13 Ιουν 2014

Οι πισώπλατοι κι οι σιδερογροθιάδες... Video & Φωτό

Ο όρος "άνδρας" προϋποθέτει ότι τα παντελόνια τα φοράς και για άλλους λόγους, πέρα από το να μην κρυώνουν τα μπούτια...

   Είμαι βέβαιος πως η εθνοσωτήριος κυβέρνηση έχει ήδη μετανοιώσει που δεν μιμήθηκε τους δικτάτορες συναδέλφους της που απαγορεύουν τα social media.
   Αν το είχε κάνει, θα είχε αποφύγει την "στενάχωρη" θέση να βλέπουν όλοι τα κατορθώματα των πραιτωριανών της.
   Παλιότερα, που δεν κυκλοφορούσαν όλοι με ένα smartphone στο χέρι, στη χάση και στη φέξη εμφανίζονταν κάποιο βίντεο που έδειχνε την αιμοβόρα ζαρντινιέρα.
   Τώρα όμως, τα πράγματα άλλαξαν, το διαδίκτυο μεταδίδει και αναπαράγει την εικόνα, την φωτογραφία, τον ήχο, την πληροφορία.
   Είδαμε το video από τον Δρομογράφο, που δείχνει ένα θρασίμι να χτυπάει ύπουλα, πισώπλατα στο κεφάλι μια γυναίκα, που έχει το μισό του μπόι και θα μπορούσε να 'ναι η μάνα του.
   Απολαύστε τον:



   Δεν ξέρω πώς να τον αποκαλέσω. Σίγουρα δεν μπορεί να τον περιγράψει η φράση "άνδρας των δυνάμεων ασφαλείας", διότι ο όρος "άνδρας" προϋποθέτει ότι τα παντελόνια τα φοράς και για άλλους λόγους, πέρα από το να μην κρυώνουν τα μπούτια...
   Θα τον πω λοιπόν με το όνομά του: Ύπουλο θρασύδειλο ανθρωποειδές...
   Αυτός λοιπόν ο τύπος χτυπάει, κρυμμένος πίσω από το τείχος των ασπίδων, με το γαντοφορεμένο του χέρι. Το συνηθίζουν αυτό οι "άνδρες" του σιναφιού του...
   Να, πάρτε τον άλλον γαντοφορεμένο, τον σιδερογροθιά.
   Αυτόν τον θαυμάσαμε στην φωτογραφία να φοράει γάντια-σιδερογροθιές. Τα φόρεσε κι αυτός για να χτυπήσει καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Δείτε και αυτό το καμάρι της μάνας του:


   Έπεσε πολύ ξύλο έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Πέντε διμοιρίες αντιμέτωπες με 50 γυναίκες. Ή μάλλον για να το πω όπως πρέπει, "γυναικούλες" έδερναν αγωνίστριες, που παλεύουν για το δίκιο τους και βγάζουν ασπροπρόσωπη μια κοινωνία που έχει βολευτεί στον καναπέ της και περιμένει από τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά...
   Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και γι αυτό τα φασιστοειδή αφεντικά τους έδωσαν εντολή στα "γαντοφορεμένα αγόρια", να χτυπήσουν στο ψαχνό φωτορεπόρτερ και κάμεραμεν, στέλνοντας στο νοσοκομείο -τι σύμπτωση- άλλη μια γυναίκα, την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, που την σάπισαν στο ξύλο.
   Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Τατιάνα Μπόλαρη, ενώ τραβούσε φωτογραφίες από τη διαδήλωση των απολυμένων καθαριστριών, δέχθηκε απρόκλητα πολλά χτυπήματα από μια ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο ΚΑΤ.
   Και για να μην ξανακούσω την καραμέλα με το "μεμονωμένο περιστατικό", να σας θυμίσω ότι η Τατιάνα Μπόλαρη είναι η φωτορεπόρτερ που είχε χτυπηθεί από "άνδρα" των  ΜΑΤ, στις μεγάλες διαδηλώσεις του 2011, απ' όπου και η φωτογραφία:


   Όμως, οι φωτογραφίες υπάρχουν και δείχνουν σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει.
   Έκαναν τον γύρο του κόσμου, έγιναν σήμερα πρωτοσέλιδο στους New York Times.


   Αποκαλύπτουν όσα τα ντόπια καθεστωτικά ΜΜΕ παλεύουν να κρύψουν.
   Είναι χαρακτηριστική η πρωτοφανής προπαγάνδα της ΝΕΡΙΤ, που αναφέρει στο ρεπορτάζ: «Καθαρίστριες κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ»!!!


   Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική και την ξέρουν όλοι. Όλα όσα συμβαίνουν αποτελούν ύβρη, με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου. Και μεταξύ της ύβρεως και της καθάρσεως, πάντα μεσολαβεί η νέμεσις.
   Να την περιμένουν όσοι την προκαλούν...










   Για να μην παρεξηγηθώ, η ανάρτηση δεν αφορά μόνο τους σιδερόφρακτους που σηκώνουν το χέρι ή το γκλομπ, επειδή πήραν ένα πεντακοσάρικο επίδομα, για να χτυπήσουν γυναίκες που τους έκοψαν το δικαίωμα να καθαρίζουν σκάλες για ένα πεντακοσάρικο.
   Αφορά ΚΥΡΙΩΣ τα αφεντικά τους που τους στέλνουν να καθαρίσουν τις σκάλες του υπουργείου από τις ενοχλητικές καθαρίστριες, να καθαρίσουν όσους αντιστέκονται και παλεύουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.