3 Μαΐ 2014

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λίτσας Κιτσαντά στην Άρτα

Έκλεισε η Μακρυγιάννη από τους συγκεντρωμένους...

   Πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή 3/5/14, στις 8:30 μμ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής στην Άρτα.
   Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς ο κόσμος που μαζεύτηκε για να ακούσει την ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων, Λίτσας Κιτσαντά ήταν τόσος, που διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Μακρυγιάννη στο κέντρο της Άρτας.
   Τα αυτοκίνητα αναγκάζονταν να κάνουν όπισθεν, καθώς όχι μόνο τα δύο πεζοδρόμια, αλλά και το οδόστρωμα είχε καταληφθεί από εκατοντάδες φίλους του συνδυασμού.
   Όπως γράφτηκε και στη σελίδα της Λίτσας Κιτσαντά στο facebook:
   "Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους εσάς που, με την παρουσία σας, μας τιμήσατε άλλη μια φορά και δώσατε το μήνυμα της ανατροπής στο Δήμο Αρταίων. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η δυναμική που έχει αποκτήσει η Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή δε μπορεί να ανακοπεί. Στις 18 Μαΐου κάνουμε το μεγάλο άλμα μπροστά! 
Μπορούμε! Είμαστε έτοιμοι! Θα νικήσουμε! 
Για την Άρτα της Ανατροπής, της Αλληλεγγύης και της Δημιουργίας! 
Για την Άρτα που μας αξίζει!"

ΥΓ: Χθες, έγιναν άλλα δύο εγκαίνια εκλογικών κέντρων στο κέντρο της Άρτας. Μια σύγκριση θα έπειθε και τον πλέον δύσπιστο...


10 σχόλια:

  1. Το σύνολο των υποψηφίων (Δήμοι/Περιφέρεια) μαζί με τις οικογένειες τους και κομματικούς παρατρεχάμενους είναι στις φωτογραφίες απ' όλους τους συνδυασμούς! Τώρα αν εσείς τούς βλέπετε περισσότερους ή λιγότερους γίνεται αναλόγως τη γωνία λήψης της φωτογραφίας...Εγώ τα μόνα που βλέπω που μετράνε δύναμη(χωρίς όμως και πάλι να μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα) είναι κάποια ιντερνετικά γκάλοπ που δείχνουν ότι στο β' γύρο θα πάνε Παπαλέξης-Τσιρογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, είναι προφανές ότι είσαι νέος στην ηλικία. Τα μόνα που δείχνουν δύναμη είναι τα ψηφοδέλτια. Βάζεις κάτω τα ψηφοδέλτια του Παπαλέξη, της Κιτσαντά, του Τσιρογιάννη, του Στασινού και του Παπαϊωάννου και βλέπεις τα ονόματα που τα απαρτίζουν. Και μετά προσπαθείς να υπολογίσεις τι σταυρούς μπορεί να πάρει ο καθένας και κυρίως τι σταυρούς μπορεί να "κόψει" ο καθένας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα.
      Εάν δινεις οποιαδήποτε βάση στα ιντερνετικά γκάλοπ, τότε θα βρεθείς προ τεράστιων εκπλήξεων. Όλοι ξέρουμε να "φτιάξουμε" γκάλοπ στο ιντερνετ...

      Διαγραφή
    2. Εγώ ανέφερα ή δεν ανέφερα ότι το μόνο που έχουμε είναι τα γκάλοπ που όμως δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ή όχι?Σου φαίνεται να υποστηρίζω τα γκάλοπ? Για τους σταυρούς που αναφέρεις πολλοί έχουν υπολογίσει και μετά έπεφταν σε κατάθλιψη. Αλλά αν έχεις υπολογίσει σταυρούς γτ δεν φτιάχνεις ένα άρθρο με τους ψήφους που υπολογίζεις να πάρει ο κάθε συνδυασμός και ας είναι από τον Τηλεβόα του Σύριζα.

      Διαγραφή
  2. siga ta laxana ..kai oi alloi eixan ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχε ο βασιλης 40 νοματαιους και οποιος περναγε βολτα τη σκουφα και ο χρηστος γεμισε τη τζανετου που εχει τρια μετρα φαρδος

      Διαγραφή
  3. H Κιτσαντά φαίνεται ξεκάθαρα οτι έχει το πιό σοβαρό ψηφοδέλτιο, και παρότι είναι μικρότερο σε αριθμό την στηρίζει πολύς κόσμος. Τα εγκαίνια ήταν το πρώτο δείγμα.

    Τα ιντερνετικά γκάλοπ δεν είναι καθόλου αξιόπιστη πηγή και μπορούν να παραποιηθούν εύκολα. Λίγο αν έχεις ασχοληθεί μπορείς να ψηφίσεις όσες φορές θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν εσύ συνηθίζεις να ετεροπροσδιορίζεσαι, επέτρεψέ μου να έχω διαφορετικές συνήθειες. Ο Τηλεβόας είναι του Γρηγόρη Τατσιόπουλου και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει blog του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με άξιο διαχειριστή, εάν επιθυμείς να το διαβάζεις.
    Όσο για τους ψήφους, θα σου κάνω την εξής πρόβλεψη. Μέσα στην Άρτα, στον παλιό Δήμο δηλαδή, όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, η Κιτσαντά δείχνει να είναι πρώτη, όπως ήταν -και με διαφορά- το 2010 (33%) η Γεροβασίλη.
    Δεν είναι μόνο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον πάνω από 30% μέσα στην Άρτα, είναι ότι στο ψηφοδέλτιο της Κιτσαντά, υπάρχουν "ψηφοσυλλέκτες" (συμπαθάτε με για την έκφραση).
    Αρκεί αυτό το γεγονός για να περάσει στον β' γύρο; Θα αφήσω έναν φίλο, μέγα εκλογολόγο, τον Δημήτρη, που επιμένει και το φωνάζει κιόλας ότι στην Άρτα το σκορ θα είναι 3-0...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κλιμα ειναι βαρυ για την Γαλαζοπρασινη Συμορια...Στο Δημο Νικολαου Σκουφα εχουμε μετακινηση υποψηφιων κριαριων παλαιου υφιπουργου της ΝΔ σε υποψηφιο του πασοκ...ειναι ενφανες οτι θελους στο δευτερο γυρο πρασινο και γαλαζιο υποψηφιο με ολες τους τις δυναμεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Άρτα ψηφίζει Λίτσα Κιτσαντά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.