27 Μαΐ 2019

Τζένη Ταπραντζή "δείχνει" ο Γιάννης Παπαλέξης για τη δεύτερη Κυριακή στην Άρτα - VIDEO

«Είμαστε μια προοδευτική παράταξη και εντασσόμαστε στη κεντροαριστερά. Θα είμαστε προς την κατεύθυνση της προοδευτικής συμμαχίας και της προοδευτικής διακυβέρνησης»


   Αύριο Τρίτη θα συνεδριάσει η παράταξη του Γιάννη Παπαλέξη, προκειμένου να εκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με τη θέση που θα κρατήσει στον 2ο γύρο των εκλογών στο Δ. Αρταίων.
   Σε δήλωσή του στο arta2day.gr ο Γιάννης Παπαλέξης μιλά για το εκλογικό αποτέλεσμα και απαντά για το τι θα πράξει τη 2η Κυριακή.



   «Είμαστε μια προοδευτική παράταξη και εντασσόμαστε στη κεντροαριστερά. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την ψήφο των δημοτών αλλά σαν παράταξη θα πάρουμε μια θέση. Θα είμαστε προς την κατεύθυνση της προοδευτικής συμμαχίας και της προοδευτικής διακυβέρνησης. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα στο Μέλλον», που έλαβε ποσοστό 17,4% και καταλαμβάνει στο νέο Δ.Σ Αρταίων την τρίτη θέση με 6 έδρες.
   Σε ερώτηση εάν με την δήλωσή του «φωτογραφίζει τον συνδυασμό της κας Ταπραντζή, ο Γ. Παπαλέξης σημειώνει «Όλα είναι ανοιχτά, το πιο πιθανό είναι αυτό»
   Ο κ. Παπαλέξης μιλά και για την σύνθεση του νέου Δ.Σ, ενώ, σε ερώτηση για το αν νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα, απαντά «πληρώσαμε, ως ένα μέρος, την πόλωση και τον δικομματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.