27 Μαρ 2013

Οι... εξεδράτοι της Άρτας και οι μαθητές της παρέλασης

Τιμή με το ζόρι!!!

   Γέμισε πάλι με "επίσημους" η εξέδρα στον Άγιο Δημήτριο στην καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού. Δεν ξέρω αν ανέβηκαν εκεί για να βλέπουν καλύτερα ή για να τους βλέπουν καλύτερα ή για να αισθανθούν καταξιωμένοι που τα παιδιά της Άρτας θα τους τιμούσανε με την κλίση της κεφαλής προς τα δεξιά.

  
  Αν κίνητρό τους ήταν το τελευταίο, μάλλον θα απογοητεύτηκαν, καθώς αν εξαιρέσει κανείς τα δημοτικά σχολεία και τη διμοιρία από το ΚΕΝ, τα υπόλοιπα σχολεία πέρασαν με εκκωφαντική αδιαφορία προς όσους ήθελαν... τιμή με το ζόρι!!! 


   Να προβληματίστηκαν καθόλου από την συνειδητή και μαζική στάση των μαθητών που παρέλασαν με ψηλά το κεφάλι, κοιτώντας μπροστά; Να τους ένοιαξε; Να ένοιωσαν άβολα, αμήχανα;
   Θα επιλέξουν την επόμενη φορά να παρακολουθήσουν την παρέλαση μαζί με τον κόσμο ή θα συνεχίσουν να την θωρούν αφ' υψηλού;

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Γεροβασίλη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτούς που το αξίζουν, που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία, αντιστεκόμενοι σε όσους την επιβουλεύονταν.
      Μετά πήγε στη γωνία Σκουφά και Μάτσου, όπου παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τον κόσμο και χειροκρότησε τον γιο της, την κόρη της και τα υπόλοιπα παιδιά της Άρτας.

      Διαγραφή
  2. τι λες ρε παιδι μου ...πωπωπω αντισταση που εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΤΑΝ ΣΠΙΘΑ, ΞΕΖΩΣΟΥ ΤΑ ΦΥΣΕΚΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕ ΤΗΣ ΓΛΙΝΑΣ

      Διαγραφή
  3. Δεν πηγαίνουν στην εξέδρα για την επέτειο, αλλά για τζάμπα διαφήμιση, να τους πάρει η κάμερα! Δε τη βλέπετε μπροστά από το γραμματοκιβώτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κόρη μου είπε ότι πολλα παιδιά ειπαν στο γυμναστη πως δεν θα έκαναν παρέλαση αν τους έβαζαν να γυρισουν τοκεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρά την καλή κατασκευή του σκέπαστρου και την αρίστη ποιότητα της μοκέτας είχε αρκετή γλίτσα στην εξέδρα.

    το βροχερό κλήμα και και το πολιτικό περιβάλλον της πόλης μας....πιθανότατα.

    Μπράβο στην νεολαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.