9 Φεβ 2012

Ποιον "έτσουξε" η Όλγα Γεροβασίλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας;

- Τι ζήτησε από τους βουλευτές;
- Ποιος "μάλωσε" τον Πρόεδρο, Θωμά Τσιρογιάννη;

   Χθες το βράδυ υπήρχε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας και λίγο πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κατά την διαδικασία της υποβολής επίκαιρων ερωτήσεων η επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Όλγα Γεροβασίλη πήρε τον λόγο και είπε τα παρακάτω:...

   "Ειδικά σήμερα, που η χώρα μας απεμπολεί την εθνική της κυριαρχία και εισέρχεται σε περίοδο εθνικής ταπείνωσης, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τα διαχειριστικά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αλλού. Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο και πρέπει να πάρει θέση.
   Σε αυτή την αίθουσα εκπροσωπούμε όλοι μας τον Αρτινό λαό και από αυτή την αίθουσα πρέπει να υπάρξει έκκληση, παραίνεση, πείτε το όπως θελετε, προς τους 3 τοπικούς βουλευτές να μην υπογράψουν το μνημόνιο της ταπείνωσης."

   Εκείνη την στιγμή πετάχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας - Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού (Νομικό Πρόσωπο του Δήμου), Γιώργος Γκόκας και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θωμά Τσιρογιάννη, με έντονο ύφος ζήτησε τον λόγο που το προεδρείο ανέχεται να παραβιάζεται ο κανονισμός και επιτρέπει να γίνονται τοποθετήσεις την ώρα των ερωτήσεων.(!!!)
   Ο δημοτικός σύμβουλος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Χριστόφορος Ξυλογιάννης του φώναξε: "Σε έτσουξε Γκόκα;" Και ο κύριος πρόεδρος του Νομικού προσώπου απάντησε: "Το σηκώνω το βάρος".
   Δεν διευκρίνησε βέβαια αν εννοούσε το βάρος της υπεράσπισης του μνημονίου ή της ψήφου του βουλευτή του, αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να σηκώνει κάποιος δυσβάσταχτα ξένα βάρη.
   Κινδυνεύει να τσακίσει την μέση του...
  

5 σχόλια:

  1. Να μία πραγματική αλήθεια για το ποιός σηκώνει τα βάρη και δεν κλατάρει. Τα βάρη κ.Τιλεβόα τα σηκώνει ο Κ. Γκόγκας το κ Κεφαλαίο.Τα σηκώνει και δεν κλατάρει γιατί ο σημερινός μισθός του ξεπερνά τους μισθούς δύο δημοσίων υπαλλήλων,χωρίς να βάλεις και τα τυχερά από έξοδα μετακίνησης.Τα σηκώνει τα βάρη γιατί όλη του τη ζωή είναι πολιτικός έμμισθος.Ξεκίνησε από τον Δήμο Ξηρουβούνι ως πρόεδρος και ήρθε στην Αρτα σε θέση με μισθό.Τον μισθό του τον καθόρισε ο ίδιος χωρίς καμία κριτική . Σηκώνει τα βάρη φίλε γιατί υπάρχει κονόμα. Εχω μια μικρή απορία ρε φίλε τιλεβόα. Πρίν από τις εκλογές έλεγαν σε όλους μας ότι έχουν στόχο και σκοπό να προσφέρουν στον τόπο.Τότε καμία κουβέντα για μισθά.Ποιά προσφορά κάνουν στον τόπο αφού πληρώνονται. Σαν δεν ντρέπονται τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ Ποιόν κοροίδεύουν. Θα έρθει και η σειρά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AFTOS O GKOKASB APO POU IRTHE.AYTOS SIKONEI TA BARI H TA TELARA.AYTOS KANONIZEI TIS AGORES.KSERI TIPOTA GIA TA LADIA KAI TA PETRELIA POU TA PIRE O ATHANASIOU.POSA KOSTIZOYN TA AYTOKINITA NA PANE STON AMMOTOPO KAI PARAPERA KAI AN GIRISOYN.METRISAN TA XILIOMETRA H METRHSAN THN TSEPI POSO BATHOS EXI.GIANNI PAPALEKSI ARXISE NA METRAS TA SKADALA POYU KANIS ESI KAI TA LAMOGIA.KALI ARXI EKANES.KSERIS APO BESPA GIANNI!!!! KSERIS APO PSIONIA GIANNI POY AFISES TA LAMOGIA NA KONOMANE!!!! KSERIS APO LADIA JOANI!!!! ALLA TI LEO .TI EKANES STON AOEK !!!!! ERXONTAI TA MADATA SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ολγα καλά έκαμνε και ξεσπάθωσε.Οι άλλοι τι έκαμναν.Δεν πήραν χαμπάρι οτι μερικοί έξυπνοι πέζουν με τον κοσμάκι!!!Δεν πήραν πρέφα ότι κάνουν μπλόφα με συζητήσεις για να δήξουν διαπραγμάτευση.Δεν πέρνουν για διαπραγμάτευση τον ΣΑΜΑΡΑ με τον ΓΑΠ τους αστέρες τις πολιτικης. Ρε Ξυλο και το αλλο που θέλουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για το θέμα που προβάλεις τηλεβόα. Οι άρχοντες δεν έχουν φιλότιμο στη φτώχεια που μας βαρένει. Δεν κόβουν τους μισθούς από το Δημαρχείο αυτοί που κάνουν άλλη δουλειά και να τους προσφέρουν στα συσσίτια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω στον σχολιασμό, αλλά επειδή αναγκάζομαι να διαγράφω συνεχώς σχόλια που γράφουν "τα ακατανόμαστα", θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι:
    α) Δεν βγάζω στον αέρα αισχρολογίες
    β) Αν κάποιος θέλει να καταγγείλει κάτι συγκεκριμένα, ας μου στείλει ένα mail κι αν υπάρχουν αποδείξεις και μου τις στείλει, ευχαρίστως να αναρτήσω το θέμα. Αλλιώς, θα συνεχίσω να κόβω σχόλια που μπορεί στο κάτω-κάτω της γραφής να είναι προβοκάτσια, μιας και πολλοί... με περιμένουν στη γωνία.
    Σας παρακαλώ λοιπόν, επειδή δεν μου αρέσει να λογοκρίνω σχόλια, πείτε αυτό που θέλετε, αλλά πείτε το όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.