19 Μαρ 2012

Ο Κώστας Παπασιώζος διαψεύδει τις φήμες για προσχώρησή του σε άλλο κόμμα

"Οι αρχές μου και η πορεία μου δεν αμφισβητούνται"

   Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Άρτας Κώστας Παπασιώζος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   «Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες κυρίως μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μιας έντονης παραφιλολογίας ότι εντάχθηκα σε πολιτικούς χώρους εκτός της Νέας Δημοκρατίας.
   Απαντώ: πολιτικά ανδρώθηκα μέσα στη Ν.Δ και ουδέποτε σκέφτηκα να προδώσω τις αρχές του κόμματος που με ανέδειξε πρώτο βουλευτή στο Νομό σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Επειδή κάποιοι αρέσκονται να διακινούν σενάρια με προφανείς σκοπούς, τους ενημερώνω πως οι μέχρι τώρα αρχές μου και τα 26 χρόνια στην πολιτική πορεία μου, δεν αμφισβητούνται.
   Θεωρώ ότι η Ν.Δ και ο φίλος Αντώνης Σαμαράς μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στη χώρα».

   σημ. Τηλεβόα: Πραγματικά, για όσους γνωρίζουν τον Παπασιώζο, ακούγεται αδιανόητο να πάει σε άλλο κόμμα, αλλά λέει κάτι ο βουλευτής που με μπερδεύει: Αν είναι τόσο σίγουρος ότι ο Σαμαράς θα μας βγάλει από την κρίση γιατί δεν ψήφισε το "ΝΑΙ σε όλα" στο Μνημόνιο 2, που ο Σαμαράς λέει ότι έτσι θα βγούμε από την κρίση;
   Θα μείνω με την απορία...

5 σχόλια:

  1. giati exei mathei na akoyei to kosmo ki oxi th grami toy katestimenou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ανταρτες δεν υπολογιζουν προσωπικο κοστος ,αλλα κι οι αρχηγοι οταν καταλαβαινουν την αξια τους παιρνουν τηλεφωνο (οπως κι εγινε)και τους καλουν κοντα τους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ. Oτι τον κάλεσε προχτές ο αρχηγός στο δίνω εγγυημένα για να μην με προλάβουν άλλοι που τάχα ειναι φίλοι του και πάρουν την αποκλειστικότητα..Αυτά μόνο εδω γίνονται στη ΝΔ Αρτας ,οι χτεσινοί ειδήμονες ,κι οι κατα φαντασιαν πολιτευτές να θάβουν τους εκλεγμένους για προσωπικά οφέλη ,ευτυχώς ομως οι ψηφοφόροι ξέρουν να ξεχωρίζουν τους Αξιοπρεπεις εκπροσώπους τους.Αφες αυτοίς να γυμνάζονται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαψεύδει τις φήμες του !!!!!!!!!!! θα ξεχάσουμε κι αυτά που μάθαμε σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.