάλληλη!!!
   Και ερχόμαστε εδώ σήμερα να συζητήσουμε για ένα αιολικό πάρκο στη θέση Γεραμπή χαρίζοντας και θυσιάζοντας και τα βουνά μας στο ιδιωτικό κέρδος!!!
   Κανείς βέβαια από εμάς σήμερα εδώ δεν είναι ενάντια στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας αλλά ΜΟΝΟ όταν αυτές γίνονται εκεί που πρέπει, με κεντρικό κυβερνητικό σχέδιο για την ωφέλεια των δημοτών και όχι των εταιρειών!!!...
   Ως εκλεγμένη λοιπόν περιφερειακή σύμβουλος με την ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ως αντιπρόεδρος του ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα ορθώσω με κάθε δύναμη το ανάστημά μου σε αυτούς που με μεγάλη ευκολία μπορούν να χαρίσουν, να ξεπουλήσουν τη ΓΗ των προγόνων μας, τη γη των παιδιών μας για το κέρδος των λίγων!!!!...." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.