23 Ιαν 2022

Όλγα Γεροβασίλη: Επικοινωνιακά «ψίχουλα» οι εξαγγελίες Στύλιου

- Ακόμη και μαθητής Δημοτικού σχολείου θα το διαπίστωνε!
- «Καλό θα είναι να αντιληφθεί ότι, εκτός από εκπρόσωπος της κυβέρνησης, είναι και εκπρόσωπος των πολιτών του Νομού μας»


   Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μια απεγνωσμένη προσπάθεια επικοινωνιακής επίπλευσης από τον συμπατριώτη μας υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα πάρουν οι πληττόμενοι ελαιοπαραγωγοί και εσπεριδοκαλλιεργητές της περιοχής μας.
   Όμως, ακόμη και μαθητής Δημοτικού σχολείου θα διαπίστωνε ότι τα εξαγγελθέντα ποσά, διαιρούμενα με τον αριθμό των δικαιούχων, δίνουν ως αποτέλεσμα «ψίχουλα», που σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτουν, ούτε κατ’ ελάχιστο, τις απώλειες των αγροτών μας.
   Και αυτό χωρίς να συνυπολογίσουμε το κύμα της ακρίβειας που εκτόξευσε το κόστος παραγωγής και μείωσε δραματικά το αγροτικό εισόδημα. Ένα φαινόμενο που η κυβέρνηση, στην οποία είναι μέλος, αρχικά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χαρακτηρίζοντάς το «προσωρινό» και ακολούθως αρκέστηκε να το παρακολουθεί «αμέριμνη», αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε νοικοκυριά και επαγγελματίες.
   Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως την αγωνία του κ. Στύλιου, ιδίως μετά και την παταγώδη αποτυχία του πολυδιαφημισμένου προγράμματος των Νέων Αγροτών στην Ήπειρο, αλλά καλό θα είναι να αντιληφθεί ότι, εκτός από εκπρόσωπος της κυβέρνησης, είναι και εκπρόσωπος των πολιτών του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.