29 Ιαν 2012

Εγώ αλλιώς το ήξερα το PSI!

Δήθεν χαριστικό κούρεμα, αλλά και μονάδα πίεσης

   Όπου να 'ναι ανακοινώνεται μετά βαΐων και κλάδων η συμφωνία για το PSI, όπου θα μας δανείσουν 130 δισ. και θα μας κόψουν... 100 δισ. δάνεια!
   Ωσαννά λοιπόν και υπόσχομαι να ζητωκραυγάσω δυνατά που το επιτόκιο θα είναι μικρό. Υπόσχομαι επίσης ότι δεν θα ψαχτώ για τα μέτρα που το ακολουθούνε, ούτε για τις εγγυήσεις ξεπουλήματος που θα δώσουμε στους δανειστές μας. Ίσως να μην ασχοληθώ καν με το ότι κανένας σοβαρός αναλυτής δεν πιστεύει ότι το χρέος μας θα γίνει βιώσιμο.
   Άλλο όμως με απασχολεί εμένα. Ότι στο σχολείο είχα μάθει ότι το PSI είναι μονάδα πίεσης (pound per square inch) και αργότερα έμαθα ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου μου πρέπει να έχουν πίεση 30 psi.
   Και μετά αρχίζουν οι συνειρμοί με την αφόρητη "πίεση", τις "ελαστικές" συνθήκες εργασίας και ζωής και αδυνατώ να νοιώσω την ικανοποίηση που η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ λένε ότι οφείλω να νοιώσω για να αποδείξω ότι θέλω την σωτηρία της Ελλάδας.
   Λυπάμαι για την κατάντια μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.