13 Μαΐ 2019

Στο εκλογικό κέντρο της Τζένης Ταπραντζή ο Αλέξης Τσίπρας - VIDEO & ΦΩΤΟ

Αμέσως μετά την ομιλία του στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας

   Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε στην Άρτα το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Αναγέννησης, όπου είχε μια δημιουργική συζήτηση με την υποψήφια δήμαρχο, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Τζένη Ταπραντζή, για την πορεία του συνδυασμού και της υποψηφιότητάς της.
   Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό κέντρο, έγινε αμέσως μετά την ομιλία του στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας, όπου χιλιάδες συνδημότες μας αποθέωσαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία για το Δήμο μας των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της κυβέρνησης στην περιοχή, με κεντρική αναφορά την οριοθέτηση της κοίτης του Αράχθου, τα Πανεπιστημιακά Τμήματα που ιδρύθηκαν στην πόλη, το ΞΕΝΙΑ και πολλά άλλα.
   Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο της Τζένης Ταπραντζή, συνόδευαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.