3 Σεπ 2012

Μιχάλης Κασσής: Μήπως η πρόταση των ΕΑΣ και του ιδιώτη επενδυτή "χάλασε τη σούπα" και πρέπει να "φύγει από τη μέση";

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει "προμελετημένο έγκλημα"

Δελτίο Τύπου 
   Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση αποκλεισμού των ΕΑΣ της Ηπείρου και του στρατηγικού επενδυτή από τη διαδικασία πώλησης του ποσοστού της ΑΤΕ στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.. Μια απόφαση ανεξήγητη και προκλητική. Τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς και όχι μόνο, χαιρέτησαν και ανακουφίστηκαν από την πρόταση αυτή, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν τις προκλητικές διαδικασίες ενός... "προμελετημένου εγκλήματος".
   Ποιος μπορεί να αποκλείει τους ιδρυτές της ΔΩΔΩΝΗΣ χωρίς να εξετάζει την ουσία της πρότασής τους και ταυτόχρονα να εγκρίνει υποψηφιότητες οφειλετών της; Ποιος μπορεί έτσι απλά να αγνοεί την Ηπειρώτικη Κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις; Μήπως η πρόταση των ΕΑΣ και του ιδιώτη επενδυτή "χάλασε τη σούπα" και πρέπει να "φύγει από τη μέση"; Κάποιοι, μέσα στη σημερινή πρωτόγνωρη κρίση, νομίζουν πως μπορούν να κινούνται με λογικές του χτες που μας έφεραν εδώ. H υπόθεση αυτή δεν τελειώνει εδώ. Τα σχέδια όσων, εδώ και καιρό θέλουν να βγάλουν από τη μέση τη ΔΩΔΩΝΗ, δε θα περάσουν. Η Ήπειρος θα αντιδράσει ενιαία και συλλογικά γιατί η ΔΩΔΩΝΗ είναι σημαντικό τμήμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής.
   Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Στην κρίση πρέπει να απαντήσουμε με ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση του παραγωγικού ιστού.

Με Τιμή
Μιχάλης Κασσής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.