25 Μαρ 2012

Παρέλαση... "επί τροχάδην" στην Άρτα!

Η πιο σύντομη παρέλαση όλων των εποχών

   Τέτοια ταχύτητα δεν είχα ξαναδεί σε παρέλαση. Τα τμήματα των σχολείων πέρασαν σε ρυθμούς rally κι έτσι, μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε, τέλειωσε η παρέλαση στην Άρτα.
   Στην εξέδρα των επισήμων στέκονταν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, δηλαδή οι 3 Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Όλοι τους χάρηκαν την... ασθμαίνουσα μαθητιώσα νεολαία, που παρήλασε με πατημένο το γκάζι, καθώς τα σφυρίγματα των γυμναστών υποχρέωναν σε... "βήμα ταχύ" (προφανώς για τον φόβο των... Ιουδαίων!).
   Τελικά, τίποτε αξιοσημείωτο δεν συνέβηκε και έτσι μπόρεσαν ξέγνοιαστοι οι δεκάδες αστυνομικοί (ένστολοι αλλά και με πολιτικά), να ακροβολιστούν μετά το πέρας της παρέλασης "ταχύτητας" σε ουζερί και καφετέριες της ευρύτερης περιοχής, για να γιορτάσουν άλλη μια νικηφόρα επιχείρηση...

6 σχόλια:

  1. Μια μούτζα την έριξε όμως ένας πιτσιρικάς, αν και δεν σχολιάστηκε από πουθενά. Είδα την παρέλαση από το ArtTV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω αριστερα γυρισα το κεφαλι!σιγα μηνν κοιταξω και αριστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως να φταίει ότι ο κοινωνικός ιστός είναι ακόμα συνεκτικός σε μία επαρχία σαν τη δική μας. Ισως να φταίει ο παραδοσιακός συντηρητισμός που πλειοψηφεί στον τόπο μας. Οπως και να'χει, δυστυχώς η Αρτα μένει παραδοσιακά ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις. Και η διαμαρτυρία, όταν σου κλέβουν το ψωμί και τις αξίες σου, δεν είναι απλά μία εξέλιξη, είναι πια υποχρέωση.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Qwerty qwerty η διαμαρτυρια είναι σημαντικότερο να εκφραστεί στην κάλπη και όχι με γιούρτια κ τραμπουκισμούς...ελπίζω να εννοείς αυτό που λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουτε κουβεντα για τις αντιδρασεις των μαθητων του λυκειου ? οχι και τιποτε το αξιοσημειωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti nakaname? na katapioume karvouna? perasame, den gurisame kefali sta tsolia pou to pezane kai episimi kai kamposi kitaxan apo tin alli. sou xalasame th fotografia pou perimenes faskela?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.