27 Ιουν 2014

Ο Καχριμάνης ανέλαβε τον ρόλο των… ΜΑΤ και επιτέθηκε στις απολυμένες καθαρίστριες - ΦΩΤΟ

- Καθεστωτική συμπεριφορά...
- Καταδίκη από την ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


   Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης επιτέθηκε στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες μαζί με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, Χρ. Γρίβα πήγαν στο γραφείο του για να διαμαρτυρηθούν.
   Εκείνη την ώρα είχε ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη. Ο κ. Καχριμάνης επέλεξε να σηκωθεί από το γραφείο του, να τρέξει προς την πόρτα και κυριολεκτικά να πέσει επάνω στον κ. Γρίβα απωθώντας τον προς τα έξω και τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
   Ο κ. Γρίβας έπεσε κάτω, ενώ ο Περιφερειάρχης συνέχισε να απωθεί τις καθαρίστριες που βρίσκονταν πίσω από τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ. Επικράτησε ένταση και στη συνέχεια οι καθαρίστριες αποχώρησαν. Σκοπός τους ήταν να απλώσουν πανό διαμαρτυρίας χωρίς να διακόψουν τη συνέντευξη.


   Προηγουμένως, οι καθαρίστριες είχαν συναντηθεί με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου στο γραφείο της, ζητώντας της παρέμβαση για την υπόθεσή τους.
   Το Pamvotis Press αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθεστωτική συμπεριφορά του κ. Καχριμάνη από τη συνέντευξη τύπου. Το ίδιο έπραξαν και η εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών» και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.
πηγή

   Για το θέμα, η περιφερειακή παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ με επικεφαλής την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, έβγαλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
   "Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, εναντίον των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα – απόλυση, καθώς και εναντίον του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, Χρήστου Γρίβα, τον οποίο και προπηλάκισε.
   Ο «ανεξάρτητος» κος Καχριμάνης έδειξε πολύ γρήγορα το πραγματικό του πρόσωπο, υπερασπίζοντας ακόμα και με αυτόν τον τρόπο τις κυβερνητικές επιλογές, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τον ρόλο των… ΜΑΤ."

13 σχόλια:

  1. καλα εκανε ο ανθρωπος τον βγαλαμε από την πρωτη κυριακη μας χρειαζεται πολύ ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τον βγάζεις από την πρώτη Κυριακή ,φυσικό είναι να έχει καθεστωτική συμπεριφορά.Πλέον η καραμέλα του ότι τον ψήφισα αλλά δεν ήξερα δεν ισχύει,παίρνει αυτό που ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να του δωσουμε ένα βουρδουλα να μας μαστιγωνει που και που μας χρειαζεται...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ηθελα μια ενημερωση χωρις να υπονοειται κατι το μεπτο ή πονηρο, αλλα για μια ολοκληρωμενη πληροφορηση : οι καθαριστριες του υπουργειου οικονομικων ειναι υπαλληλοι του υπουργειου οικονομικων με τις αντιστοιχες αμοιβες ή πλωρονονται οπως οι καθαριστριες των νηπιαγωγειων με τρεις και εξηντα, ειναι μονιμες ή για ορισμενο χρονικο διαστημα. Βεβαιως για τους κακοπιτους ειμαι της προς τα πανω εξισωσης των αμοιβων, αλλα και επισης και υπερ των διαδηλωσεων και για τους απολυμενους του ιδιωτικου τομεα που δεν εχω δει να γινεται καμια μεχρι τωρα , παρα μονο για τους δημοσιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γινόταν διαδηλώσεις για την Χαλυβουργική, όταν ακόμη και στην Άρτα γινόταν εκδηλώσεις για την ΒΙΟΜΕ (στην αυλή της Δημοτικής Πινακοθήκης), όταν έπεφτε ξύλο έξω από το Metrosport και το Metropolis, όταν γίνονταν αλυσίδες και ξενύχτια στα SpriderStores και την έπεφταν οι σεκιουριτάδες, εσείς πως δεν τα είδατε όλα αυτά;
      Χωρίς να υπονοώ κάτι το μεμπτό ή πονηρό...

      Διαγραφή
    2. τελικα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ψεκαστε -σκουπιστε τελειωσατε ..για ολα και ολους εχει λυσει αλλα δεν βλεπω να εχει παρει τα ποσοστα που επρεπε ....και ην αρχιστε ΠΑΛΙ απο το 4% ξεκινησατε ...εεε ολοι απο καπου ξεκινανε...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ???????????????????????

      αα και χωρις να υπονοω κατι το μεπτο η πονηρο

      Διαγραφή
    3. Να πω ότι από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα σε αντιπροσωπεύει απόλυτα ή σε ενοχλεί η αλήθεια;

      Διαγραφή
    4. Τηλεβόα στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει το ωραία που'ναι τα Τρίκαλα ζήτω το '21

      Διαγραφή
    5. Μάλλον εδώ ταιριάζει το ωραία που'ναι τα Τρίκαλα ζήτω το '21

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ. ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΗΓΟΡΗ ..παλιά ψήφισα άλλο κόμμα ...τώρα είμαι αντίθετος να έρθω ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.