5 Δεκ 2019

Απόψε η ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα -VIDEO

Για ένα σύγχρονο μαζικό κόμμα, που θα εκφράσει τη θέληση των πολλών και θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση του τόπου με ένα προοδευτικό, δημοκρατικό πρόγραμμα


   Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Σκουφά, στην κεντρική πλατεία της Άρτας, θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
   Η εκδήλωση εντάσσεται στη διαδικασία που υλοποιείται σε όλη τη χώρα για ένα σύγχρονο μαζικό κόμμα, που θα εκφράζει τη θέληση των πολλών για προοδευτικές απαντήσεις στα κρίσιμα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.
   Για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, συνδεδεμένο μ' αυτήν, μάχιμο και δραστήριο σε κάθε μεγάλο ή μικρό μέτωπο, ικανό και άξιο να εμπνέει και να κινητοποιεί ανθρώπους και να αφυπνίζει συνειδήσεις.
   Για ένα κόμμα που θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση του τόπου, με ένα προοδευτικό πρόγραμμα, που θα εδραιώνει τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον θεσμικό εκσυγχρονισμό του τόπου και θα κλείνει αποφασιστικά τον δρόμο στον νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά.
   Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής και πρ. Υπουργός, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής και πρ. Υπουργός και η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρ. Υπουργός.
   Μετά τις ολιγόλεπτες εισηγήσεις των ομιλητών, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπου ο καθένας και η καθεμία θα έχει την ευκαιρία να τοποθετηθεί η/και να κάνει ερωτήσεις.

   Η Όλγα Γεροβασίλη ανέβασε το παρακάτω video στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.