8 Ιουλ 2019

Η Άρτα (εκ)τίμησε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα και της Όλγας Γεροβασίλη

700 επιπλέον συμπατριώτες μας ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, 770 περισσότεροι εμπιστεύθηκαν την Όλγα Γεροβασίλη να τους εκπροσωπεί


   Πριν 2 μέρες, έγραφα στο blog (διαβάστε ΕΔΩ) για τα 111.000.000 ευρώ, που έπεσαν την τετραετία 2015 - 2019 στην Άρτα! Πιο συγκεκριμένα έγραφα για τα 27 εκατ. στο Δήμο Αρταίων, για τα 15,9 εκατ. στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, για τα 35,3 εκατ. στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων, για τα 32,8 εκατομμύρια στο Δήμο Ν. Σκουφά. Χρήματα που δεν έπεσαν από τον ουρανό, που η κυβέρνηση Τσίπρα τα έδωσε για βασικά έργα και υποδομές, που δίνουν αναπτυξιακή πνοή σε μια περιοχή που οι προηγούμενοι την είχαν καταδικάσει σε εγκατάλειψη και απομόνωση.
   Κατέληγα το άρθρο, γράφοντας κάτι που είχε πει πρόσφατα η Όλγα Γεροβασίλη, σε μια συνέντευξή της σε τοπικό μέσο ενημέρωσης: "Εμείς ό,τι εξαγγείλαμε, ό,τι υποσχεθήκαμε για την Άρτα, το κάναμε πράξη. Αντιμετωπίσαμε χρονίζοντα προβλήματα, βγάλαμε το Νομό μας από την μακρόχρονη αφάνεια και εγκατάλειψη και συνεχίζουμε μεθοδικά και στοχοπροσηλωμένα.
   Οι Αρτινοί και οι Αρτινές εκτίμησαν τη συνέπειά μας, την ειλικρίνεια, την προσπάθειά μας και την αποτελεσματικότητά μας. Όλα αυτά τα αναγνώρισαν και έδωσαν στις ευρωεκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά και θα τη δώσουν και στις εθνικές εκλογές."
   Και, πραγματικά, οι κάλπες της Άρτας δικαίωσαν αυτή την πρόβλεψη. Οι Αρτινοί αναγνώρισαν το πάρα πολύ σημαντικό έργο που υλοποιήθηκε, αλλά και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο από το κυβερνητικό στέλεχος της Άρτας, την Όλγα Γεροβασίλη, όσο και από το βουλευτή Άρτας, Βασίλη Τσίρκα, ώστε οι εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη και έργα. Με σχέδιο, με συντονισμό, με επιμονή, με στοχοπροσήλωση, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.
   Έτσι, με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ήταν πρώτος στο Νομό Άρτας με 19.411 ψήφους, ποσοστό 39.94%. Αυτό σημαίνει, ότι μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης, εκ των οποίων τα 3,5 μέσα σε μνημόνια και ασφυκτική επιτροπεία, ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να πείσει 700 περισσότερους συμπατριώτες μας, σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές εκλογές,  να τον εμπιστευθούν και να τον ψηφίσουν.


   Η Όλγα Γεροβασίλη συγκέντρωσε 8.882 σταυρούς, δηλαδή 770 περισσότεροι συμπατριώτες μας, σε σχέση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που διέξήχθησαν με σταυρό, την επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, γνωρίζοντας ότι θα αγωνιστεί για να προωθήσει τα θέματα της Άρτας, για να αναδείξει τις ανάγκες της περιοχής και των κατοίκων της και να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίλυσή τους.
   Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι, όπως το έπραξε από τις κυβερνητικές θέσεις, κατά την τετραετία 2015-2019, έτσι και τώρα θα τους βγάλει "ασπροπρόσωπους" και ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως, άλλωστε το έκανε, και στην πρώτη βουλευτική της θητεία, από το 2012 έως το 2015, όταν με αλλεπάλληλες ερωτήσεις, αναφορές, υπομνήματα, συνεχείς παραστάσεις σε υπουργεία και υπηρεσίες, διεκδικήσεις, κινητοποιήσεις, συναντήσεις με πολίτες και φορείς, κατόρθωσε να βάλει τις βάσεις, που πάνω τους "χτίστηκε" το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στην περιοχή μας τα τελευταία 4 χρόνια.
 

   Η Όλγα Γεροβασίλη έστειλε σήμερα ένα μήνυμα προς τους Αρτινούς και τις Αρτινές. Ένα μήνυμα ευχαρηστήριο αλλά και δέσμευσης. Σε αυτό αναφέρει:

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πολιτική ζωή της χώρας διαφοροποιείται μετά τις χθεσινές εκλογές. Το πολιτικό μας σχέδιο, όμως, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της. Με πρώτιστη ευθύνη να υποστηρίξουμε το κυβερνητικό μας έργο υπέρ των αδυνάμων, υπέρ του κοινωνικού κράτους από κάθε επίθεση που θα επιχειρηθεί απ' την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων σχεδιασμών.
Κι αυτό αποτελεί δέσμευση απέναντι στους Αρτινούς και τις Αρτινές, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη συνέπεια λόγων και έργων μας, κι έτσι μας έδωσαν την πρωτιά στις εθνικές εκλογές. Και σε εμένα προσωπικά μια πολύ ισχυρή ανανέωση της εντολής να συνεχίσω να προσπαθώ για την ανάπτυξη του Νομού μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Γι' αυτή σας την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.