3 Ιουν 2014

Το BBC δεν διάβασε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Άρτας...

- Και τι δεν θα 'δινα να μάθω ποιοι γράφουν τις ανακοινώσεις
- Βλέπουν "δυναμική και ανοδική τάση"

Το BBC δεν διάβασε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Άρτας...
   Η αλήθεια είναι ότι οι ανακοινώσεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ στην Άρτα δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Μέχρι και την... Εισαγγελία έχουν απασχολήσει!!!
   Η τελευταία ανακοίνωση έχει να κάνει με την αποτίμηση των εκλογών του Μαΐου, τόσο στις τοπικές εκλογές, όσο και στις Ευρωεκλογές. Δεν θα σχολιάσω τα όσα αναφέρει για τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο για το Δήμο, όσο και για την Περιφέρεια. Μια χαρά βάζουν μόνοι τους τις φυτιλιές. Αν θέλετε, διαβάστε τα στην ΗΧΩ.
   Δεν μπορεί όμως να περάσει στο ντούκου η "εμπνευσμένη" ανάλυση για την πορεία ενός κόμματος που από το 44 πήγε απευθείας στο 13 κι από εκεί στο 8%. Διαβάστε:
   "Η στιβαρή όμως και μεστή από πολιτικό λόγο και αξιόπιστες θέσεις δημόσια παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου άλλαξε την ρότα και οι πολίτες αυτήν την φορά συσπειρώθηκαν και θωράκισαν το «πανταχόθεν βαλλόμενο» ΠΑΣΟΚ. 
   Σταθήκαμε όρθιοι και χωρίς να νοιώθουμε υπερήφανοι για το 8% των Ευρωεκλογών καταγράψαμε ένα ποσοστό με δυναμική και ανοδική τάση και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια".
   Δεν θα πω κουβέντα, για τη στιβαρή, μεστή, με αξιόπιστες θέσεις κλπ παρουσία του Βενιζέλου, γιατί με διαβάζουν και μικρά παιδιά...
   Θα ήθελα όμως να ψελλίσω ένα πραγματάκι για τους έρμους τους αριθμούς:
   Το να πας από το 13 στο 8, σημαίνει μια ΠΤΩΣΗ 40%. Όταν λέμε ΠΤΩΣΗ, εννοούμε στα Μαθηματικά, γιατί στην Πολιτική αυτό δεν ονομάζεται ΠΤΩΣΗ. Ονομάζεται ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Κι όμως, αυτό το 8% περιγράφεται ως "ποσοστό με δυναμική και ανοδική τάση".
   Δεν ξέρω για τις άλλες επιστήμες, αλλά τα Μαθηματικά σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά...

16 σχόλια:

  1. Ο απίστευτος Χαμπίπης γράφει και τα πρόβατα της Ν.Ε. φωνάζουν μπέέέέέέ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον φίλο σας ανώνυμο τον προσπερνώ... έτσι κι αλλιώς κρύβεται ο άνθρωπος...
      Σε εσάς αγαπητέ Τηλεβόα που τόσο προσβλητικά και τόσο απλοϊκά σχολιάζετε σας απαντώ ως εξής:
      Οι ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σε όλα τα κόμματα και τους συλλογικούς φορείς δεν είναι ποτέ ευθύνη ενός ανθρώπου. Εν προκειμένω στο ΠΑΣΟΚ συζητήσαμε για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος επί 3ωρο περίπου... Τα όσα λέχθηκαν εκεί έχει την ευθύνη ο υπεύθυνος τύπου (ο γράφων) να τα αποτυπώσει σε Δελτίο Τύπου... Το Δελτίο Τύπου στην συνέχεια το παραλαμβάνει ο Γραμματέας που το ελέγχει, το διορθώνει και το ρετουσάρει... και στην συνέχεια το αποστέλνει στα τοπικά ΜΜΕ... Όσο για την αριθμητική έχουμε προφανώς διαφορετική πολιτική ερμηνεία... Εμείς στην συνεδρίαση και αποτυπώνεται και στο Δελτίο Τύπου είπαμε ότι δεν ήμαστε υπερήφανοι για το 8%... αλλά είναι ένα ποσοστό με δυναμική και ανοδική τάση... εμείς προφανώς προσθαφαιρούμε με τα ποσοστά των 2 τελευταίων ετών που μας είχαν καθηλωμένους στο 4%...δύο χρόνια είναι πολλά αγαπητέ τηλεβόα και το είχαμε ψιλοσυνηθήσει... τώρα εσείς έχετε άλλη ερμηνεία... δικαιωμά σας...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κ. Χαμπίπη, είναι αληθές ότι τα Δελτία Τύπου δεν είναι απόφαση ενός ανθρώπου, γι αυτό και στην ανάρτηση μιλάω σε πληθυντικό αριθμό.
      Όσο για τα "τα ποσοστά των 2 τελευταίων ετών που μας είχαν καθηλωμένους στο 4%" με εκπλήσσετε αγαπητέ κ. Χαμπίπη. Είχαμε τα τελευταία 2 χρόνια εκλογές και δεν το κατάλαβα; Στήθηκαν κάπου κάλπες και μου διέφυγε; Εκτός κι αν εννοείτε τις δημοσκοπήσεις και εκφράζετε την ικανοποίησή σας για την καλύτερη επίδοση από αυτή που σας έδιναν οι δημοσκόποι ΣΑΣ; Γνωστό το επικοινωνιακό κόλπο, αλλά δεν πιάνει πλέον.
      Όσο για το γεγονός ότι προσβάλεστε από την ανάρτηση και όχι από όσα συνυπογράφει ο αρχηγός σας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύσετε με τον καθρέφτη σας. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω...

