9 Φεβ 2012

Ήταν Δημοτική... Ράδιο Αρβύλα!

- Το σωστό να λέγεται
- Το κέρδισε το στοίχημα ο Χρήστος Γιώτης

   Έμ, αφού μιλούσα για το Δημοτικό Ράδιο, λογικό ήταν να πέσω και σε... Ράδιο Αρβύλα!
   Έτσι, όταν σας ενημέρωσα προχθές για την έκδοση βεβαιώσεως νομίμου λειτουργίας από το ΕΣΡ για τον ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM, ανάφερα (κι ευτυχώς αναφέρθηκα σε φήμες και δεν εκτέθηκα πολύ) ότι "ξεκινάει το πρόγραμμα του σταθμού ΑΜΕΣΑ, (και σύμφωνα με τις φήμες) υπό την διεύθυνση του Βασίλη Γέμου".
   Τελικά αυτό δεν ισχύει και ο ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM θα εκπέμψει κανονικά και NOMIMA κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, υπαγόμενος στην Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, όπως και πριν.
   Ειρήσθω εν παρόδω, πρέπει να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, ο Χρήστος Γιώτης, είναι ο άνθρωπος... πίσω από την βεβαίωση νομιμότητας του σταθμού, γιατί αυτός ήταν που οργάνωσε, έτρεξε, συνέλλεξε, κατέθεσε, διεκπεραίωσε τον φάκελο, κόντρα στις Κασσάνδρες, που θεωρούσαν σίγουρη την παραπομπή της υπόθεσης στις καλένδες.
   Θυμάμαι πριν 3 μήνες, όταν του είχα πει ότι ακούγεται πως έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια νομιμοποίησης του ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM, χαμογέλασε ήρεμα και απάντησε ότι είναι προσωπικό του στοίχημα να φέρει εις πέρας αυτό που ανέλαβε.
   Το κέρδισε το στοίχημα ο Χρήστος Γιώτης και οφείλω να του το αναγνωρίσω.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΤΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    Υ.Σ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.