28 Μαΐ 2012

Ούτε μια λέξη δεν βρίσκει αιρετός του ΚΚΕ στην Άρτα να πει υπέρ του κόμματός του;

Ψηφίστε οτιδήποτε... εκτός από ΣΥΡΙΖΑ!  

   Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Ζιώβας, Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων και γνωστό στέλεχος του ΚΚΕ στην Άρτα, αρθρογραφεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Λέει τις απόψεις του, τις απόψεις του κόμματός του, οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές και γι' αυτό ουκ ολίγες φορές έχουν φιλοξενηθεί στον ΤΗΛΕΒΟΑ.
   Πάντα -μέχρι τώρα- αφού σε 1-2 σελίδες εξηγούσε τους λόγους που ο κόσμος δεν πρέπει να εμπιστευθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αφιέρωνε την τελευταία παράγραφο στο ΚΚΕ, καλώντας τους πολίτες να το στηρίξουν με την ψήφο τους.
   Αυτή τη φορά όμως τίποτα, ούτε μια λέξη. Ίσως του διέφυγε, επειδή ήταν υπερβολικά αφοσιωμένος στα επιχειρήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
   Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τον αγαπητό Βασίλη: "Μήπως ο υπότιτλος του άρθρου του είναι <ψηφίστε οτιδήποτε εκτός από ΣΥΡΙΖΑ>";
   Διαβάστε το άρθρο:...

Πρωταθλητής κωλοτούμπας ο…ΤΣΙΠΡΑντρέου !!!