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ τηλεβόα... πάλι ήσαστε προσβλητικός... επειδή συγκυριακά σας βολεύει εσάς αυτού του είδους η ανάλυση... εμείς πάντα σεβόμασταν και δίναμε βάση στις δημοσκοπήσεις... και τις χρησιμοποιούσαμε πάντα σαν εργαλείο...τα δύο τελευταία χρόνια εμείς κινούμαστε με βάση το 4% των δημοσκοπήσεων... θα ήμασταν υπερφίαλοι άλλωστε αν λέγαμε ότι ήμαστε στο 12% του 2012..εμείς θέλουμε να ήμαστε προσγειωμένοι στις αναλύσεις μας....επιτρέψτε μας... Ως προς το τι συνυπογράφει ο αρχηγός μας μάθετε οτι δεν συνυπογράφει... υπογράφει & εσχάτως συνυπογράφει και ο Σαμαράς που κατάλαβε ότι δεν υπήρξε ποτέ στην χώρα άλλη αξιόπιστη βιώσιμη λύση...και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνυπέγραψε και ο Κουβέλης και όταν κιότεψε και απέφυγε τις ευθύνες καταποντίστηκε... και τώρα το γυροφέρνει να συνυπογράψει και ο Τσίπρας αφού στην προοπτική να κυβερνήσει εκεί κατευθύνεται αφού δεν έχει να προτείνει τίποτα διαφορετικό....απολύτως.... μεγάλη κουβέντα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Χαμπίπη, δεν ξέρω πώς να σας το πω και να μην σας φανεί προσβλητικό, γι' αυτό θα το πω νέτα-σκέτα. Αφήστε στην άκρη τον Τσίπρα. Αυτός δεν ξεπούλησε τις ιδέες του, τις αρχές του, έναν ολόκληρο λαό για να κρατήσει την καρεκλίτσα του και να σώσει το τομάρι του.
      Άμα το κάνει, τότε τα λέμε. Για την ώρα, μιλάμε για τους αποδεδειγμένα και όχι για τους κατά φαντασία ξεπουλημένους.
      Αυτά και καλή συνέχεια...

