11 Δεκ 2019

Δήμαρχε, σταμάτα το επικοινωνιακό παιχνίδι, που έμαθες στα σαλόνια του Πατούλη, γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά για την Άρτα - VIDEO

- Η ίδια η πραγματικότητα και οι δικές σου αποφάσεις σε διαψεύδουν
Η Άρτα χρειάζεται "τηγανίτες" για να στυλωθεί στα πόδια της


   27 Νοεμβρίου 2018, ο Χρήστος Τσιρογιάννης, δήμαρχος Αρταίων διαβεβαίωνε με κεφαλαία γράμματα στη σελίδα του στο facebook: "ΦΕΤΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ".
   7 Δεκεμβρίου 2019, η πραγματικότητα διέψευδε, με ψιλά γράμματα στις τοπικές εφημερίδες: "Έγινε η τελευταία προπόνηση όσων αθλούνται στην κολύμβηση, καθώς, με απόφαση του Δήμου Αρταίων, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το Μάρτιο του 2020".
   Δήμαρχε, καλά τα μεγάλα λόγια, καλές και οι φωτογραφίες στο facebook, καλό το επικοινωνιακό παιχνίδι, καλά και τα χρυσά σαλόνια του Πατούλη, που, όπως φαίνεται, είναι ο μέντοράς σου στην αυτοπροβολή, αλλά, όπως βλέπεις κι εσύ, η ίδια η πραγματικότητα και οι δικές σου αποφάσεις σε διαψεύδουν.
   Στο χωριό μου, δήμαρχε, λένε "όλο λάδι λάδι κι από τηγανίτα τίποτα!" και η Άρτα χρειάζεται "τηγανίτες" για να στυλωθεί στα πόδια της.
   Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι ή δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να φτιάξεις "τηγανίτες" και γι' αυτό ταΐζεις τους "ιθαγενείς" με κούφια λόγια.
   Ίσως -κι αυτό με τρομάζει, ως Αρτινό πολίτη, περισσότερο- κι εσύ πιστεύεις αυτό που είπε στη συνέντευξή του, στη ΔΕΘ 2017, ο αρχηγός σου ο Κυριάκος Μητσοτάκης"Μ' ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία"!



   Μη νομίζεις, όμως, ότι αυτό μπορεί να περάσει στο διηνεκές. Ο κόσμος δεν είναι σανοφάγοι, όπως τείνετε να πιστέψετε εκεί στη Νέα Δημοκρατία.
   Να, σου αφήνω εδώ, για να διαβάσεις, σε περίπτωση που σου διέφυγαν πέρυσι, κάποια από τα σχόλια στην καμαρωτή σου ανάρτηση για το τάχα μου "ΦΕΤΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ".

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.