18 Οκτ 2011

Σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας για τους οικονομικούς μετανάστες

- Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη
- Στόχος η καταγραφή και η αντιμετώπιση των προβλημάτων

Ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19-10-2011 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, στα πλαίσια της καταγραφής και αντιμετώπισης των προβλημάτων με τους οικονομικούς μετανάστες στο Νομό Άρτας.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας, ο Αστυνομικός Δ/ντης Άρτας, ο Πρόεδρος Νοσοκομείου Άρτας, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αρταίων, ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά, ο Πρόεδρος Ερυθρός Σταυρού Ν. Άρτας, ο Πρόεδρος ΕΑΣΑΦ, ο Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ, ο Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ και η Προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας.

σημ. Τηλεβόα: Τα προβλήματα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα.
Η σύσκεψη θα θεωρηθεί επιτυχημένη, εάν αποφασιστούν συγκεκριμένα βήματα επίλυσης των προβλημάτων, οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ακολουθήσει υλοποίηση των αποφασισθέντων.
Μόνο τότε θα μπορέσει να δοθεί μια διέξοδος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ντόπιοι και οικονομικοί μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.