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ τηλεβόα.... ο λαός και εμείς όλοι ανεξεραίτως ήμαστε καταδικασμένοι... θα καταστραφούμε όμως τελειωτικά αν οπισθοχωρήσει έστω και ελάχιστα ακόμη η χώρα... εκεί θα πρέπει οι σοβαροί πολιτικοί και οι νοήμονες Έλληνες να εστιάσουμε... Και θα μας επιτρέψεις και εμάς να έχουμε άποψη... η μόνη βιώσιμη άποψη που εκφράστηκε στην χώρα είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ... που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η ΝΔ και συγκυριακά η ΔΗΜΑΡ... Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει απολύτως καμία πρόταση για την καυτή πατάτα... sorry είμαι οικονομολόγος και μακάρι να έλεγε κάποιος κάτι... θα το ασπαζόμουν, θα το δεχόμουν και γιατί όχι θα το στήριζα... δεν ήμαστε κολλημένοι... το ζήτημα του χρέους είναι πολύ πιο σοβαρό απο όσο λαϊκίστικα και δημαγωγικά το εκλαμβάνουν κάποιοι.. και ίσως και γι΄αυτό ορισμένοι σοβαροί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ (Γλέζος κλπ) δηλώνουν ότι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν... Ο Αντρέας Παπανδρέου κάποτε (πριν το ΄80) μας προσγείωνε λέγοντας συχνά πυκνά...η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός...αν δεν έχουμε σχέδιο...στρατηγική...πρόγραμμα... και επαρκή στελέχη πρέπει να κάνουμε κράτει...πείτε στον Τσίπρα εκεί που μελετάει κάθε βράδυ Αντρέα να ψάξει να το βρεί... εγώ αυτό το άκουσα πολλές φορές δια ζώσης...σας είπα όμως είναι μεγάλη κουβέντα αυτό... είναι η καρδιά του προβλήματος της χώρας σήμερα... εσείς όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός.... είναι άλλο πλουραλιστική και αντικειμενική δημοσιογραφία... και άλλο κομματική προπαγάνδα... εσείς κατά την γνώμη όχι μόνο την δική μου (να είστε βέβαιος) τα συγχέετε... και μην διεκδικείτε για τον εαυτό σας την σωστή άποψη και θέση.... ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχουν χιλιάδες οπτικέ γωνίες...δημοκρατία έχουμε αγαπητέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζετε να μιλάτε για τον λαό με την αλαζονική ναπολεόντειο λογική ότι η δική σας καταδίκη είναι η καταστροφή του λαού.
      Δεν έχετε καταλάβει ακόμη τίποτε. Συνεχίζετε να πιστεύετε πως βρίσκεστε πάντα υπεράνω όλων και ανάμεσα σε όλα. Μέχρι και στην κρεβατοκάμαρα του Τσίπρα, παρέα με τα βραδινά του αναγνώσματα.
      Να προσέχετε τις υπερπτήσεις, ιδίως τις νυχτερινές, καθώς κινδυνεύετε να "βρείτε" σε μια από τις... χιλιάδες οπτικές γωνίες. Διότι αγαπητέ, στη δημοκρατία, όταν μιλάει ο λαός, καλό είναι να τον ακούτε, ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε με αυτό που σας λέει.
      ΥΓ: Δεν θέλω να σας πω ότι δεν ξέρετε τι λέτε, γιατί καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για σας να πιστεύετε ότι κατέχετε την αλήθεια. Μιλάτε, όμως, για "πλουραλιστική και αντικειμενική δημοσιογραφία". Πιστεύετε πως είμαι δημοσιογράφος; Τόση ώρα νομίζετε πως μιλάτε με δημοσιογράφο; Ποιος σας το 'πε; Μάλλον, με βλέπετε από τη δικιά σας... οπτική γωνία!!!

