19 Δεκ 2012

Ο Δημήτρης Τσιρώνης προετοιμάζει πυρήνες της ΡΙΚΣΣΥ στην Άρτα

Στον κάμπο έχει ήδη γίνει καλός... αρραβώνας!!!

   Ο Δημήτρης Τσιρώνης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, ακολούθησε τον Ανδρέα Λοβέρδο στη ρήξη του με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ.
   Ο Λοβέρδος τον αξιοποίησε τοποθετώντας τον διευθυντή στη νέα κίνηση. Στην πρώτη κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και των ιδρυτικών μελών της ΡΙΚΣΣΥ αποφασίστηκε ποια πρόσωπα θα τοποθετηθούν στην πρώτη γραμμή της κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου.
   Έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ο καθηγητής Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη για τις συνομιλίες με τους όμορους πολιτικούς χώρους με απώτερο στόχο τη σύγκληση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, τη θέση του διευθυντή της ΡΙΚΣΣΥ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσιρώνης, οικονομολόγος, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ενώ ταμίας αναλαμβάνει ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς.
   Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσιρώνης κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες για να αποκτήσει βάση η νέα κίνηση στο οικείο περιβάλλον των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα. Ήδη έχουν γίνει επαφές προετοιμασίας και με την ευκαιρία των εορτών, αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στα ορεινά ιδίως της Άρτας.  
   Ένα πουλάκι μου είπε ότι στον κάμπο έχει ήδη γίνει καλός... αρραβώνας!!!

3 σχόλια:

  1. Ναι, αφού ψήφισε όλα τα μνημόνια τώρα τον λιβανίζεις. Αν νομίζεις ότι έτσι θα κερδίσει ψήφους και θα βγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κάνεις λάθος. Αυτή δεν είναι αριστερή λογική και πολιτική, είναι κάτι άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι η ανασυγκρότηση του Βενιζέλου και η πανστρατιά των ψηφοφόρων του με έχει θορυβήσει λιγάκι και ψάχνω να δω ποιοι θα του κάνουν την ρήξη ή τη ΡΙΚΣΣΥ.
      Όσο για το λιβάνισμα, κάτσε να διαβάσω το κείμενο για να βρω πού το είδες.

      Διαγραφή
  2. Α! ρε Άρτα με τα βλαχαδερά σου ...
    Ο Τσιρωνης είναι ένας απο τους κορυφαίους κοινοβουλευτικούς (τι να τους πείς) που όταν μίλαγε προσέφερε τρομερό θέαμα. Ειναι αυτός που αποκάλεσε τον Γιωργάκι Παπανδρέου ως "τελευταίο των Μοικανών" και τελευταία λύση
    σωτηρίας για την Ελλάδα...και ψηφισε το Μνημόνιο.

    Τώρα τρέχει πίσω απο τον Λοβέρδο ποιός ξέρει με τι ανταλάγματα, αν ξέρει ο Χαμπίμπης να μας τα πεί μιας και ο Χαμπίμπης του έχει γράψει το καλύτερο βιογραφικό πολιτικής καριέρας-κείμενο μνημείο για τον Τσιρώνη και την θερμοκηπιακή ανάπτυξη τέτοιων "στελεχών".

    Το σίγουρο είναι ότι ο Λοβέρδος ήταν ένα απο τα αθλιότερα ανδρείκελα της κυβέρνησης του Μνημονίου και μόνο απελπισμένα βλαχαδερά θα τον ακολουθήσουν, έστω και ... καμπίσια.

    "17/11/73"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.