5 Δεκ 2019

Στη Γέφυρα της Πλάκας Γεροβασίλη, Σπίρτζης, Σεντελές

- Επιτόπου ενημέρωση για την αναστήλωση του ιστορικού Γεφυριού, μετά και την τοποθέτηση του κλειδόλιθου στην καμάρα της Γέφυρας
- Μετά την άριστη συνεργασία τους, λογικό και αναμενόμενο το ενδιαφέρον αλλά και η χαρά τους, που το "στοίχημα" κερδήθηκε και το ιστορικό Γεφύρι ξαναστήνεται πάνω από τον Άραχθο


   Επίσκεψη στη Γέφυρα Πλάκας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 2:30 μμ, η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο Γιάννης Σεντελές, δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων.
   Σκοπός της επίσκεψης είναι η επιτόπου ενημέρωση για την αναστήλωση του ιστορικού Γεφυριού, μετά και την τοποθέτηση του κλειδόλιθου στην καμάρα της Γέφυρας.
   Να μην ξεχνάμε ότι οι τρεις τους είχαν άριστη συνεργασία και συντονισμό των προσπαθειών τους για την αναστήλωση του Γεφυριού, από την πρώτη στιγμή της κατάρρευσής του, στις Φεβρουαρίου 2015.
   Λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, το ενδιαφέρον αλλά και η χαρά τους, που το "στοίχημα" κερδήθηκε και το ιστορικό Γεφύρι ξαναστήνεται πάνω από τον Άραχθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.