      Διαγραφή
  4. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να αντιγράψει τον Αντρέα... προσπαθεί απεγνωσμένα, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο... και για να έχει τέτοια πρόοδο σημαίνει ότι μελετάει πολύ... και δεν τον μέμφεται κανείς που μελετάει...είναι αξιέπαινος... τώρα εσείς γιατί θορυβείστε για κάτι που είναι ηλείου φαεινότερο;;; Εμείς για την καταδίκη του λαού πονάμε και θλιβόμαστε... και κάναμε και την αυτοκριτική μας... και τιμωρηθήκαμε απο τον λαό τον οποίο σεβόμασταν πάντα... ποτέ όμως δεν ευχόμασταν να παίρνονται τα πιο σκληρά μέτρα για να έχουμε την προσέγγιση και να του παίρνουμε την (αρνητική ψήφο)...εμείς όσες φορές στο παρελθόν προσεγγίσαμε τον κόσμο το κάναμε μόνο μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές... με προτάσεις, με θέσεις και με έργα... όχι με διαπιστώσεις μόνο και ξύνοντας τις πληγές του κοσμάκη μόνο... όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μονότονα, μονόπλευρα και κουραστικά πλέον... Τώρα οτικές γωνίες για την κατάσταση που βιώνουμε εκ των πραγμάτων υπάρχουν χιλιάδες... Δείτε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πόσες υπάρχουν... αμέτρητες... και όταν τολμάει κάποιος να πει κάτι γίνεται "του κουρτούλη ο γάμος".... SORRY αγαπητέ κ. Τατσιόπουλε... εγώ σαν δημοσιογράφο σας ήξερα... γι' αυτό ήμουν επιφυλακτικός... σας παρακολουθούσα απο παλαιά στην εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ όπου αρθρογραφούσαμε μαζί...εγώ τότε σαν πολιτικό στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής.... εσείς σαν τι άλλο άραγε;;;; εγώ για δημοσιογράφο σας εκλάμβανα.... και εδω και καιρό διατηρείτε ένα blog...δημοσιογραφικό δεν είναι;;;; ή μήπως μπήκε τώρα στην προπαγανδιστική υπηρεσία της αφεντικού σας;;;; είναι προς τιμήν σας που το ξεκαθαρίζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε εσείς αρθρογραφούσατε ως πολιτικό στέλεχος και εγώ σαν τι άλλο άραγε;;; Καλό...
      Η περίπτωση να αρθρογραφούσα ως πολίτης δεν σας περνάει απ' το μυαλό. Φυσικό το βρίσκω. Οι πολίτες ως έννοια σας διαφεύγουν εδώ και καιρό. Ευτυχώς, αυτό πλέον έχει καταστεί αμφίδρομο...
      Καλά, για το blog, δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζετε τη διαφορά του από ένα ενημερωτικό site, αλλά ότι είναι στην υπηρεσία της αφεντικού μου; Ποιον εννοείτε κύριε Χαμπίπη; Τον ΟΑΕΔ; Ούτε αυτό γνωρίζετε; Δεν ξέρετε ότι είμαι άνεργος; Και αυτό σας διαφεύγει αγαπητέ; Όμως, ακόμη και αυτό, το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό για όποιον έχει μάθει στη ζωή του να πορεύεται εξαργυρώνοντας την στάση του με καρέκλα και χρήμα...
      Εν κατακλείδι, σας πιάνω σε πολλά πράγματα αδιάβαστο αγαπητέ. Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω ότι και για όσα λέτε για τον ΣΥΡΙΖΑ είστε λάθος...

      Διαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.?ΘΑΥΜΑ .ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΣΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τατσιόπουλε…
    σαν μια έμμεση απάντηση στις νέες προσβλητικές αιχμές θα σας πω ότι καθυστέρησα να σας απαντήσω για έναν και μόνο λόγο….
    Εξ’ αιτίας όλων αυτών που υπογράφει ο αρχηγός μου έγινα και εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι ένας φτωχοποιημένος εργαζόμενος και προκειμένου να ικανοποιώ άλλες πιο άμεσες υποχρεώσεις μου (ενοίκιο, λογαριασμοί, εφορία κλπ) εδώ και 2 χρόνια είμαι χωρίς τηλέφωνο… άρα και χωρίς ιντερνετ…άρα και χωρίς επικοινωνία το απόγευμα… μόλις τώρα ενημερώθηκα για τις νέες προσβλητικές σας αναφορές.
    Κύριε Τατσιόπουλε μην διεκδικείτε την απόλυτη θέση και άποψη… αποκαλώντας με αλαζόνα ναπολεόντειο μάλλον αυτοχαρακτηρίζεστε… δέστε και εσείς λιγάκι στον καθρέφτη… μην είσαστε υπέρμαχος του αλάθητου… υπάρχουν πάππες που δεν το υιοθέτησαν… ο σημερινός μιλάει και για λάθη του… κάνει και αυτοκριτική… εσείς ως τι μας πλασάρεστε;;; ως ο εγγυητής της απόλυτης αλήθειας;;; μήπως, λέω μήπως εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ορισμένους τους άγγιξε το ρεύμα και η αλαζονεία της εξουσίας και τους πάει φούντο για το ποτάμι;;;
    μας θυμίζετε τον άλλο συνεπώνυμό σας… των τηλεπαρεθύρων… τον ξερόλα και επαϊοντα…
    Κύριε Τατσιόπουλε δεν αντιλέγω… όμως σπανίζουν οι απλοί πολίτες που χωρίς κανέναν απολύτως λόγο βγαίνουν στην δημοσιότητα καθημερινά σχεδόν (το κάνατε για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και εγώ τότε) χωρίς κανέναν απολύτως λόγο… έτσι απλά για να περνάει η ώρα τους… να ξοδεύουν χρήματα… να τίθενται στην κρίση των πολιτών (πολλές φορές αυστηρή)… δεν πείθετε προφανώς κανέναν… φαντάζομαι ούτε τον εαυτό σας….
    Για έναν νορμάλ και νοήμονα πολίτη ιδιαίτερα όταν η εξέλιξη εκείνης της εποχής
    (συνεχής αρθρογραφία στην ΕΡΕΥΝΑ) ήταν το site του τηλεβόα λογικό ήταν να σας συνδέσει με δημοσιογράφο….
    Λογικός συνειρμός κύριε Τατσιόπουλε… και γιατί ενοχλείστε;;;; είναι μήπως μεμπτό να είναι κάποιος δημοσιογράφος;;;;
    Ίσως να μην έχω σωστή πληροφόρηση και αν είναι έτσι σας ζητώ συγνώμην… όμως αυτήν την εικόνα έχουν όλοι οι αρτινοί με τους οποίους έχω συζητήσει η ανταλλάξει απόψεις τα 2 τελευταία χρόνια…
    Όλοι δηλ. πιστεύουν ότι εργάζεστε στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη ως σύμβουλος… και με αρκετά υψηλή αμοιβή μάλιστα…
    Καλό θα ήταν λοιπόν να μας ενημερώσετε για να ξέρουμε και πως βγαίνετε δημόσια… και σαν τι θα σας αντιμετωπίζουμε…
    Είναι άλλο να βγαίνετε σαν πολίτης και εντελώς διαφορετικό σαν υπάλληλος ενός βουλευτή…
    Το γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό… και καλύτερα από τον κάθε έναν… γιατί έχω υπάρξει ομοιοπαθής για 15 ολόκληρα χρόνια….
    Εκεί επικρατεί το δόγμα της ομερτά… βλέπεις, ακούς αλλά σιωπάς… η αν σε γαργαλάει μεταλλάσεσε…
    Τώρα για τις δημόσιες αιχμές σας περί εξαργύρωσης κλπ… σας συνιστώ να είσαστε λιγάκι πιο προσεκτικός… σας ενημερώνω ότι σε θέματα ηθικής τάξης είμαι απόλυτος & άτεγκτος… καλύτερα ρωτήστε να μάθετε πόσοι έχουν καθήσει στο σκαμνί και έχουν βαριές καταδίκες στην πλάτη τους…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή αρχίζετε να με κουράζετε με τις συνεχείς ανακρίβειές σας (ας ελπίσω ότι δεν γίνονται ηθελημένα), πληροφορήστε τους βαθιά νυχτωμένους συνομιλητές σας, ότι όπως πίστευαν για χρόνια ότι είμαι υπάλληλος της Νομαρχίας, έτσι -και με την ίδια ακρίβεια- πιστεύουν ότι είμαι έμμισθος σύμβουλος βουλευτή.
      Ξέρω ότι δεν το χωράει ο νους σας και δεν συνάδει με όσα γνωρίζετε "από πρώτο χέρι", αλλά είμαι άνεργος, επίσημα καταγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ, με κάρτα ανεργίας εν ισχύ. Η μοναδική δε φορά που έχω πληρωθεί με δημόσιο χρήμα είναι όταν βρέθηκα σε πεντάμηνο κοινωφελούς εργασίας και εισέπραξα την αρκετά υψηλή αμοιβή των 490 ευρώ.
      Κατανοώ, λοιπόν, και συμπάσχω μαζί σας για τις κακουχίες σας (λογαριασμοί, χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ κλπ). Χαίρομαι, όμως, που, τουλάχιστον, σας δίνεται η ευκαιρία της ιντερνετικής διαδραστικής επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες...
      Όσο για όλα τα υπόλοιπα και τις απειλές για σκαμνιά, θέλω να σας εξομολογηθώ ότι από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν.
      Καληνύχτα κε Χαμπίπη.