 Η ταχύτητα αλλαγής θέσεων του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανής. Εάν κάποιος καταγράψει τις απόψεις, τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του συγκεκριμένου κόμματος και τις συγκρίνει ακόμα και με αυτό - το δικό τους – προεκλογικό πρόγραμμα θα καταλήξει στο εξής συμπέρασμα : Πασχίζει με κάθε τρόπο να πείσει την πλουτοκρατία και τα όργανά της- εντός και εκτός Ελλάδας- ότι μπορεί με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση, να κοροϊδέψει τους εργαζόμενους και να ανακόψει την... ουσιαστική ριζοσπαστικοποίησή τους.   
Ας δούμε μερικές, από τις δεκάδες μετεκλογικές, κωλοτούμπες του κόμματος του κ. ΤΣΙΠΡΑ.
1 . Στο προεκλογικό πρόγραμμα μιλούσαν για καταγγελία του μνημονίου. Την επομένη ο ίδιος ο Τσίπρας κάνει λόγο για επανεξέταση ( στην επιστολή που έστειλε στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή στους Μπαρόζο, Ρομπάι, Ντράγκι ), ο Δραγασάκης σε χθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ. κάνει λόγο για…πολιτική καταγγελία του μνημονίου και όχι νομική (!!!) και την ίδια μέρα και στιγμή στο ΜΕΓΚΑ ο Μητρόπουλος – πάντα του ΣΥΡΙΖΑ- δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα προβούνε σε καμία μονομερή καταγγελία του μνημονίου !!!  
 Απολαύστε συνέπεια και σταθερότητα! Αυτά λοιπόν βλέπει η πλουτοκρατία και, τρίβοντας τα χέρια, πολυδιαφημίζει με όλα της τα μέσα το ΣΥΡΙΖΑ. 
Έτσι βλέπουμε για παράδειγμα την «Αυριανή» των Κουρήδων, μέσα σε μια νύχτα, από ακραιφνής υπερασπιστής της ΝΔ ( παλαιότερα του ΠΑΣΟΚ ), να γίνεται φανατικός υποστηρικτής και διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ. Χτες, είχε πρωτοσέλιδο που κραύγαζε για «σαρωτικά ποσοστά» του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαίωνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πάει ολοταχώς για αυτοδυναμία». Τα ίδια και στις εσωτερικές σελίδες.
Έτσι ασκούνται η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί στο λαό, έτσι διαμορφώνεται κλίμα που βολεύει την αστική τάξη: Αβάντα στους κομματικούς συμμάχους που κάθε φορά επιλέγει η άρχουσα τάξη, με μόνο στόχο τον εγκλωβισμό του λαού στο νέο διπολισμό.
Αυτά πρέπει να βλέπουν οι εργαζόμενοι, για να βγάζουν συμπεράσματα για το ποιους στηρίζουν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και να αλλάξουν την ψήφο τους μαζικά υπέρ του ΚΚΕ.
2 . Φυσικά η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο το μνημόνιο αλλά τα πάντα. Κάθε στέλεχος το κοντό και το μακρύ του ! Φυσικά αυτά δεν γίνονται τυχαία. Πρώτον είναι συστατικό στοιχείο των οπορτουνιστών και Δεύτερο με αυτό τον τρόπο ψαρεύουν ψήφους από παντού. Το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι να γίνονται αποδεκτοί από το σύστημα.
Γι’ αυτό το λόγο:
   Δεν λένε κουβέντα για την πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
   Δεν παίρνουν θέση στην πρόταση του ΚΚΕ ότι στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής θα καταθέσει νόμο που θα καταγγέλλει το μνημόνιο.
   Το ένα στέλεχος κάνει λόγο για επιστροφή των χαρατσιών και την ίδια στιγμή κάποιο άλλο στέλεχος λέει το αντίθετο.
   Τη μια στιγμή διατυμπανίζουν ότι θα κάνουν 100.000 προσλήψεις στο Δημόσιο και μια ώρα αργότερα το διαψεύδουν.
    Χρόνια τώρα καταγγέλλουν το ληστρικό εκλογικό νόμο και τώρα ως αστικοληγούρηδες καταθέτουν εν μια νυκτί στον αίτηση  Άρειο Πάγο ότι αποτελούν… Ενιαίο Κόμμα. Ποιοί; Αυτοί που αποτελούν πρότυπο συνονθυλεύματος, αξιοζήλευτο πύργο της Βαβέλ. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για να μη τρομάξει η πλουτοκρατία φρόντισαν να εξαφανίσουν με φωτοσοπ τη σημαία συνιστώσας, επειδή φιγουράριζε το…απωθητικό σφυροδρέπανο!!!    
   Ως χθες κατάγγελλαν το ντιμπέιτ του δικομματισμού ενώ οι ίδιοι σήμερα, αισθανόμενοι ως χαλίφηδες στη θέση παλαιών χαλίφηδων, σπεύδουν να πάρουν μέρος.
   Τη μια στιγμή ο Γλέζος κάνει λόγο για φορολόγηση των νοικοκυριών με εισόδημα 20.000 ετησίως, ο Δραγασάκης λέει ότι αυτό είναι ένα «πλάνο Β»!!!και η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τους διαψεύδει και τους δύο! 
 Τέλος, ίδιος ο Τσίπρας παρουσίαζε τον Ολάν ως συμπαραστάτη των Ελλήνων, αλλά όταν του έκλεισε την πόρτα της συνάντησης τον αποκάλεσε ΟΛΑντρέου.    
 Αλήθεια! Μήπως όμως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί ο ίδιος το μετάλλιο της κωλοτούμπας και ο Τσίπρας τον χαρακτηρισμό ΤΣΙΠΡΑντρέου; Λέμε ΜΗΠΩΣ;

                       Ζιώβας  Βασίλης

Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων

Περιφερειακός Σύμβουλος « Λαϊκής Συσπείρωσης »

13 σχόλια:

  1. Μπράβο Βασίλη. Τα πες σταράτα. Να πάψουν λίγο και οι τσιπρεμετοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα έχουμε την τόλμη να νικήσουμε; επιτρέπεται να νικήσουμε; δεν είναι επικίνδυνο να νικήσουμε; πρέπει να νικάμε; Το ερώτημα αυτό, περίεργο από πρώτη ματιά, μπήκε ωστόσο και έπρεπε να μπει, γιατί οι οπορτουνιστές φοβούνταν τη νίκη, φόβιζαν το προλεταριάτο με αυτή τη νίκη, προφήτευαν συμφορές από τη νίκη, κορόιδευαν τα συνθήματα που καλούσαν ανοιχτά για τη νίκη.”
    Β.Ι. Λένιν

