20 Νοε 2014

ΜΑΤατζήδες κλέβουν νερά και δέρνουν τον περιπτερά (VIDEO - ΣΟΚ)

- Κλεφτρόνια, θρασίμια και περίπτερα
- Το video με τον Γεωργιάδη να ζητά την σύλληψη του... περιπτερά!!!

   Αποτροπιασμό προκαλεί video που κυκλοφορεί στο internet και τραβήχτηκε στα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, την Δευτέρα 17 Νοέμβρη.


   Στο video αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ προκαλούν πολίτες που βρίσκονται μέσα σε καφενείο, περνούν με τα παπάκια τους, γκαζώνοντας, κραδαίνοντας τα γκλομπς, πετούν ακόμα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης για εκφοβισμό, ενώ δεν υπάρχει καμιά επιθετική κίνηση εναντίον τους.
   Αργότερα αστυνομικοί των ΜΑΤ δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν περιπτερά και να πάρουν δια της βίας - και χωρίς να πληρώσουν - μπουκάλια με νερό από το ψυγείο. 
   Ο ξυλοδαρμός του περιπτερά φαίνεται ξεκάθαρα στο 01:50, ενώ όπως ο ίδιος φωνάζει στον επικεφαλής των ΜΑΤ, του πήραν τα νερά δια της βίας μέσα από το ψυγείο.
    Tην ώρα που οι αστυνομικοί τον χτυπούν με τα γκλομπς το θύμα φωνάζει: «Είμαι του περιπτέρου, τι κάνετε; Πάτε καλά;», ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους λέει «θα κλέψετε τα νερά με τη βία; Τί γίνεται; Τί κάνετε; Θα μας κλέψετε τα νερά με τη βία;».


   Ο πιτσιρίκος γράφει κάτι στο blog του:

Περί περιπτέρων και θρασιμιών   
   Με αφορμή το βίντεο που δείχνει τους άνδρες των ΜΑΤ να κλέβουν νερά από ένα περίπτερο στα Εξάρχεια -στο οποίο έχουν προκαλέσει ζημιές- και να χτυπούν τους εργαζόμενους στο περίπτερο, ένας αναγνώστης μου έστειλε το κάτωθι μήνυμα:
   "Φίλε πιτσιρίκο, με αφορμή το χθεσινό βίντεο, θυμήθηκα ένα άλλο περίπτερο 41 χρόνια πριν: «Παρά τον πόνο τους, οι φοιτητές θα δείξουν μεγαλείο ψυχής απέναντι στον στρατιώτη που ισοπέδωσε το όνειρό τους. Αδιάψευστη απόδειξη, η μαρτυρία του κ. Σκευοφύλακα (σημείωση του πιτσιρίκου: ο Α. Σκευοφύλαξ ήταν ο οδηγός του τανκ που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο):
   “Όπως περνούσαν οι φοιτητές θυμάμαι ότι έριχναν μέσα στο τανκ πακέτα τσιγάρα και ό,τι προμήθειες είχαν μαζί τους. Όταν γυρίσαμε στο Γουδί, το άρμα έμοιαζε με περίπτερο. Όσο σκέφτομαι ότι οι φοιτητές μας έδιναν σάντουιτς και τσιγάρα, μετά απ” όσα τους κάναμε… Δεν μπορώ να το συχωρέσω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Σκέφτομαι τι πήγα και έκανα!…'»
Απόσπασμα από την συνέντευξη στο Βήμα

Και ο πιτσιρίκος απαντάει:
   Αγαπητέ φίλε, η συνέντευξη που είχε δώσει ο Α. Σκευοφύλαξ στο Βήμα, πριν από χρόνια, είναι συγκλονιστική. Τα όσα είπε ο Α. Σκευοφύλαξ θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία. Ο 20χρονος τότε στρατιώτης Α. Σκευοφύλαξ μετάνιωσε και διδάχτηκε από τη συμπεριφορά των φοιτητών του Πολυτεχνείου που έβλεπαν τους στρατιώτες σαν αδέλφια τους.
   Αδέλφια ήταν οι φοιτητές και οι στρατιώτες. Οι άνδρες των ΜΑΤ δεν είναι ούτε άνδρες, ούτε αδέλφια μας. Είναι ναζιστές. Να είστε καλά.

Δείτε το VIDEO  - ντροπή



   Κι αν θεωρείτε ότι το video  είναι ντροπή για μια "δημοκρατική" πολιτεία, τότε να δω τι θα πείτε για όσα είπε επί λέξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της "δημοκρατικής" κυβέρνησης στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1: "Κακώς τσαντίστηκε (ο περιπτεράς) έπρεπε να τον συλλάβουν".
   Προκλητικός, όπως πάντα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό, τι θα γινόταν δηλαδή;»
   Χαρείτε τον στο παρακάτω video:


 
   Εγώ θα ήθελα να μεταφέρω μια απορία που εξέφρασε ένας φίλος:
   "Εάν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί κάνουν έτσι για ένα μπουκάλι νερό των 0,50 ευρώ, τι θα κάνουν εάν έχουν απέναντί τους πχ έναν έμπορο ναρκωτικών, που θα τους προσφέρει ένα μεγαλύτερο ποσό;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.