12 Φεβ 2013

Η Όλγα Γεροβασίλη για την συνέντευξη του... "απληροφόρητου" Χρήστου Γιώτη!!!

Το... ξέχασε ο Πρόεδρος!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σχετικά με τη συνέντευξη του κ. Γιώτη στο ART TV 
   Ο κ. Χρήστος Γιώτης, Πρόεδρος του Δ. Σ. της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, εκλεγμένος με την παράταξη που έλαβε το χρίσμα και στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Άρτας, συμμετείχε υπό αυτές τις ιδιότητες σε εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ARTTV και αναφερόμενος -μεταξύ των άλλων- στα προβλήματα των τριτέκνων, δήλωσε πώς δεν υπήρξε στήριξη από τους βουλευτές του νομού Άρτας, εκτός από «κάποιες» ερωτήσεις από «κάποιους» βουλευτές.
   Σχετικά με το θέμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε:
   «Να ενημερώσω τον κ. Γιώτη ότι, σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.), συντάξαμε Πρόταση Νόμου «Για την ένταξη των τριτέκνων οικογενειών ως πολυτέκνων στο νόμο 1910/1944», η οποία κατατέθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2012 με τις υπογραφές σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και πρώτο υπογράφοντα τον Πρόεδρό μας, Αλέξη Τσίπρα.
   Επίσης, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έλαβε προσωπικά γνώση της κατάθεσης της Πρότασης Νόμου και εγγράφως και προφορικώς.
   Όσον αφορά τη στάση των άλλων βουλευτών του Νομού, πέραν της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου με το οποίο επιβλήθηκαν οι περικοπές των τριτέκνων, δεν γνωρίζω αν έχουν προβεί σε άλλες ενέργειες.»

Το Γραφείο Τύπου

σημ. Τηλεβόα: Την Πρόταση Νόμου μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.
   Εντύπωση πάντως προκαλεί το πώς... διέλαθε της προσοχής του Χρήστου Γιώτη, ιδίως από τη στιγμή που η βουλευτίνα λέει ότι προηγήθηκε στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων και ότι μάλιστα τον είδοποίησε σχετικά!!!
   Θα περίμενε κανείς πως μια τέτοια Πρόταση,  που ζητάει την εξομοίωση τριτέκνων και πολυτέκνων, θα την θυμόταν, ιδίως επειδή αποτελεί το νούμερο 1 στόχο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Άρτας, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο blog τους (εδώ):
   "Στόχος του Συλλόγου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) είναι: Η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους...".
   Πώς ξεχάστηκε έτσι ο Χρήστος; Πληροφορείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί την επίτευξη του υπ' αριθμ. 1 στόχου των Τριτέκνων και του... διέφυγε;;;
   

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΜΑΛ@ΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κοινωνικό αυτοματισμό να εκδηλώνεται σε δίτεκνους εναντίον τριτέκνων.
      Να φταίει άραγε ο τηλεψεκασμός;
      Να φταίνε οι "πράσινοι" και "γαλάζιοι" κόκκοι;
      Φαντάζομαι ότι όταν οι άνω των 25 θα φωνάζουν που θα παίρνουν 500 καθαρά, κάποιος ανώνυμος από το ΠΑΣΟΚιστάν εντός ή εκτός του κτιρίου στον Περιφερειακό της Άρτας θα στέλνει σχόλια παρόμοιας εξυπνάδας, επειδή οι κάτω των 25 ετών θα παίρνουν 411 καθαρά, οπότε οι άνω των 25 δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.
      Όοσ για την προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού σου, να σε βοηθήσω στον συλλογισμό σου: Πρώτα απ' όλα δεν έχεις 2 παιδιά, έχεις 2 τεκμήρια (όπως κι εγώ). Για να πιστοποιηθεί αν εμείς, λοιπόν, που έχουμε 2 παιδιά που μας τα χρεώνουν ως τεκμήρια, θεωρούμαστε ΜΑΛ@ΚΕΣ ή όχι, ρόλο παίζουν διάφορες παράμετροι.
      Όχι, δεν εννοώ το τι ψήφισε ο καθένας, εννοώ αν συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτούς που μας έκαναν τα παιδιά τεκμήρια...
      Καλό Βενιζέλο σύντροφε...

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.