      ΥΓ: Με έναν κο Χαμπίμπη είστε συνεπώνυμος;

      Διαγραφή
  7. Κατ' αρχήν δεν είναι καταδικαστέο να είναι κάποιος σύμβουλος βουλευτή η υπουργού... κάποτε ήταν θεμιτή φιλοδοξία... κυρίως για τους φιλόδοξους να ασχοληθούν με τα κοινά...
    Έπειτα απορώ πως εκατοντάδες Αρτινοί παραπλανηθήκαμε τόσο ώστε να πιστεύουμε ότι ήσαστε σύμβουλος της κας Βουλευτού... Δεν χρειάζεται και δεν είναι πρέπον να απολογείστε για το αν έχετε κάρτα ανεργίας η αν πληρωθήκατε κάποτε απο κρατικά χρήματα η όχι...
    Κύριε Ταστιόπουλε ζούμε στην Ελλάδα του απέραντου φρενοκομείου και του κοινωνικού πλέον αυτοματισμού... και το τραγικό και εξωφρενικό στην εποχή μας είναι ότι οι έχοντες πραγματική ανάγκη αποσβωλλομένοι και σαστισμένοι σιωπούν ενώ οι έχοντες και κατέχοντες φωνασκούν και ωρίονται... είναι τραγελαφικό αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας.... μας πλασάρονται σαν αριστεροί και προοδευτικοί με αμύθητο πλούτο και προκλητικές περιουσίες... και στις συζητήσεις μουτζοκλαίγονται και απο πάνω... οι περισσότερο φωνασκούντες σήμερα στην Άρτα είναι οι μέτοικοι την τελευταία δεκαετία στο τρίγωνο... θέλετε να πάμε οι δυό μας να κάνουμε μια πολιτικοκοινωνιολογική καταγραφή εκεί;;;; είμαι στην διάθεσή σας.... Το ΥΓ δεν το κατάλαβα;;; τι εννοείτε;;; το επίθετο Χαμπίπης σπανίζει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί του ΥΓ: Όσο συνεπώνυμος είναι ο ΤατσΙόπουλος με τον Τατσόπουλο, άλλο τόσο είναι ο Χαμπίπης με τον ΧαμπίΜπη...
      Βλέπω, ότι δεν μπορείτε να μην έχετε τον τελευταίο λόγο. Λοιπόν, για να μην σας το χαλάσω, κάντε ένα τελευταίο σχόλιο και εγώ δεν θα απαντήσω. Να μην εμπεριέχει όμως ερώτηση, πείτε απλά κάτι περισπούδαστο, ξέρετε εσείς...

      Διαγραφή
  8. ελάτε τώρα κύριε Τατσιόπουλε.... δεν έχω κανένα θέμα αν θα έχω η όχι τον τελευταίο λόγο... και εμένα με κουράζει εδώ και ώρα μια ανούσια αντιπαράθεση που πηγαίνει απο το ένα θέμα στο άλλο.. πάντως να είστε και λίγο ειλικρινής... και να αναγνωρίζετε τα λάθη σας... δεν σας ζητώ συγνώμην... η αυτοκριτική όμως εξαγνίζει και εξομαλύνει τις ακρότητες... εσείς λοιπόν το αρχίσατε με τις δημόσιες αιχμές σας;... ξέρετε καλά ότι εγώ γράφω τις ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου του ΠΑΣΟΚ... εσείς στην συνέχεια με τις αιχμές σας με προσβάλλατε συνεχώς... εγώ απλά σας απαντούσα... όπως η αξιοπρέπεια, οι αρχές, οι αξίες και η δική μου πολιτική ηθική μου επιβάλλει... εγώ λοιπόν με τον περισπούδαστο Τατσιόπουλο σας ταύτισα σε κάποια νοοτροπία... εσείς με τον εαυτό μου (κάποιες φορές κάποιοι κάνουν λάθος και με αποκαλούν η με γράφουν Χαμπίμπη) σαν τι με ταυτίζετε άραγε;;; αυτά!!!!! καλό μεσημέρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.