24 Απρ 2012

Στο χέρι, στο πιάτο, τώρα και στο πακέτο

Δυνατά ξεκίνησαν "στο Μονοπλιό"

   Το γνωστό στέκι για φαγητό στην πλατεία Μονοπωλείου, στην γωνία Σκουφά και Σταματελοπούλου, ξανάνοιξε υπό άλλη διεύθυνση, νέο όνομα και ανανεωμένο look και διάθεση.


   Τα αδέρφια Παπαηλία, που επί χρόνια είναι οικοδεσπότες μας στο Γιοφύρι της Άρτας, στον "Πρωτομάστορα" αποφάσισαν να... "καλύψουν" γευστικά και το κέντρο της πόλης και ήρθαν "στο Μονοπλιό".
   Έτσι, από την Μ. Τρίτη, το μαγαζί είναι ανοιχτό και προσφέρει την ποιότητα που μας έχουν συνηθίσει στον "Πρωτομάστορα", είτε "στο χέρι", είτε "στο Μονοπλιό" με "fast" ή μαγειρευτό φαγητό.
   Και εφόσον έκαναν ήδη πραγματικότητα τα 2/3 της προσπάθειάς τους (στο χέρι/στο πιάτο), τώρα την ολοκληρώνουν (στο πακέτο). Έτσι, από "ΤΩΡΑ & στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα", οι γεύσεις έρχονται στην πόρτα σας γρήγορα και με ποιότητα.
   Εγώ, σαν παλιός συμμαθητής, φίλος και ικανοποιημένος πελάτης, τους εύχομαι να συνεχίσουν με τα ίδια στάνταρ και με το ίδιο μεράκι.
Για παραγγελία:
Αστική χρέωση: 26810 23232
Από whats' up τηλεφωνείστε: 6977 653 577
Από CU τηλεφωνείστε: 6945 712 002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.