    Δεν φοβόμαστε πια, έχουμε σπάσει τον φράχτη που υψώσατε και κλειστήκατε μέσα του. Αρκετά σας ακολουθήσαμε, προχωράμε μπροστά και εσείς κοιτάτε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΟΣΑΝΙΔΑΣ! ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΤΗΛΕΒΟΑ ΠΕΣΤΑ.ΣΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο Β ΖΙΩΒΑΣ ΚΙ ΑΠΑΝΑΤΗΣΕ.ΕΣΥ; ΜΟΥΓΚΑ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!![ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕκτλπ].ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΗΛΕΒΟΑ; ΟΧΙ ΔΕ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΛΕΒΟΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΔΕ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΕ!ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ;ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΣΑΝΙΔΗ ΤΩΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΗΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα Χρυσόστομε, ν΄ αγιάσει το στοματάκι σου. Ναι, ναι, είμαι μέσα στη λίγδα, για χαμένο μ΄ έχεις;
      Πάντως, πέρα από την πλάκα, οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνούμε σε κάτι: Στο φαβορί!

      Διαγραφή
  4. Σε τι διαφωνείς απο αυτά που λέει ο Ζιώβας? Δεν έχουν γίνει όλες αυτές οι κολοτούμπες απο τον ΣΥΡΙΖΑ ???? Χορτάσαμε πια απο ''αριστερά'' πρόσωπα με δεξιά μυαλά. Ααααχχχχχ!!!!! Μάσκα μου αριστερή, να 'σουνα χρυσό φλουρί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παιδιά, τις διαβάζετε τις αναρτήσεις πριν τις σχολιάσετε; Κατηγόρησα εγώ τον Ζιώβα για αυτά που λέει; Ίσα-ίσα που γράφω "Λέει τις απόψεις του, τις απόψεις του κόμματός του, οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές".
      Αυτό που λέει η ανάρτηση είναι ότι δεν βρίσκει να πει ούτε κουβέντα υπερ του ΚΚΕ, ότι ουσιαστικά ακούγεται σα να λέει "Ψηφίστε οτιδήποτε... εκτός από ΣΥΡΙΖΑ!".
      Λέει πουθενά ότι γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο, ψηφίστε ΚΚΕ; Κομματικό στέλεχος και ασχολείται αποκλειστικά με άλλο κόμμα; Τι σας δείχνει εσάς αυτό;
      Εγώ την ξέρω την απάντηση, όπως φαντάζομαι την ξέρετε κι εσείς, αλλά δεν σας φταίει ο Τσίπρας γι' αυτό, καταλαβαινόμαστε, ε;

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙς ΤΟΥ ΤΗΛΕΒΟΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕΕΕ!ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ

      Διαγραφή
    3. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΥ Β ΖΙΩΒΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ:''γι αυτο και γι αυτο το λογο,ψηφιστε ΚΚΕ''ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ!!!ΧΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  5. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή... Κανέλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχα ΠΑΛΙ ΧΕΛΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΩΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΤΑΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε δε σε ξερω.ουτε κ συ με ξερεις , εκτος απο τα δυο πρωτα σχολια εγω εγραψα τα επομενα απο τις 29μαη 11.42 κ υστερα, κ το τελευταιο κατα λαθος δυο φορες. το λεω γιατι αναφερεσαι σε καποιο γρηγορη π δε τον ξερω κ ισως να τον υποψιαζεσαι τσαμπα.γι αυτο οφειλω να στο πω,μη παρεξηγηθειται .στο εξης θα λεγομαι ανωνυμος 6,φχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.