3 Οκτ 2021

Όλγα Γεροβασίλη: Βραβεύτηκε η έμπρακτη προσήλωσή μας στην αποκατάσταση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης

- Από τις πρώτες ώρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι η γέφυρα θα σταθεί και πάλι όρθια
- Τέσσερα χρόνια μετά, αυτή η υπόσχεση υλοποιήθηκε. H Γέφυρα της Πλάκας στέκεται ξανά όρθια. Είναι ξανά κομμάτι της ζωής μας


   Η σημερινή βράβευση της πρότυπης αποκατάστασης της γέφυρας της Πλάκας αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι εμπνευστήκαμε, εργαστήκαμε και υλοποιήσαμε αυτό το πρωτοπόρο έργο. Οι επιστήμονες, οι τεχνικοί και οι τεχνίτες, μετέτρεψαν την καταστροφή σε ελπίδα. Τα συντρίμμια σε υλικά της αποκατάστασης.
   Από τις πρώτες ώρες της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι η γέφυρα θα σταθεί και πάλι όρθια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διασφάλισε την απαιτούμενη χρηματοδότηση και συνέδραμε αποτελεσματικά στην άρση κάθε εμποδίου.
   Τέσσερα χρόνια μετά, αυτή η υπόσχεση υλοποιήθηκε. Σήμερα βραβεύτηκε η έμπρακτη προσήλωσή μας στην αποκατάσταση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης. H Γέφυρα της Πλάκας στέκεται ξανά όρθια. Είναι ξανά κομμάτι της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.