29 Ιαν 2012

Οι Εθελοντές Αιμοδότες και ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Άρτας έκοψαν τις πίτες τους και το... γλέντησαν

Όμορφη βραδιά στον κατάμεστο "Πρωτομάστορα" με κέφι και αισιοδοξία

   Με μεγάλη επιτυχία έγινε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στο κέντρο "ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ" ο χορός και η κοπή πίτας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και Μεσογειακής Αναιμίας Ν. Άρτας.
   Παράλληλα έγινε η βράβευση του απερχόμενου Προέδρου του Δ.Σ. των Αιμοδοτών, Κώστα Πανέτα για την ανεκτίμητη προσφορά του στον Σύλλογο.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης (Θοδωριανίτης)(σημ. Τηλεβόα: ο φίλος Γιάννης τίμησε την εκδήλωση και με τον χορό και με το τραγούδι του), εκπροσωπώντας την Π.Ε. Άρτας, η δημοτική σύμβουλος Μάρω Νάκα, εκπροσωπώντας το Δήμο Αρταίων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων και πρώην Νομάρχης, Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Άρτας του Ερυθρού Σταυρού Γιώργος Βασιλείου, ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Μιχάλης Νικολάου και πάρα πολλοί φίλοι και μέλη των Συλλόγων.
   Ηταν μια υπέροχη βραδιά στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα του "ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ" που έκλεισε με τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
   Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.