13 Ιαν 2014

Ποιος ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στην Χάρτα;

Και κέρδισε το δώρο στην Ροδαυγή;

   Όπως σας είχα πει, η Χάρτα, το εναλλακτικό καφενείο στο Μονοπλιό, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 12 Γενάρη το μεσημέρι.


   Σε ένα κατάμεστο, ζεστό και κεφάτο χώρο, όπου όλα τα τραπέζια έγιναν μια παρέα, οι φίλοι Γιώργος και Σωτήρης έκοψαν την πίτα με τους Άι-Βασίληδες και σύντομα οι θαμώνες άρχισαν να ψάχνουν για το φλουρί.
   Βλέπετε, υπήρχε ισχυρό κίνητρο: Όποιος το έβρισκε, θα κέρδιζε ένα βράδυ για 2 άτομα στον ξενώνα Nisista Guesthouse, με φαγητό και μάθημα ιππασίας στη Ροδαυγή, με θέα τη λίμνη.
   Είχα κι εγώ την προσμονή να κερδίσω, αλλά τελικά, δυο καρέκλες μακρύτερα από εμένα, η τύχη χαμογέλασε στον φίλο και σύντροφο Κώστα, που όπως βλέπετε, επιδεικνύει με καμάρι το τυχερό φλουρί, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι το δεύτερο που κερδίζει μέσα σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι το πραγματικό φλουρί το κέρδισε όταν γνώρισε την Βιργινία, η οποία όμως δεν απεικονίζεται στην φωτό, καθώς αρνείται να βγει στα ιντερνέτια...


   Μπράβο λοιπόν στα παιδιά κι ας τους ευχηθούμε να απολαύσουν τα δώρα της Χάρτας στην μαγευτική Ροδαυγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.