6 Αυγ 2012

Ο Μιχάλης Κασσής για τους Ηπειρώτες κωπηλάτες

Χρυσοί στις καρδιές μας

Δελτίο Τύπου 
   Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιχάλης Κασσής συγχαίρει θερμά τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου για το Χάλκινο μετάλλιο που απέσπασαν στον τελικό του Σαββάτου. Η επιτυχία τους έδωσε ένα χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες και ειδικά σε εμάς τους Ηπειρώτες. Ευχές για κάθε μελλοντική επιτυχία.
   Συγχαίρει επίσης τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, τον Γιάννη Τσίλη και το Γιώργο Τζιάλλα καθώς και τους συναθλητές τους στην τετράκωπο Στέργιο Παπαχρήστο και Γιάννη Χρήστου για την τέταρτη θέση που κατέλαβαν στον τελικό.
   Απέστειλε επίσης συγχαρητήρια επιστολή στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, στην όποια αναφέρει τα εξής:... "Με αφορμή την κατάκτηση της τέταρτης ολυμπιακής θέσης από τους γιαννιώτες αθλητές του ομίλου, και γνωρίζοντας τις δυσκολίες κάτω από τις οποίες επιτελείτε το έργο σας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύ σοβαρή δουλειά σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να συνεχίσετε στον ίδιο δρόμο δημιουργίας πρωταθλητών."

Μιχάλης Κασσής 
Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑ.ΣΟ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.