18 Οκτ 2011

Οι Μηχανικοί του Δημοσίου συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις

"Ως ελάχιστη ένδειξη αντίστασης στην ισοπέδωση και οικονομική εξόντωση"

Η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχοι Ανωτάτων Σχολών (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.) Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας, ανακοινώνει την προκήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2011.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυβερνητική πολιτική όχι μόνο συνεχίζει αλλά αυξάνει με δραματικό τρόπο την επίθεσή της στο σύνολο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα.

Καταλύει το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών που ως δημόσια αγαθά αποτελούν βασική υποχρέωση της πολιτείας προς τους πολίτες όπως, δημόσια έργα και...

υποδομές της χώρας, δημόσιες συγκοινωνίες, Ενέργεια, Υγεία, Παιδεία, Κοινωνικές παροχές, Ασφάλιση κλπ.
Επιτίθεται στο εισόδημά μας με το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου " Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις, ενιαίο Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο, Εργασιακή Εφεδρεία και άλλες Διατάξεις Εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 " που μας οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση, σε απολύσεις Δ.Υ. και συμβασιούχων κουρελιάζοντας ότι έχει απομείνει από το Σύνταγμα της χώρας και την εργασιακή νομοθεσία, επιβάλλει φόρους και χαράτσια που στραγγαλίζουν κάθε Ελληνική οικογένεια.
• Ιδιωτικοποιεί όλες τις τεχνικές αρμοδιότητες των Δημοσίων Υπηρεσιών (και όχι μόνο), συρρικνώνοντας δραματικά το σύνολο των Δημοσίων Υπηρεσιών με τις καταργήσεις οργανικών θέσεων, Φορέων και υπηρεσιών διαλύοντας έτσι την Δημόσια Διοίκηση.
Ξεπουλάει ό,τι έχει απομείνει από τον Δημόσιο πλούτο της χώρας για την κάλυψη αποκλειστικά της ασύστολης κερδοφορίας του Τραπεζικού, Χρηματιστικού Κεφαλαίου καθώς και των αδηφάγων συμφερόντων της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας του πλούτου.

Για τους παραπάνω λόγους, το Δ.Σ. της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ αποφάσισε την προκήρυξη 24-ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου 2011. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ως ελάχιστη ένδειξη αντίστασης στην ισοπέδωση και οικονομική μας εξόντωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.