29 Ιαν 2012

Συνέλαβαν επ' αυτοφώρω επίδοξο διαρρήκτη στην Άρτα

Ο 28χρονος πήγε για... μαλλί και βγήκε με χειροπέδες!

   Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 28χρονος, για απόπειρα κλοπής.
   Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, αντιλήφθηκαν τον 28χρονο να έχει διαρρήξει κομμωτήριο στην Άρτα και να διερευνά τους χώρους του καταστήματος για να βρεί χρήματα ή αντικείμενα που θα μπορούσε να κλέψει και τον συνέλαβαν.
   Προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η αύξηση της συχνότητας των κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και είναι λογικό το αίσθημα της ανασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες.


1 σχόλιο:

  1. Και που συνελήφθη τι? Το νομικό πλαίσιο προβλέπει ξεκάθαρα την ατιμωρησία πια.Άυριο τα ίδια θα κάνει.Μια βόλτα μέχρι το δικαστήριο με την βενζίνη πληρωμένη απο το κράτος και δωρεάν μονοήμερη διαμονή στο κρατητήριο με Full Boarding και μετά ξανά τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.