13 Μαρ 2019

Εγκρίθηκε ένα σημαντικό έργο, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ, για το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Περικλής Μίγδος: Το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης που εγκρίθηκε ποτέ για τον Δήμο μας
 
   Τη χρηματοδότηση ενός πολύ σημαντικού έργου, που θα βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
   Συγκεκριμένα, όπως ανάρτησε πριν λίγη ώρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος: "Εγκρίθηκε έργο ύδρευσης με προϋπολογισμό 3 εκατομμύρια και 600 χιλιάδες ευρώ (3.600.000 €) για το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη".
   Εμφανώς ικανοποιημένος ο δήμαρχος σχολιάζει χαρακτηριστικά "Το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης που εγκρίθηκε ποτέ για τον Δήμο μας" και παραθέτει τις λεπτομέρειες που αφορούν το έργο:
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη
Πρόγραμμα: ΦιλόΔημος
Προϋπολογισμός:  3.599.844,00 € με Φ.Π.Α
Αντικείμενο Πράξης:
   Η πράξη έχει στόχο δράσεις εξασφάλισης επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος του δικτύου ύδρευσης στο σύνολο των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, μετά την πλήρη εγκατάσταση του τηλεμετρικού συστήματος διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του συνόλου των Δ.Ε. του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
   Παράλληλα, προβλέπεται η εγκατάσταση ολοκληρωμένου και αυτοματοποιημένου συστήματος χλωρίωσης.
   Μετά την πλήρη εγκατάσταση του τηλεμετρικού συστήματος διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης όλων των Δ.Ε. του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, θα επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 60% των καταγεγραμμένων ως πραγματικές απώλειες, αξιοποίηση των υδάτινων πόρων επίτευξη άριστης ποιότητας νερού, στο στόχο μακροπρόθεσμη ικανότητας του Δήμου στην παροχή επαρκούς και ποιοτικού ύδατος στους Δημότες.
   Ειδικότερα,  περιλαμβάνει την προμήθεια ενός σύγχρονου συστήματος τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού, μέσω του οποίου θα επιτυγχάνεται, στο μέγιστο βαθμό, η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων με ταυτόχρονη μείωση των απωλειών - διαρροών αλλά και σημαντικά οφέλη από την μείωση των λειτουργικών εξόδων (ρεύμα κλπ) που θα επιτυγχάνεται από την ορθότερη διαχείριση των αντλητικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.